!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!

Post by antonisxj »

Image

Image

Image

Image

Image
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

και ξέρετε γιατί δεν φοράω ρόδες μπροστά?

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΡΥΔΑΚΙ BUSHWACKER. Μήπως το βρήκε κανείς? Εχω φάει τον τόπο να το βρώ και δεν μπορώ με τίποτα. και δεν είναι και κάτι μικρό ρε γαμώτο. Θα σκάσω λέμεεεεεεεεεεεε.
GΕΟ

Post by GΕΟ »

Μπράβο ρε φίλε Image Image
WRANGLER JK CRD
manos4x4

Post by manos4x4 »

Ρε ΑΡΧΙμάστορα μήπως όταν τερματίζει το τιμόνι δεξιά-αριστερά βρίσκει στην βάση της πανάρ (τσέκαρέ το)
antonisxj

Post by antonisxj »

manos4x4 wrote:Ρε ΑΡΧΙμάστορα μήπως όταν τερματίζει το τιμόνι δεξιά-αριστερά βρίσκει στην βάση της πανάρ (τσέκαρέ το)
είναι όλα μελετημένα.
δεν βρίσκει πουθενά.
γιαυτό και η βάση της πανάρ είναι φτιαγμένη λίγο κώνικη.
όπως τα έχω μαλατήσει, λογικά δεν θα βρίσκει ούτε και στο άνοιγμα-κλείσιμο της ανάρτησης.

Να μήν ξεχάσω, ψάχνω αμορτισέρ για μπροστά. αυτά που φοράω είναι της rubicon για 5.5" ανάρτηση και όπως είναι τώρα στημένο το αμάξι, έχω άνοιγμα μόλις 5 πόντους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Ευγε! Εγραψες.

Το ακρο του συνοδηγου απο τι αμαξι ειναι? Η δεν ειναι απο αμαξι και ειναι after για να σηκωσεις τις
μπαρες?
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

ολα καλα ολα ωραια.μας εδειξες κ τις βαμμενες μπαρες τιμονιου!!εκεινη την παναρ δεν μπορουσες να την βαψεις??που την βγαζεις κ φωτογραφιες κ καμαρωνεις??? :lol: :lol: :lol: :lol:
τα ελατηρια δεν μπορουσες να τα βαψεις???
τα μπρατσα δεν μπορουσες να τα βαψεις??
εκατσες κ εβαψες ολα τα αλλα που ειχες παρει μια μπατανοβουρτσα κ πασαλιβες τα παντα με μαυρο χρωμα κ αυτα που θελανε λεπτομερεια τα εγραψες στα αρχιδια σου!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αλλα να μου πεις τελευταιες μερες τι να πρωτο προλαβεις να κανεις!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:αλλα να μου πεις τελευταιες μερες τι να πρωτο προλαβεις να κανεις!!!
...ακριβώς....

και το χειρότερο είναι ότι έχω μείνει πίσω και στις κωλοτούμπες.
και το ακόμα χειρότερο είναι ότι κατέθεσα τις πινακίδες του τερράνο σήμερα και δεν έχω αμάξι να πάω στο εξοχικό για κωλοτούμπες.
και το ακόμια πιό χειρότερο είναι ότι έχουν ανάψει τα αίματα με τις κωλοτούμπες και δεν κρατιέται...
και το ακόμα χειροτερότερο είναι ότι κιεγώ θέλω ένα διημεράκι κωλοτούμπας πλάϊ στο τζάκι για να ξεκουράσω το ταλαίπωρο κορμάκιμου που ταλαιποριόταν τόσες μέρες κάτω απο τον υποπόταμο.

...
...
...
μάγκες έφυγα. πάω για βαλβολίνες και τα ρέστα...
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: και το ακόμα χειρότερο είναι ότι κατέθεσα τις πινακίδες του τερράνο σήμερα και δεν έχω αμάξι να πάω στο εξοχικό για κωλοτούμπες.
Θες να σου στείλω το jimny να βολευτείς για μερικές μέρες;;;;; Μην μας πάθεις και τίποτα!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
antonisxj wrote: και το ακόμα χειρότερο είναι ότι κατέθεσα τις πινακίδες του τερράνο σήμερα και δεν έχω αμάξι να πάω στο εξοχικό για κωλοτούμπες.
Θες να σου στείλω το jimny να βολευτείς για μερικές μέρες;;;;; Μην μας πάθεις και τίποτα!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

δεν παει με τα ποδια καλητερα!! ;) ;) ;)
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”