Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

mitsos

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Τώρα το ποιός κάνει θέματα, άσε καλύτερα!!! Τουλάχιστον δε στείλαμε καμία επιστολή στην όποια ΕΘΕΑ!
Ασχετο με την συζητηση μας μεν, αλλα αν εχετε θεματα με την ΕΘΕΑ, μπορειτε να στειλετε επιστολη (!!!) .... δεχονται ανοιχτα!!
Και, όπως λέει κάποιος, την άποψή μου λέω. Και αυτή είναι πως δε θα κάνει με τίποτε κοινό αγώνα.
Η αποψη σας ειναι φυσικα σεβαστη αλλα μην παρερμηνευετε οσα ακουστηκαν εκει μεσα, γιατι ηταν πολλοι μπροστα.....
Αν θα κανει η δεν θα κανει η τι τελικα θα κανει, θα το δουμε στο μελλον, παντως η σταση του ειναι θετικη κ συμφωνη με τις επιθυμιες των αγωνιζομενων.
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Λοιπόν επειδή μάλλον δε θέλετε να καταλάβετε κάποια πράγματα.

Ποιό το κέρδος απο έναν διπλό αγώνα, σε σχέση με δύο; Οικονομικά; Ελάχιστο! Δύο συμμετοχές, διπλό κόστος για τους οργανωτές, διπλά σχεδόν όλα. Ποιός τα πληρώνει; Ο αγωνιζόμενος!

Αν γίνει ΕΝΑΣ κοινος αγώνας, όπως ζητήθηκε απο τους ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, ταφέλη είναι πολλά και κυρίως οικονομικά, όπως π.χ. ένα σετ αριθμών, ένα roadbook, κοινοί άρχοντες που σίγουρα δε θα πληρωθούν Χ2 και πολλά άλλα.

Αν τώρα εσείς τα βλέπετε το ίδιο, τί να πω; Οι δύο αγώνες είναι ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ, όσο "κοινοί" και αν είναι! Αλλά για κάποιους ο κάθε αγώνας είναι "μεροκάματο", οπότε γιατί να τον χάσουν;
mitsos

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Λοιπόν επειδή μάλλον δε θέλετε να καταλάβετε κάποια πράγματα.
Eπειδη μιλατε στον ενικο θεωρω οτι απευθυνεστε σε μενα.
Καταλαβαινω πολλα πραγματα, περισσοτερα απ οσα νομιζετε.

Ποιό το κέρδος απο έναν διπλό αγώνα, σε σχέση με δύο; Οικονομικά; Ελάχιστο! Δύο συμμετοχές, διπλό κόστος για τους οργανωτές, διπλά σχεδόν όλα. Ποιός τα πληρώνει; Ο αγωνιζόμενος!
Δεν ειναι ελαχιστο, δεν ειναι κ τεραστειο.
Ειναι ομως αρκετο κερδος.
Αν γίνει ΕΝΑΣ κοινος αγώνας, όπως ζητήθηκε απο τους ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, ταφέλη είναι πολλά και κυρίως οικονομικά, όπως π.χ. ένα σετ αριθμών, ένα roadbook, κοινοί άρχοντες που σίγουρα δε θα πληρωθούν Χ2 και πολλά άλλα.
Σαφεστατα, κανεις δεν το αρνηθηκε.
Δεν νομιζω οτι το εχει αρνηθει ουτε ο ιδιος ο κ.Αποστολιδης, γιατι αυτο που εισεπραξα εγω ειναι οτι τπτ δεν ειναι οριστικο ακομα κ θα προσπαθησει να βρει την χρυση τομη.
Αν τώρα εσείς τα βλέπετε το ίδιο, τί να πω; Οι δύο αγώνες είναι ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ, όσο "κοινοί" και αν είναι! Αλλά για κάποιους ο κάθε αγώνας είναι "μεροκάματο", οπότε γιατί να τον χάσουν;
Εγω δεν το βλεπω το ιδιο, εσεις προσπαθειτε να μηδενισετε μια προσπαθεια.
Μεταξυ 2 πολυημερων αγωνων σε διαφορετικες κοντινες ημερομηνιες, κ δυο αγωνων μονοημερων σε ενα ΣΚ πιστευω οτι με την παρουσα οικονομικη κατασταση ολοι οι αγωνιζομενοι θα προτειμησουν το δευτερο......
Γιάννης Αθανασίου

Ανάμεσα λοιπόν στο τί πρέπει να γίνει και το τί θέλουν να κάνουν, σας καλύπτει το τί θέλουν να κάνουν. Εμένα ΟΧΙ.

