Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

stavrosd

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:....

ΥΓ. Να θυμίσω γιατί πήρε τέτοια ώθηση το θέμα σήμερα; Γιατί "κάποιοι" ενοχλήθηκαν απο την επιτυχία της Ομοσπονδίας το Σαββατοκύριακο και μπήκαν σήμερα, ανώνυμα, να ρίξουν χολή! Τυχαίο και αυτό; Αδιάφορο; Ή έκφραση άποψης;
Γιάννη δεν πήρε τέτοια ώθηση επειδή πέταξε την σπόντα του ο Κεραυνός.
Θα μπορούσε να είχε λήξει με την πρώτη μου απάντηση!
Συνέχεια δόθηκε απο εσένα και κατ΄επέκταση και εμένα που σχολιάζοντας "την συζήτηση κάτω απο το τραπέζι" φαινεται μια εντυπωσιακή διαφορά αντίληψης των ίδιων γεγονότων.
Να ξέρουμε τι λέμε!

ΥΓ.Ντίνο ευχαριστώ που το ξεκαθάρισες γιατι έσπαγα το κεφάλι αν το άκουσα ή όχι!Ήταν και ο Αποστολίδης εκεί?
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Σταύρο η ουσία δεν είναι ποιός ήταν εκεί. Η ουσία είναι ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ! Και ο Φυτάς επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο κύριος Αποστολίδης και ο κύριος Κατσιμαλής ζήτησαν να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο 24ΩΡΟΣ... Πείστηκες πλέον ότι δεν τους ενδιαφέρει το καλό των αγώνων; Ή να κάνω και...
cuspid

Post by cuspid »

Λοιπόν, μια και στο ράδιο αρβύλα έβαλαν διαφημίσεις :D , θα γράψω αυτά που είπα στη συνάντηση για το Balkan και αυτά που έγιναν στην συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΛΠΑ στην Μεσογείων:
Με παρόντες το σύνολο των εμπλεκόμενων οργανωτών (για το Offroad Team είμαστε ο γιατρός, ο Μελέτης και εγώ), όταν μας ζητήθηκε από τον πρόεδρο της επιτροπής 4Χ4 η γνώμη μας για τους νυχτερινούς αγώνες (επιτόπου προφορικά, αλλά και γραπτά σε mail με έκθεση προτάσεων που στείλαμε όλοι στην ΕΘΕΑ), οι Αποστολίδης και Κατσιμαλής διαφώνησαν με την διοργάνωση τους. Το Offroad Team συμφώνησε με την συνέχισή τους, προφορικά επιτόπου αλλά και στην έκθεση προτάσεων που έστειλε την επόμενη ημέρα προς την ΕΘΕΑ (το ξέρω γιατί συμμετείχα στην σύνταξή της).
Αυτά είναι τα γεγονότα όπως τα είδα.
Βέβαια με τον όρο “νυχτερινοί αγώνες” όλοι εννοούσαν.... τον εξής έναν: Τον 24ωρο του Αθανασίου, αφού κανείς άλλος δεν κάνει νυχτερινούς... :mrgreen:

Η προσωπική μου άποψη: Μου αρέσουν πολύ οι νυχτερινοί αγώνες 4Χ4, όπως μου άρεσαν οι νυχτερινές ειδικές στα Rally, όπως μου αρέσουν οι νυχτερινές εκδρομές.
Βέβαια, υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις για το θέμα (Αποστολίδης, Κατσιμαλής και σίγουρα και άλλοι). Σεβαστές όλες και προς συζήτηση τα επιχειρήματά τους. Ξαναλέω, αυτή είναι η άποψή μου, σίγουρα δεν απαιτώ να έχει την ίδια βαρύτητα με αυτήν πιο “παλιών” και πιο “σοφών” του χώρου.
Εγώ ξέρω ότι στηρίζω τον 24ωρο και θα είμαι εκεί, όπως άλλωστε ήμουν στους προηγούμενους.
stavrosd

