γελάμε νούμερο τρία?.....YJ ''The Doctor'' wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
comanche wrote:γελάμε νούμερο τρία?.....YJ ''The Doctor'' wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι παραπάνω να κοροϊδέψουμε από εσένα, με το περίπτερο που έμπλεξες;;;comanche wrote: εμένα μπορείτε να με κορο'ι'δεύετε για όλα τα παραπάνω...![]()
![]()
Και όχι μόνο!kostas654 wrote: θες να τον κρατησουμε να τον κοροιδευουμε???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ δεν κορό'ι'δεψα ΕΣΕΝΑ και την ΚΟΝΣΕΡΒΑ που ονομάζεις αυτοκίνητο.....Drimon wrote:Τι παραπάνω να κοροϊδέψουμε από εσένα, με το περίπτερο που έμπλεξες;;;comanche wrote: εμένα μπορείτε να με κορο'ι'δεύετε για όλα τα παραπάνω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕΣ Π Ο Λ Ε Μ Ο!!!comanche wrote: εγώ δεν κορό'ι'δεψα ΕΣΕΝΑ και την ΚΟΝΣΕΡΒΑ που ονομάζεις αυτοκίνητο.....![]()
![]()
.
.με πλήγωσες....![]()
![]()
.
.αλλά ρε φούστη μου όχι να μιλάς και εσύ ....με την ΚΟΝΣΕΡΒΑ.....
.
.
.και να ήταν Zwan πάει στο διάλο...![]()
δεν είναι όμως.....ΕΙΝΑΙ ντολμαδάκια ZANAE.....γαμώ το περιεχόμενο....
![]()
![]()
![]()
Σου καλάρεσε αυτό μωρή σαύρα. Εεε;;;georgexj wrote:Φίλε commance φίλε VRAM φίλε Βασίλη ποτέ θες να συναντηθούμε γι αυτό που εγραψες να σε κερασω ένα Μαγαζι ολόκληρο!!![]()
![]()
![]()
![]()
kostas654 wrote: Λεβεντη...να σου πω...και εγω γουσταρω του doctor το αμαξι αφανταστα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εσυ ο ΚΑΝΕΝΑΣμπορεις να αδειαζεις τους αλλους ετσι....
στην ζωη σου αληθεια μονο ετσι γ@μ@ς???? με τα αρχιδια και την μαγκια των αλλων....του γιατρου στην συγκεκριμενη περιπτωση.
για μαζεψου λιγο γιατι αλλιως τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια...το καταλαβες παλικαρι μου?????
εδω δεν ειμαστε για να προσβαλουμε και απο τοτε που γραφτηκες δεν κανεις κατι αλλο...
comanche wrote:εγώ δεν κορό'ι'δεψα ΕΣΕΝΑ και την ΚΟΝΣΕΡΒΑ που ονομάζεις αυτοκίνητο.....Drimon wrote:Τι παραπάνω να κοροϊδέψουμε από εσένα, με το περίπτερο που έμπλεξες;;;comanche wrote: εμένα μπορείτε να με κορο'ι'δεύετε για όλα τα παραπάνω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.με πλήγωσες....![]()
![]()
.
.αλλά ρε φούστη μου όχι να μιλάς και εσύ ....με την ΚΟΝΣΕΡΒΑ.....
.
.
.και να ήταν Zwan πάει στο διάλο...![]()
δεν είναι όμως.....ΕΙΝΑΙ ντολμαδάκια ZANAE.....γαμώ το περιεχόμενο....
![]()
![]()
![]()