24 Ώρες 4Χ4 2009

extractor

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by extractor »

Ιχνηλάτης wrote:άλλο αν δε θέλετε να τον καταλάβετε και το παίζεται mitsos.
οταν λετε αυτην την εκφραση τι ακριβως εννοειται;
γιατι ξερω κατι που εννοουν ορισμενοι και δεν ειναι και τοσο καλο.
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

mitsos wrote:
Η μονη απορια που μου εμεινε ειναι ποιον κανονισμο επικαλειται καποιος για να λαβει "χαρη παρακαμψης"......

Αλλα δεν πειραζει.....
Να στε καλα.....
Τον κανονισμό του αγώνα τον οποίο δεν διαβάσατε. Ειλικρινά δεν το έχετε καταλάβει ή μας δουλεύετε;

Πάλι λοιπόν, προσπαθώντας ειλικρινά να συγκρατήσω την οργή μου.
- Καθορισµένη ποινή: Η καθορισµένη ποινή έχει καθιερωθεί για να αντικαταστήσει ορισµένες ποινές που οδηγούν στον αποκλεισµό ή στη θέση εκτός αγώνος για τη µη εφαρµογή ορισµένων διατάξεων του κανονισµού στους αγώνες αντοχής. Επιτρέπει στον αγωνιζόµενο που του έχει επιβληθεί η ποινή να συνεχίσει τον αγώνα σε κανονικές αγωνιστικές συνθήκες, αν και του έχουν επιβληθεί σοβαρές ποινές.
Η καθορισµένη ποινή εκφράζεται η σε χρόνο ο οποίος προστίθεται στις ποινές που µπορεί να έχει ήδη συγκεντρώσει ο αγωνιζόµενός σε ειδικές περιπτώσεις που αναφέρονται στον ειδικό κανονισµό.
Η καθορισµένη ποινή ορίζεται από τους οργανωτές και µπορεί να διαφέρει για κάθε διαδροµή, τµήµα διαδροµής ή σταθµό ελέγχου διέλευσης και η οποία υπολογίζεται σύµφωνα µε τη µορφή και δυσκολία κάθε ενός από αυτά.
Η καθορισµένη ποινή κάθε σκέλους θα υπολογίζεται προσθέτοντας τον µέγιστο επιτρεπτό χρόνο καθυστέρησης για τη συγκεκριµένη διαδροµή (ές) ή τµήµατα διαδροµής που δεν έχουν πραγµατοποιηθεί, αυξηµένη κατά την καθορισµένη ποινή που έχει ορισθεί για τη διαδροµή αυτή καθώς και για κάθε Σταθµό Ελέγχου διέλευσης που δεν πέρασε ο αγωνιζόµενος.
PANIAIN

Post by PANIAIN »

almak wrote:

Δηλαδή θέλετε όλοι ( σχεδόν όλοι) να μου πείτε πως έτρεξα σε λάθος αγώνα ????? Έλεος πια εεεε !!!!

Ναι
almak

Post by almak »

PANIAIN wrote:
almak wrote:

Δηλαδή θέλετε όλοι ( σχεδόν όλοι) να μου πείτε πως έτρεξα σε λάθος αγώνα ????? Έλεος πια εεεε !!!!

Ναι
Κατσικοκλέφτη κάτσε καλά διότι δεν σου είπα τίποτα για ότι έγινε την Κυριακή το βράδυ μετά τον αγώνα στην ευρύτερη περιοχή του φαληρικού όρμου και ειδικότερα σε ΣΕΦ και Καραϊσκάκι. :mrgreen:
Image
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

mitsos wrote:
Ιχνηλάτης wrote:Ποιό αυτοκίνητο έφυγε με καράβι; Για να έρθεις απο τη βόρεια Εύβοια στο Olympus Plaza περνάς από το Stop της ειδικής που και βέβαια δε λογίζεται ΣΕΧ και ακολουθείς την Liaison 9. Είναι ο μόνος δρόμος.

Και ο κανονισμός είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ, άλλο αν δε θέλετε να τον καταλάβετε και το παίζεται mitsos.
ΑΥΤΟ:
Image

Εχει αυτο το αυτοκινητο τις σφραγιδες απο ολα τα ΣΕΧ στην αρχη κ το τελος των διαδρομων εκτελωντας αυτο το δρομολογιο???
Γιατι το δικο μου RB λεει "Σταθμος ελεγχου Χρονου" κ στον Αγιο!!
ΑΝ θελετε μπορω να σας πω ποιο ειναι......