Post by stavrosd »

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο αυτό μου κάνει νόημα!
Γιάννη ας το σταματήσουμε δεν...
Δημητριάδης Σταύρος
DiKouv

Post by DiKouv »

Επειδή ήμουν παρών στη συνάντηση και επειδή μάλλον παίζει ρόλο και το χωροταξικό του πράγματος, καθόμουν απέναντι απο το Σταύρο και 2 θέσεις αριστερά του Γιάννη, απλά αναφέρω πως η δική μου άποψη και εκτίμηση των γεγονότων επιβεβαίωνει πλήρως τα παρακάτω λεγόμενα του Σταύρου:
stavrosd wrote:Επειδή Γιαννη μάλλον ανάλογα με το που καθόταν ο καθένας έχει άλλη άποψη :? ας μην προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε στάσεις και χαρακτήρες, άκρη δεν θα βγάλουμε.
Η κουβέντα μας δεν ήταν οργανωμένη και έτσι υπήρχαν πηγαδάκια και πολλοί μίλαγαν ταυτόχρονα! Πολλά απο αυτά που έλεγες και εσυ δεν τα άκουγα γιατί εκείνη τη στιγμή συμμετείχα σε άλλο πηγαδάκι! Πάντως δεν ειπώθηκε κάτι (απο αυτά που κατάφερα να ακούσω) που δεν ξαναειπώθηκε και μπροστά σου! Οπότε σταμάτα να λες οτι χρησιμοποιούσε πλάγιους τρόπους!
Τουλάχιστον την Τετάρτη εγώ δεν το εισέπραξα έτσι!
Ας μιλήσουν και οι άλλοι βέβαια γιατί εγώ τα βλέπω και τα αντιλαμβάνομαι με τον δικό μου τρόπο!
Ας μείνουμε σε αυτά που ειπώθηκαν.

Τί είπε περι της επικινδυνότητας του 24ωρου κρυφά και πλάγια?
Εγώ τον άκουσα να λέει ξεκάθαρα οτι το επικίνδυνο για αυτόν είναι οι πολλές συνεχόμενες ώρες και οι δυσκολίες επέμβασης την νύχτα! Τα έχει γράψει και εδω μέσα!Διαφωνήσαμε μεν αλλά είπε ξεκάθαρα την άποψή του! Δε βλέπω κάτι το κατακριτέο σε αυτό!

Για τα της ομοσπονδίας πάλι είπε αυτο που ήθελε δυνατά και ξεκάθαρα! Σωστό ή λάθος θα δείξει, αλλά ούτως ή άλλως είναι και σε άλλο θέμα του forum οπότε ας μην τα αναλύσουμε ;)
Όπως και αυτά:
stavrosd wrote:
Γιάννης Αθανασίου wrote: Α, ναι... μην το ξεχάσω: ο κύριος Αποστολίδης είπε ότι δε βλέπει τρόπο να γίνει κοινός ο αγώνας του και του κυρίου Κατσιμαλή, αν άκουσα σωστά. Οπότε τζίφος η όποια μείωση του κόστους... ΣΩΣΤΑ;
Δεν είπε για κοινό αγώνα είπε για ΣΚ με δύο αγώνες (κάτι σαν το περσινό Πευκί για το κύπελλο Trail Ride απο ότι κατάλαβα) αλλά επανέλαβε πολλές φορές οτι είναι ιδέες προς συζήτηση!
Εγώ κράτησα το γεγονός οτι αναγνωρίζει οτι δύο πολυήμεροι αγώνες στις παρούσες συνθήκες δεν είναι το καλύτερο και οτι υπάρχει η πρόθεση να βρεθεί κάποια πιό βιώσιμη λύση!

