manouzz wrote:ιντριγκες,παθη και εγωισμοι!!!γουσταρω!τα ειχαμε στους αγωνες τωρα προσεχως και στις βολτες!το τελικο συμπερασμα μου ειναι να ταιριαζουν τα χνωτα!αν δεν,ασ'το καλυτερα,ουτε στη κολαση!
Παρα τις προσπαθειες μου να ερθω σαν συνοδηγος(μιας και δεν εχω αμαξι) και να μη χασω τη βολτα αλλα και να δω φιλους(τα χνωτα που ελεγα),δεν μπορεσα λογο επαγγελματικη κυριακατικης υποχρεωσης![]()
![]()
.Φυσικα απο το απογευμα του σαββατου μεχρι και της κυριακης,ημουν με ενα τηλεφωνο στο χερι για να μαθαινω αλλα και να ζω οσο μπορω το ποσο καλα περασατε.
Εμαθα λοιπον τηλεφωνικος οτι παρα πολλοι εβρεξαν το βρακακι τους απο μπροστα,αλλα και το λερωσαν απο πισω!![]()
Ακουγα απο το ακουστικο γκαζια,βραχια να σπανε,φωνες,γελια,καζουρα!ενα γνωριμο κλιμα των εκδρομων!
Μπραβο στα παιδια του spider team για την προσπαθεια τους η οποια αναγνωριστηκε απο πολλους!
Μαλλον και αυτη ηταν η τελευταια βολτα της χρονιας,μια ακρως επιτυχημενης χρονιας απο αποψη οργανοσεων των κατα τοπους λεσχων,οι οποιες μας εδωσαν την δυνατοτητα να οδηγησουμε τα αυτοκινητα μας σε ξενα τερραιν αλλα και να μην τα κραταμε στο γκαραζ!Αν περιμεναμε να γινουν αγωνες τα αμαξια θα ειχαν πιασει μουργα και θα ημασταν κολλημενοι μπροστα σε ενα pc!
Οι κατα τοπους λεσχες κανουν αγωνα για να μας προσφερουν οτι καλυτερο στο χαμηλοτερο κοστος!Να κοιταξουμε στη νεα χρονια που ερχεται να τις στηριξουμε γιατι στο κατω κατω το κανουνε για τους υπολοιπους!
Καντε τους προγραμματισμους απο τωρα!ηδη εχουν ανακοινωθει ημερομηνιες για βολτες!Ας αφησουμε στην ακρη τους εγωισμους και ας στηριξουμε αυτες τις διοργανωσεις!
Καλο 2015 να εχουμε!
μας καλυψες πληρως Γιωργο!!!!!Μπραβο και απο εμενα στα παιδια για την προσπαθεια τους!!!!!χαρηκα που ειδα παλιους αλλα και νεους στον χωρο!!!!!εγω μπορει να ηρθα σαν πεζος...αλλα εγινα και συνοδηγος αλλα και οδηγος!!!!ευχαριστω τον Μιχαλη!!!!!και οπως ειπε ο Γιωργος πρεπει να στηριζουμε τις προσπαθειες που γινονται για να στηθει μια τετοιου ειδους βολτα εκτος και αν δεν θελουμε να γινονται.........και ενα να ξερετε....η βορεια Ελλαδα ειναι δυναμη!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ.....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ TROPHY ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!!!!!!