SUPER TRIAL AND ADVENTURE SHOW

georgexj

Re: SUPER TRIAL AND ADVENTURE SHOW

Post by georgexj »

ακομα ενα μεγαλο μπραβο για την υπομονη που τραβηξες κ ανεβασες τοσες πολλες φωτο για να τις βλεπουμε να θυμομαστε αυτη την αξεχαστη εμπειρια.ΑΞΙΟΣ!!! ;) ;) ;)
katsulas

Post by katsulas »

Ένα ακόμα μέρος από φωτογραφίες... Από άλλη μεριά αυτές

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
ALEX.PATRA

Post by ALEX.PATRA »

Καλημερες και απο εμας!!Ευχαριστουμε για ολα!!Η φιλοξενια στην κρητη ειναι παντα κατι το διαφορετικο!!Οσα προβληματα και να δημιοθργηθηκαν μετα το τελος του αγωνα σημασια εχει οτι περασαμε ενα τελειο 3ημερο παρεα με φιλους !!Μπραβο στην οργανωση για ολα!!Ξερουμε οτι ειναι πολυ δυσκολο τετοιους καιρους να μας παρεχονται ολα οσα ειχατε κανονισει!!(διαμονη-φαγητο-μεταφορικα) Επισης ευχαριστουμε και τον φιλο γιωργο για το πλουσιο υλικο που ανεβασε!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΛΑ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
samisnow

Post by samisnow »

καλημερα σε ολους!!! θελω να πω συγχαρητηρια σε ολους τους αγωνιζωμενους οδηγους συνοδηγους σε ολους τους θεατες που ειρθαν απο μακρια να τιμησουν την προσπαθεια της λεσχης μας...μπραβο σε ολα τα παιδια της λεσχης που κατεβαλαν προσπαθειες για να γινει αυτος ο αγωνας...ηταν κατι πολυ μπρςστα απο τις προσδοκιες μας αλλα με την βοηθεια ολων πιστευω οτι εγινε κατι πολυ ομορφο παρειστικο και γενικα πολυ καλο παιχνιδι...χαρικα που ξαναειδα φιλους απο τα παλια αλλα γνωρισα και καινουριους τρελους :lol: :lol:
ενα μεγαλο μπραβο στους κριτες μας που και αυτοι με τοση κουραση εβγαλαν το 3μερο ακουραστοι(πλυν του Νικομανωλη που ολη την ωρα εχωνε το Σταθακο...χιχιχιχι) ισως εγιναν καποια λαθοι που ομως θα προσπαθησουμε να τα ξεπερασουμε ολοι μαζι αγωνιζομενοι και μη..!!!
ελπιζω την επομενη φορα να εχω και γω το ριμαδι μου γιατι κοντεψε να σπαραξω στο κλαμα χωρις αυτο...ευχαριστω τον συντεκνο μου Νικο Παλιερακη για την αξεχαστη βολτα του 3μερου...(δεν ξαναμπαινω μεσα ουτε για να παμε στο περιπτερο....ειναι τρελος)..μπραβο στην προεδραρα μας....Μινα Τσουλακιδη γιατι χωρις αυτον θα ειμασταν ενα βημα πισω και επισης μπραβο στον δευτερο προεδρο τον Τσουρλακη διοτι με την δικια του επιμελια βγηκε ολο το παιχνιδι αυτο!!!
ελπιζω και στα υπολοιπα SUPER να περασουμε αξεχαστες στιγμες ξανα με ολους τους φιλους...
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
AGGELOSK

Post by AGGELOSK »