Α! και δεν ήταν συνομιλητής μου!
Μίλησε με όλους και με εσένα ΑΝΟΙΧΤΑ!
αλλά και αυτά:
stavrosd wrote:Μαιστα!
Λοιπόν
Εγώ του ανέφερα το προβληματισμό που έχουμε θέσει και εδω μέσα, για τους πολλούς αγώνες και οτι ίσως θα πρέπει να γίνει κάποια αλλάγή στο πρόγραμμα!
Οτι υπολείπονται 3 αγώνες ακόμα για το πρωτάθλημα και μιάς και ο 24ωρος μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα συμμετοχών κάτι θα πρέπει να κάνουν με τους άλλους δύο!
Τότε τον ρώτησα αν έχουν σκεφτεί να ακυρώσουν τον έναν και να κάνουν απο κοινού έναν!
Και μου απάντησε οτι σκέφτεται μήπως κάνουν έναν διπλό σε ένα ΣΚ που ουσιαστικά ο ένας θα τερματίζει εκεί που θα ξεκινάει ο άλλος ωστε και το κόστος να μειωθεί αλλά και να μην ακυρωθεί κάποιος απο τους δύο!

Άρα στην ουσιαστική ερωτηση "Έχετε την πρόθεση να αλλάξετε κάτι στη συνέχεια του πρωταθλήματος ωστε να μην κάνουμε αγώνες με δεκα συμμετοχές" εσύ πώς εισπράττεις την απάντηση?
Αρνητική?

Δεν του ζήτησα τίποτα (και με πιο δικαίωμα άλλωστε) απλά ρώτησα και πρότεινα ταυτόχρονα!
Τέλος, επιβεβαιώνω και την ύπαρξη κλαρίνων τα οποία όμως ήταν απλά κατώτερα των περιστάσεων και έπρεπε να παίζουν με ενισχυτή :P

Πέρα απο τα παραπάνω και παρά την πολύ μικρή προσέλευση, σύζητηση υπήρξε και σίγουρα ήταν "ενδιαφέρουσα" η ανταλλαγή απόψεων γενικότερα αλλά και ειδικότερα, απευθείας μεταξύ Αθανασίου & Αποστολίδη. Άλλο να τους βλέπεις να "συζητούν" εντός forum και άλλο εκτός.

Σε συγκεκριμένα συμπεράσματα μπορεί να μη καταλήξαμε αλλά σίγουρα ο καθένας μας έβγαλε τα δικά του.
Everyone has the right to be stupid, some just abuse the privilege...
DINIE

Post by DINIE »

Ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να τονίσουμε, (αν και το έχουμε αναφέρει ξανά) είναι πως μέσα στο Roadbook ή σε κάποιο χαρτί, να αναφέρονται τα τηλέφωνα της οργάνωσης. Στο ατύχημα που είχαμε στα Καλάβρυτα δεν είχαμε τα τηλέφωνα να ειδοποιήσουμε. Δεν υπήρξε ευτυχώς τραυματισμός, οπότε δεν υπήρξε πρόβλημα. Περιμέναμε τη σκούπα να ειδοποιήσει. Όλα τα πληρώματα σταμάτησαν και ρώτησαν ;) . Αν όμως είμασταν εκτός οπτικής επαφής, τι θα γινόταν? :o Πρέπει να πω ότι στο Αττικό μας είχαν δωθεί σε χαρτί πλαστικοποιημένο. Δική μας παράλειψη είναι ότι δεν τα ρωτήσαμε. Σίγουρα μετά από κάποιους αγώνες θα τα έχουμε όλα, αλλά αυτοί που τρέχουν πρώτη φορά ή δεν κάνουν τακτικά αγώνες? Αν τα τηλέφωνα αλλάζουν από χρονιά σε χρονιά?
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Συζηταμε συζητατε αποφασιζουν... κατι τετοιο που ηρθε φλασια.....

Θετω ενα ερωτημα.. στο οποιο δηλωνω ΠΛΗΡΗ αναρμοδιοτητα να απαντησω αλλα περιμενω με εξαιρετικό ενδιαφερον τις απαντησεις

εχουμε - εχετε για την ακρειβια, ενα..... πρωταθλημα οπου απο τους 7 αγωνες
μεχρι σημερα θα ΕΠΡΕΠΕ να εχουν γινει οι 4 αλλα λειπει ενας - τι θα γινει μ' αυτον??? τον πηρε το ποταμι τον πήρε ο ποταμός?????