Περιμένω μεγαλύτερη αίσθηση ευθύνης. Ανάλογη με εκείνη που τους οδήγησε να ζητήσουν την ματαίωση του 24ωρου ή εκείνη που τους οδηγούσε το 2009 όταν έλεγαν πως δε θα γίνει!
mitsos

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Ανάμεσα λοιπόν στο τί πρέπει να γίνει και το τί θέλουν να κάνουν, σας καλύπτει το τί θέλουν να κάνουν. Εμένα ΟΧΙ.
Κανετε λαθος.
Μιλαμε αναμεσα στο τι εχει οριστει για να γινει, κ στο τι ειναι διατεθημενοι να κανουνε ακουγοντας αυτα που τους ζηταμε!!
Περιμένω μεγαλύτερη αίσθηση ευθύνης. Ανάλογη με εκείνη που τους οδήγησε να ζητήσουν την ματαίωση του 24ωρου ή εκείνη που τους οδηγούσε το 2009 όταν έλεγαν πως δε θα γίνει!
Απο δω το παμε απο κει το φερνουμε παλι στον 24ωρο καταληγουμε!!!
Παντως για την ιστορια, την Τεταρτη εγω ( κ πιστευω οσοι αλλοι ηταν εκει) ακουσαν τον κ.Αποστολιδη να λεει "οτι δεν ζητησα την ματαιωση του 24ωρου, ζητηθηκε η αποψη μου οσο αναφορα την ασφαλεια κ ειπα την γνωμη μου" την ιδια γνωμη που εχει πει κ γραψει εδω μεσα......
Γιάννης Αθανασίου

Γιατί τότε μπροστά στον κύριο Κοκολάκη και στον κύριο Σιούτη διέδιδε τον Οκτώβριο του 2009 ότι ο αγώνας δε θα γίνει;

Ποιός ζήτησε τη γνώμη του; Μας κάλεσαν να μιλήσουμε ο καθένας για τον αγώνα του και οι κύριοι Αποστολίδης και Κατσιμαλής μίλησαν για τον 24ωρο, αντί για το δικό τους αγώνα! Ο Γιώργος Φυτάς, που ήταν παρόν στη συζήτηση στην ΕΘΕΑ, το επιβεβαίωσε την Τετάρτη. Αυτό δεν το ακούσατε;

Θεωρείτε ότι κάποιος που διαδίδει, ψευδώς, ότι ένας αγώνας δε θα γίνει, σε αγωνιζόμενους και χορηγούς, θέλει το καλό των αγώνων; Ή μήπως το θέλει κάποιος που ζητά να μη γίνει ο μεγαλύτερος αγώνας 4Χ4 στην Ελλάδα;
stavrosd

Post by stavrosd »

Να ξεκαθαρίσω για άλλη μιά φορά οτι πρόκειται για μία ιδέα του Αλέκου που θα συζητηθεί το αν και πώς!

Το θέμα κόστους σε έναν "διπλό" αγώνα είναι άλλο θέμα.
Ο ένας σίγουρα έχει κάποια λιγότερα κόστοι απο οτι ο "διπλός" αλλά όχι τα μισα σε καμία περίπτωση!
Οι άρχοντες, τα συστήματα παρακολούθησης και γενικότερα όλα εκτός ίσως γραφειοκρατικών όπως ασφάλειες, άδειες κτλ(και αυτά δεν ξέρω αν μπορεί να επιτευχθεί να είναι τα ίδια όπως στον μονό) θα είναι τα ίδια . Αλλα αυτά αφορούν τους οργανωτές και επηρεάζουν το κόστος της συμμετοχής μας και μόνο (πχ αντι να δώσουμε ένα 300 θα δώσουμε δύο διακοσάρια) !
Για εμάς το κόστος του αγώνα είτε μονού διήμερου είτε διπλού μονοήμερου είναι το ίδιο! Αλλά έτσι θα έχουν την ευκαιρία όσοι θέλουν να τρέξουν τον έναν ή τον άλλο μόνο!
Όλα αυτά βέβαια είναι υπο αίρεση και όπως λέει και η Δήμητρα
mitsos wrote:παντως η σταση του ειναι θετικη κ συμφωνη με τις επιθυμιες των αγωνιζομενων.
Δημητριάδης Σταύρος
mitsos

