Ένα χιλιοστό από δω και άλλο ένα απο κεί και μετά θα αναρωτιώσαστε πάλι γιατί πάει σαν κάβουρας...
:
ΑΑΑΑ δεν αγχωνομαι μεχρι να το σηκωσω με 4'' το ειχα με 2'' και προσθηκες....ε και τοτε σαν καβουρας πηγαινε,ο μπροστα αξονας τραβαγε δεξια και ο πισω αριστερα
φιλαρακια οτι κα να τους κανετε θα τραβανε τα αυτοκινητα.εκτος κ αν εχετε αρχησει τις δικαιολογιες παλι κ το φαιρνεται απ εξω απ εξω για να τα κανετε ασφαλτινα.πες τε το οτι τα περιπτερα σας δεν αντεχουν τετοια βαρη κ πιεσης κ αφηστε τις μ..........ςςς.ηδη εσυ κωστακι πηρες κ τον γρηλο σου κ εχεις αρχησει κ βαζεις βγαζεις τα λαστιχα...αυτα γιατι δεν τα λες!!!το παιζεις σκληρος off road!! δεν εχετε ακουσει την παροιμια μπροστα στα καλοι τι ειναι ο πονος????η θα τα εχετε για να σας καυλωνουν στο βουνο η θα τα εχετε για να σας καυλωνουν στην ασφαλτο,γιαλισμενα με ανοιχτες τεντες κ ετοιμα για παραγωγη πωλησης προιοντων.
kostas654 wrote:ΑΑΑΑ δεν αγχωνομαι μεχρι να το σηκωσω με 4'' το ειχα με 2'' και προσθηκες....ε και τοτε σαν καβουρας πηγαινε,ο μπροστα αξονας τραβαγε δεξια και ο πισω αριστερα
τι καγκουριές είναι αυτές?
γιατί δεν το διορθώνεις είπαμε?
antonisxj wrote:καγκουρονικολή, τι έκανες με το κάρο σου? καμια φωτό θα βάλεις να δούμε το περίπτερόσου? ή μάλον την καντίνα σου?
Κάτσε γιαβρίμ, περίμενε μέχρι τις γιορτές που θα πάω Βόλο. Στο γκαράζ μου δεν χωράω ούτε να ανοίξω την πόρτα, όχι να αλλάξω αναρτήσεις
Θα έχετε full review.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
1-ποτε δεν εχω παει το αμαξι μου για γυαλισμα πριν μπει καλοκαιρι(για μοστρα στα μαγαζια) και να δινω ενα σωρο λεφτα για αυτο αντιθετα με κατι αλλους τσεροκαδες......
2-τον γρυλο τον πηρα για να αλλαζω τα λαστιχα και να μην τα λιωνω στο δρομο επειδη ειδα οτι ειναι πολυ μαλακα και δεν εχω ορεξη να παρω αλλα σε 6 μηνες,πραγμα που σημαινει οτι μιας και κανω και αρκετα ασφαλτινα τα βαζω μονο τοτε που χρειαζεται...ειμαι λαθος?????....σε αντιθεση με κατι αλλους.....
3-ποτε μα ποτε δεν εκανα δηλωση οτι αν δεν εχω bogger δεν παω καλλιδρομο,το σκεφτηκα αλλα το πηρα αμεσως πισω απλα γιατι αυτα που ειχα ηταν 50-50 και θα σας κουραζα σε περιπτωση που ειχε λασπη....σε αντιθεση με κατι αλλους που δηλωναν οτι χωρις bogger δεν παω παροτι ειχαν καyman δεν ηταν αρκετα χωματινα ή μηπως ειναι αλλος ο λογος.....
4-ηρθα καλλιδρομο και μπηκα παντου χωρις καν να ξερω πως δουλευουν τα λαστιχα στο χωμα(ειναι ιδιοτροπα) και ας μην περναγα παντα....σε αντιθεση με κατι αλλους που ηπιαν 50 καφεδες απο το πολυ κοιταγμα και καθε στιγμη να ελεγαν...αν δεν ειχα το προβλημα ρε γαμωτο θα σας ειχα πηδηξει ολους.
ρε γαμωτο αμα η γιαγια μου κατουραγε πετρελαιο θα ημουνα σειχης τωρα...γιατι να συμβει αυτο σε εμενα(αφου δεν μπηκες πουθενα δεν μιλας....ΤΕΛΟΣ)