και απο τους υπολοιπους 3 αγωνες για τους 2 - αρχες και τελη Οκτωβριου, δηλ ενα μηνα απο το 5μερο αγωνιστικα, ουσιαστικά ομως με τα πηγαινεν ελα, σχεδον 8ημερο Balkan που ολοι - και καλα εχετε κανει - δηλωσει συμετοχή δεν εχετε Ι Δ Ε Α περι τινος προκειτε και για τους 2, περαν των οργανωτων τους και των ημερομηνιων, και τον τελευταιο οπου.......
η "κουμανταρουσα" το Πρωταθλημα δεν τον θελει...

δηλ 4 αγωνες στον περιπου αερα κι εσεις συζητατε για τις σημειωσεις του roadbook ( ναι οκ δε λεω αλλα....) ενω εχετε επενδυσει ευρω με 2 και 3 μηδενικά απο πισω μη πω 4....

και μετα απωρουμε γιατι οι αγωνες του Doc το Balkan και ο 24ωρος εχουν - παρολα τα οποια θεματα τους - αν μη τι αλλο αξιοπρεπη αριθμό συμετοχων....

Δε ξερω τι "κοκκαλακι" μπορει να εχουν αυτοι οι αγωνες, και να κανουν το χερι να μπαινει βαθιααααα στην τσεπη και μοτερ στην καλυτερη, μεχρι και ολοκληρα τα αυτοκινητα στην ακομα καλυτερη, να ξηλωνωνται και να ξαναμονταροναι απο την αρχη....

δε γινεται - κατι κανουν "αλλιως" αυτοι.....
γιατι καλό το roadbook αλλα "υπαρχει" σε αγωνα.... αμα δε γινεται αγωνας.....
DINIE

Post by DINIE »

Καλησπέρα !!! Γιά τους αγώνες τους δύο του Οκτωβρίου, από ότι ξέρουμε μέχρι τώρα, κάτι συζητιέται να γίνουν σε ένα ΣΚ. Τίποτα το σίγουρο. Μόνο συζήτηση. Το πρωτάθλημα φέτος απ' ότι φένεται το πήρε το ποτάμι. :x . Ας δούμε τι θα γίνει τουλάχιστον του χρόνου. Εγώ πάντως καταλαβαίνω γιατί οι αγώνες του DOC μαζεύουν συμμετοχές φέτος. Έχω τρέξει Πευκί και Καλάβρυτα και έχω καταλάβει. Αν εξαιρέσεις το Πευκί που μετρούσε στο πρωτάθλημα και στο κύπελο trail ride, δεν έχει γίνει πρωταθληματικός αγώνας από το Μάρτιο. Όσοι θέλουν να τρέξουν έναν αγώνα "αναγκαστικά" θα τρέξουν σε κάποιο του DOC.(Αυτό δε σημαίνει κάτι υποτιμιτικό, ίσα ίσα το αντίθετο.) Μάλλον το πρόγραμμα του και η εγκυρότητα του (όσες συμμετοχές και να έχει θα τον κάνει τον αγώνα) έχουν κάτι να πουν. Γιά τον 24ωρο, που θα γίνει ούτως ή άλλος, μάλλον είναι στο χέρι της ΕΘΕΑ γιά το αν θα μετρήσει.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Φωκίων

Post by Φωκίων »

DINIE wrote:, από ότι ξέρουμε μέχρι τώρα, κάτι συζητιέται να γίνουν σε ένα ΣΚ. Τίποτα το σίγουρο. Μόνο συζήτηση.
κοιτα ποσες "φλου" λεξεις σε μια προταση....
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Αλλοι πηραν ολοκληρο αυτοκινητο να μην "πνιγουν" το καλο....
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”