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Γιατί τότε μπροστά στον κύριο Κοκολάκη και στον κύριο Σιούτη διέδιδε τον Οκτώβριο του 2009 ότι ο αγώνας δε θα γίνει;
Δεν το γνωριζω, οι ιδιοι που αναφερετε σιγουρα μπορουν να επιβεβαιωσουν η να διαψευσουν τα παραπανω.....
Ποιός ζήτησε τη γνώμη του; Μας κάλεσαν να μιλήσουμε ο καθένας για τον αγώνα του και οι κύριοι Αποστολίδης και Κατσιμαλής μίλησαν για τον 24ωρο, αντί για το δικό τους αγώνα! Ο Γιώργος Φυτάς, που ήταν παρόν στη συζήτηση στην ΕΘΕΑ, το επιβεβαίωσε την Τετάρτη. Αυτό δεν το ακούσατε;
Δεν γνωριζω περιστατικα δεν με αφορουν ιδιαιτερα κι ολες οι λεπτομεριες.....
Ομολογω οτι την Τεταρτη δεν το ακουσα, αλλα ομολογω οτι δεν παρακολουθησα κ την συζητηση απο την αρχη, καθ'οτι οπως ειπε κ ο Σταυρος ημουνα σε αλλο "πηγαδακι" απο νωριτερα......
Θεωρείτε ότι κάποιος που διαδίδει, ψευδώς, ότι ένας αγώνας δε θα γίνει, σε αγωνιζόμενους και χορηγούς, θέλει το καλό των αγώνων; Ή μήπως το θέλει κάποιος που ζητά να μη γίνει ο μεγαλύτερος αγώνας 4Χ4 στην Ελλάδα;
Δεν θεωρω τπτ.
Θεωρω μονο οτι τα βλεπετε κ τα παρουσιαζετε απο μια εντελως δικη σας οπτικη γωνια.......
Γιάννης Αθανασίου

Ακούτε ότι θέλετε, βλέπετε ότι θέλετε, γνωρίζετε όποιους θέλετε!

Αυτό στη δική μου γλώσσα λέγεται μεροληψία!

Και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: δε ζητήθηκε η γνώμη μας στη συνάντηση στην ΕΘΕΑ, όπως θέλει να σας κάνει να πιστέψετε ο κύριος Αποστολίδης. Μας ζητήθηκε να παρουσιάσουμε τους αγώνες μας. Και κάποιοι, αντι αυτού, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ. Αυτό και μόνο είναι κατακριτεό. (Σταύρο, και εσύ δεν άκουσες το Φυτά να λέει για τη στάση του κυρίου Αποστολίδη;)

ΥΓ. Να θυμίσω γιατί πήρε τέτοια ώθηση το θέμα σήμερα; Γιατί "κάποιοι" ενοχλήθηκαν απο την επιτυχία της Ομοσπονδίας το Σαββατοκύριακο και μπήκαν σήμερα, ανώνυμα, να ρίξουν χολή! Τυχαίο και αυτό; Αδιάφορο; Ή έκφραση άποψης;
DINIE

Post by DINIE »

Καλησπέρα και από μένα. :lol: Το ότι ο Φυτάς το είπε την Τετάρτη , το είπε.( Ο Σταύρος είχε φύγει και η Δήμητρα καθότανε μακριά.) Γιά όλα τα υπόλοιπα δεν παίρνω μέρος γιά να μην υπάρξει άλλη αντιπαράθεση χωρίς να βγαίνει νόημα. Τι μου είπαν, τι σου είπαν, άκρη δεν βγαίνει. :x . Δεν νομίζω πως βοηθάει η αντιπαράθεση μεταξύ εμάς και των οργανωτών. Ας επικεντρωθούμε εμείς στα θέματα μας. ;)
Δυστηχώς το κλίμα δεν ήταν καλό. :cry: :cry:
Πάντως καταλάβαμε και εμείς οι νέοι, κάποια πράγματα γιά το κλίμα μεταξύ των οργανωτών. :x
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”