Kαλά, μιλάμε είναι.... ΦΟΒΕΡΕΣ οι τύπισσες (το τύπισσες με την καλά έννοια) :D :D :D
Θέλω να τις γνωρίσω και να μιλήσουμε. Το είδα και πριν αλλά ακόμα δεν μπορώ να το
πιστέψω.... ΤΡΟΜΕΡΕΣ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!! ΑΠΙΘΑΝΕΣ!!!
Ειλικρινά δεν θα σκεφτόταν ποτέ το μυαλό μου να φύγω από την Εύβοια εν ώρα αγώνα με
καραβάκι. Και μόνο για αυτό.... προτείνω ένα έξτρα κύπελλο στα κορίτσια ώς τα....
"ΠΟΙΟ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ"!!!! :D :D :D

ΤΕΛΕΙΟ!!!! Μόνο αυτό λέω!!! :D :D :D
ΤΕΛΕΙΟ!!!! :D :D :D
PANIAIN

Post by PANIAIN »

almak wrote:Κατσικοκλέφτη κάτσε καλά διότι δεν σου είπα τίποτα για ότι έγινε την Κυριακή το βράδυ μετά τον αγώνα στην ευρύτερη περιοχή του φαληρικού όρμου και ειδικότερα σε ΣΕΦ και Καραϊσκάκι. :mrgreen:
Καλά θύμισε μου να σου σκάσω μία με το αεροβόλο την άλλη φορα.... :twisted: :twisted:
D.Papadimitriou

Post by D.Papadimitriou »

Φίλε Κώστα και muthos(συγνώμη που δεν θυμάμαι το ονομά σου),δεν υπάρχει λόγοσ να απαντάτε στο almak γιατί δυστυχώς δεν καταλαβένει,Κώστα και Δήμητρα σας ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα,muthos συγχαρητήρια και σε σένα,αν δεν κάνω λάθος είσαι το παληκάρι που τρέχει με την Μαρία?
συνοδηγό.
PANIAIN

Post by PANIAIN »

D.Papadimitriou wrote:Φίλε Κώστα και muthos(συγνώμη που δεν θυμάμαι το ονομά σου),δεν υπάρχει λόγοσ να απαντάτε στο almak γιατί δυστυχώς δεν καταλαβένει,Κώστα και Δήμητρα σας ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα,muthos συγχαρητήρια και σε σένα,αν δεν κάνω λάθος είσαι το παληκάρι που τρέχει με την Μαρία?
συνοδηγό.
Το θέμα είναι οτι είσαι καλά...γιατί όταν το είδα μου κόπηκε το αίμα κι ας μου μίλαγε ο συνοδηγός σου....
friar

Post by friar »

StruppiTeam wrote:
mitsos wrote:
Ιχνηλάτης wrote:Ποιό αυτοκίνητο έφυγε με καράβι; Για να έρθεις απο τη βόρεια Εύβοια στο Olympus Plaza περνάς από το Stop της ειδικής που και βέβαια δε λογίζεται ΣΕΧ και ακολουθείς την Liaison 9. Είναι ο μόνος δρόμος.

Και ο κανονισμός είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ, άλλο αν δε θέλετε να τον καταλάβετε και το παίζεται mitsos.
ΑΥΤΟ:
Image

Εχει αυτο το αυτοκινητο τις σφραγιδες απο ολα τα ΣΕΧ στην αρχη κ το τελος των διαδρομων εκτελωντας αυτο το δρομολογιο???
Γιατι το δικο μου RB λεει "Σταθμος ελεγχου Χρονου" κ στον Αγιο!!
ΑΝ θελετε μπορω να σας πω ποιο ειναι......

Kαλά, μιλάμε είναι.... ΦΟΒΕΡΕΣ οι τύπισσες (το τύπισσες με την καλά έννοια) :D :D :D
Θέλω να τις γνωρίσω και να μιλήσουμε. Το είδα και πριν αλλά ακόμα δεν μπορώ να το
πιστέψω.... ΤΡΟΜΕΡΕΣ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!! ΑΠΙΘΑΝΕΣ!!!
Ειλικρινά δεν θα σκεφτόταν ποτέ το μυαλό μου να φύγω από την Εύβοια εν ώρα αγώνα με
καραβάκι. Και μόνο για αυτό.... προτείνω ένα έξτρα κύπελλο στα κορίτσια ώς τα....
"ΠΟΙΟ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ"!!!! :D :D :D

ΤΕΛΕΙΟ!!!! Μόνο αυτό λέω!!! :D :D :D
ΤΕΛΕΙΟ!!!! :D :D :D
Δικαιωματικά.
Από την στιγμή που νογάμε τι είναι η forfettaria
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
D.Papadimitriou

Post by D.Papadimitriou »

PANIAIN wrote:
D.Papadimitriou wrote:Φίλε Κώστα και muthos(συγνώμη που δεν θυμάμαι το ονομά σου),δεν υπάρχει λόγοσ να απαντάτε στο almak γιατί δυστυχώς δεν καταλαβένει,Κώστα και Δήμητρα σας ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα,muthos συγχαρητήρια και σε σένα,αν δεν κάνω λάθος είσαι το παληκάρι που τρέχει με την Μαρία?
συνοδηγό.
Το θέμα είναι οτι είσαι καλά...γιατί όταν το είδα μου κόπηκε το αίμα κι ας μου μίλαγε ο συνοδηγός σου....
PANIAN σαφώς και οτι είμαι καλά αυτό ειναι που μετράει,όμως κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται,αυτό που είπα και ξεκίνησε η μανούρα ήταν οτι ποτέ να μην χρειαστούν βοήθεια αυτοί που γκρίνιαζαν και η απάντηση ήρθε μετά από 6 σελίδες.
Τεσπά στα π@π@ρι@ μου όλα!!!!
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”