Καταρχάς χαράς την υπομονή σου με τις Φωτο !!! φοβερές όλες.
Συγχαρητήρια στην Λέσχη Ρεθύμνου και στα μέλη της για το 1ο Super trial.
Στους καιρούς που ζούμε ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι να διοργανώνεις ένα τέτοιο αγώνα 3ημερο και με πολλούς αγωνιζόμενους εκτός Κρήτης.
Σας αξίζουν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο.
Oπως γράφτηκε και παραπάνω ο αγώνας ήταν ένα πείραμα που προσπάθησε να συνδυάσει trial , wild terrain , enduro και δ ξέρω γω τι άλλο , που κατά την ταπεινή μου γνώμη και πάντα καλοπροαίρετα δεν μπορούν να συνυπάρχουν τουλάχιστον με αυτή τη μορφή. Σε όλους τους καινούργιους τύπους αγώνων γίνονται λάθη ,ελπίζω την επόμενη φορά να μελετηθεί καλύτερα .
Όλες οι παραπάνω παρατηρήσεις βέβαια είναι μηδαμινές σε σύγκριση με το μεγάλο μας παράπονο!!!
Το KAGOURAS CLUB που έλαβε μέρος στον αγώνα με ομάδες , οχήματα και καμπόσους καγκουρεους ως θεατές δεν έχει Πρόεδρο δεν έχει συμβούλιο , αλλά έχει 2 εξέχον πρόσωπα που το αντιπροσωπεύουν.
Τον ανεπανάληπτο , αντιδραστικό , σιδεροφαγο ,εξερευνητή των πάντων , γυναικοκαταπατητη, κ.α. πάρα πολλά για να χωρέσουν εδώ, ΒΑΣΙΛΙΑ KAGOURA Τσουρακη Α.
και τον ΕΠΙΤΙΜΟ KAGOURA Doctor ως αγωνιζόμενο , που με την παρουσία τους και τις 3 ημέρες του αγώνα προσέδωσαν κύρος και αίγλη ΔΕΝ ξαναλεω ΔΕΝ έγινε από μέρους σας καμιά αναφορά στα πρόσωπα ΤΟΥΣ. Πληγωθηκαμε βαρια,το ξεπερασαμε όμως μολις αναλαβε την κατασταση ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ και με τον τροπο που μονο αυτος ξερει ,σας εκανε να του παραδωσετε το κυπελο του πιο εντιπωσιακου οδηγου στον αγωνα . Ενημερωνουμε λοιπον και παρακαλουμε διοργανωτριες λεσχες και αρχες οπου παρεβρισκονται να γινεται ιδιαιτερη αναφορα σε ΑΥΤΟΥΣ….
antonisxj

Post by antonisxj »

:mrgreen: Αγγελε... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποφασίζω και διατάζω την άμμεση προαγωγή σου στην Βασιλική μου Φρουρά.
Εδά που μας μάθανε Πανελληνίως... πρέπει να φυλάγομαι... :mrgreen:

Τον Doctor θα τον υποβαθμίσω γιατί δεν ήρθα να μου αποδώσει τιμές με το κύπελο... Απαράδεκτο...

και για να μη το κάνουμε εδωμέσα kagkouras Club. το σταματάμε εδώ.

Και μιάς και μπήκα κιεγώ να γράψω...
Να πώ ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν για να βγεί ένα τέτοιο τριήμερο.
Πάντα καλά να είσαστε και πάντα άξιοι να διοργανώνεται αγώνες και συγκεντρώσεις.
Μια παρατήρηση μόνο...
Πολύ αφιλόξενοι είσαστε βρέ παιδάκι μου, πολύ αφιλόξενοι... Ντροπή! :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
samisnow

Post by samisnow »

πως να δωσεις απαντησεις τωρα σε τοσους καγκουρες μαζεμενους........σε οτι αφορα τον επιτιμο τσουρακη Γ... εχω να πω οτι μου αναβουνε τα LED καθε φορα που βλεπω αυτο το στιλ alastarxidiaman....Doctor δεν μ αφησες να δοκιμασω αυτο που σου ζτητσα και θα δεις τι θα παθεις την επομενηφορα.... :PPPPPP
Psistakis Manolis
georgexj

Post by georgexj »

το ποιο ευκολο πραγμα που υπαρχει ειναι αυτο.να δωσεις σε ολους τους καγκουρες μια απαντηση.αφου ολοι ειμαστε ουνα φατσα ουνα ρατσα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
samisnow

Post by samisnow »

καγκουροαπαντησεις διλαδη.......χαχαχαχα :D :D :D
Psistakis Manolis
georgexj

Post by georgexj »

καπως ετσι.δεν ειναι δυσκολο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”