Καταλαβα......stakyr wrote:Αστε με, με τα ποσοστα !!!!!!!!!!george-4x4 wrote:Συμφωνώmark wrote:OK george, θα είμαι εκεί......με τόσα Ssangyong παρκαρισμένα έξω από το cafe, μάλλον πρέπει να ζητήσουμε και ποσοστά επι των πωλήσεων από την Prima Motors![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πηγα στην Prima μια φορα ,να συζητησω πως μπορω και τι βοηθεια θα εχω απ΄αυτους , αν κατεβασω το Ssangyong σε αγωνες ..........και πηρα τα ................ μου !!! (βαλτε οτι λεξη θελετε .......κολλαει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
SSANGYONG Club
- george-4x4
Re: SSANGYONG Club
SSANGYONG ACTYON 4X4
www.brat.gr
www.brat.gr
- george-4x4
Καλημέρα και καλό ΣΚ...... μέχρι στιγμής για τον καφέ είμαστε οι εξής stakyr, mark και george-4x4 ............
Υπάρχει περίπτωση να έρθει η Κελη με Actyon, ο Αντώνης με Actyon, ο 'Aγγελoς με kyron και ο Νίκος με rexton ......... είναι ακόμα ο Λουκάς με Actyon που δεν μπορεί γιατί δουλεύει και ο Στράτος με Actyon που πάλι δουλεύει ............
Θα σας έχω και ευχάριστα νέα από την ssangyong..............

Υπάρχει περίπτωση να έρθει η Κελη με Actyon, ο Αντώνης με Actyon, ο 'Aγγελoς με kyron και ο Νίκος με rexton ......... είναι ακόμα ο Λουκάς με Actyon που δεν μπορεί γιατί δουλεύει και ο Στράτος με Actyon που πάλι δουλεύει ............
Θα σας έχω και ευχάριστα νέα από την ssangyong..............

SSANGYONG ACTYON 4X4
www.brat.gr
www.brat.gr
george-4x4 wrote:Καλημέρα και καλό ΣΚ...... μέχρι στιγμής για τον καφέ είμαστε οι εξής stakyr, mark και george-4x4 ............
Θα σας έχω και ευχάριστα νέα από την ssangyong..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
george, τα ευχάριστα θα μας τα ανακοινώσεις εντός του Σ/Κ ή στον καφέ της Τρίτης;

- george-4x4
Στο καφε της Τριτης........λιγο υπομονη!!!!!!!!!!!!mark wrote:george-4x4 wrote:Καλημέρα και καλό ΣΚ...... μέχρι στιγμής για τον καφέ είμαστε οι εξής stakyr, mark και george-4x4 ............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
george, τα ευχάριστα θα μας τα ανακοινώσεις εντός του Σ/Κ ή στον καφέ της Τρίτης;![]()
![]()
![]()
SSANGYONG ACTYON 4X4
www.brat.gr
www.brat.gr
Ανταλλασουν τον Mussxaro με καινουργιο Rexton ?????????george-4x4 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
Παίδες καλημέρα και καλή εβδομάδα,
λόγω προβλημάτων το Σ/Κ στο δίκτυο της TELLAS, δεν μπορούσα να συνδεθώ και να δω τα νέα. Λοιπόν αύριο στη συνάντησή μας θα πρότεινα, για να υπάρχει αναγνώριση, αντί να κρατάμε τριαντάφυλλα ή γαρύφαλα
, στο τραπέζι μας να υπάρχει η ένδειξη...RESERVE Ssangyong club

λόγω προβλημάτων το Σ/Κ στο δίκτυο της TELLAS, δεν μπορούσα να συνδεθώ και να δω τα νέα. Λοιπόν αύριο στη συνάντησή μας θα πρότεινα, για να υπάρχει αναγνώριση, αντί να κρατάμε τριαντάφυλλα ή γαρύφαλα

stakyr wrote:Ανταλλασουν τον Mussxaro με καινουργιο Rexton ?????????george-4x4 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(χωρις καμμια οικονομικη επιβαρυνση ?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....δεν είναι καθόλου κακή ιδέα

- george-4x4
Καλημέρα ........... αύριο μαζί μας θα είναι και ο Νίκος και ο Άγγελος..........
SSANGYONG ACTYON 4X4
www.brat.gr
www.brat.gr
- george-4x4
Η πρώτη μας συνάντηση είναι πραγματικότητα .......... 5 κάτοχοι ssangyong ήπιαμε καφεδάκι ......... και περάσαμε όμορφα...........
πήραμε τις αποφάσεις μας κανονίσαμε τις πρώτες εξορμήσεις μας ....και άλλα πολλά............την άλλη Τρίτη θα τα ξαναπούμε........
πήραμε τις αποφάσεις μας κανονίσαμε τις πρώτες εξορμήσεις μας ....και άλλα πολλά............την άλλη Τρίτη θα τα ξαναπούμε........
SSANGYONG ACTYON 4X4
www.brat.gr
www.brat.gr
1.....3.....5......???george-4x4 wrote:Η πρώτη μας συνάντηση είναι πραγματικότητα .......... 5 κάτοχοι ssangyong ήπιαμε καφεδάκι ......... και περάσαμε όμορφα...........

Ρε σεις ............σαν να γινετε παιχνιδι μου φαινεται !!!!

Την αλλη Τριτη ,βαζω στοιχημα , οτι θα ειμαστε καμμια 10αρια !!!

Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt