Οσον αφορα στο πρωτο σκελος, αν ειχε δοθει εξαρχης απο την διοργανωση μια τοσο απλη και κατανοητη απαντηση, δεν θα χα μπει καν στην διαδικασια να επαναλαμβανομαι και να πρηζω αλληλους. Η καθυστερηση ηταν εκεινη που τροφοδοτησε την οποια περιεργεια μου. Κραταω λοιπον αμιγκο τη δικη σου διατυπωση και γιατι μου αρκει (ασχετως αν δεν προερχεται κατευθειαν απο τον επισημο διοργανωτη) αλλα κυριως διοτι επιθυμω γι ακομη μια φορα να πεισω τον τελευταιο πως η προθεση μου σε καμια περιπτωση δεν ηταν "σκοτεινη" ή υποκινουμενη. Απ την πλευρα μου λοιπον, δεν υπαρχει σε εκκρεμοτητα πλεον κανενα ερωτημα.stavrosd wrote: 1ον. Για το θέμα του χορηγού το παρασκήνιο δεν πρεπει είναι τίποτα τρελό.
Απλά αθετήθηκε μια προφορική προφανώς συμφωνία και δεν βγαίναν τα κουκιά! Σο σιμπλε![]()
Ο Δημος, η κοινότητα ο Μιτσος ή οποίος τέλος πάντων έκανε πίσω απο κάτι που δεν ήθελε!
Αν έγιναν λάθη στις συνεννοήσεις είναι δευτερεύον και φαντάζομαι οτι αυτοί που έπρεπε έμαθαν αυτο που έπρεπε.-
Ο 24ωρος όπως και άλλοι αγώνες είναι εμπειρίες ζωής!
Είναι οι ευχάριστες αναμνήσεις μας απο τις μακακίες που κάναμε!
Είναι ιστορίες για τα παιδιά μας!
Ειναι η διασκέδαση μας!
Μη τα ξεχνάμε αυτα
Οσο δε αφορα στις 5 τελευταιες προτασεις, συμφωνω κι εγω απολυτα και θα παρακαλουσα θερμα με τη σειρα μου, ολους τους συμμετεχοντες στο "ηλεκτρονικο καρεκλιδι" των τελευταιων ημερων, να γυρισουν σελιδα (δεν εννοω προφανως να κανουμε τις 100... 101) και "ν αγαπηθουν" και παλι δινοντας ραντεβου ξανα του χρονου οσο απογοητευμενοι κι αν ειναι. Ειμαι σιγουρος πως αρκετα απο τα θεματα που θιχτηκαν, θα απασχολησουν τους διοργανωτες ωστε να βελτιωσουν ή εξαλειψουν μελλοντικα, με τον καλυτερο δυνατο τροπο τις οποιες, μικρες ή μεγαλυτερες, "αδυναμιες" επισημανθηκαν.
Σημ: Λιγο ακομη και θα εξαντλουσες αμιγκο ολες τις "φατσες" (