Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Γιάννης Αθανασίου

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Όπως πάντα τα βλέπεις όπως θες!

Και εγώ, δυστυχώς, δεν άκουσα τα πάντα απο αυτά που λέγατε, οπότε η ΑΠΟΨΗ μου ειναι ότι δεν τα άκουσα ΟΛΑ. Και λόγω του ΜΗ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΡΟΤΕΡΟΥ ΒΙΟΥ του συνομιλητή σου, μπορώ να υποψιάζομαι τα χειρότερα. Αν δεν σας αρέσει αυτό, την επόμενη να μιλάτε δυνατά και πάνω από το τραπέζι!

Α, ναι... μην το ξεχάσω: ο κύριος Αποστολίδης είπε ότι δε βλέπει τρόπο να γίνει κοινός ο αγώνας του και του κυρίου Κατσιμαλή, αν άκουσα σωστά. Οπότε τζίφος η όποια μείωση του κόστους... ΣΩΣΤΑ;
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote: Α, ναι... μην το ξεχάσω: ο κύριος Αποστολίδης είπε ότι δε βλέπει τρόπο να γίνει κοινός ο αγώνας του και του κυρίου Κατσιμαλή, αν άκουσα σωστά. Οπότε τζίφος η όποια μείωση του κόστους... ΣΩΣΤΑ;
Δεν είπε για κοινό αγώνα είπε για ΣΚ με δύο αγώνες (κάτι σαν το περσινό Πευκί για το κύπελλο Trail Ride απο ότι κατάλαβα) αλλά επανέλαβε πολλές φορές οτι είναι ιδέες προς συζήτηση!
Εγώ κράτησα το γεγονός οτι αναγνωρίζει οτι δύο πολυήμεροι αγώνες στις παρούσες συνθήκες δεν είναι το καλύτερο και οτι υπάρχει η πρόθεση να βρεθεί κάποια πιό βιώσιμη λύση!

Α! και δεν ήταν συνομιλητής μου!
Μίλησε με όλους και με εσένα ΑΝΟΙΧΤΑ!
Δημητριάδης Σταύρος
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:.... μπορώ να υποψιάζομαι τα χειρότερα. ...
Αυτό δεν είναι καλό τις περισσότερες φορές!
...πολλές φορές όταν κάτι το πιστεύεις τόσο πολύ το προκαλείς κιόλας ;)
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Και εγώ κράτησα το γεγονός ότι ουσιαστικά αρνήθηκε την ιδέα! Είδες πόσο διαφέρουμε;
stavrosd

Post by stavrosd »

:shock: Μα μόνος του πρότεινε το σενάριο!!
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Είδες που δεν ακούστηκαν όλα;

Εγώ άκουσα πως εσύ ζήτησες έναν κοινό αγώνα και ο κύριος Αποστολίδης το μόνο που δέχτηκε να συζητήσει, όχι να πει οριστικά, ήταν ένας διπλός, το ίδιο σαββατοκύριακο. Τί ισχύει;
stavrosd

Post by stavrosd »

Μαιστα!
Λοιπόν
Εγώ του ανέφερα το προβληματισμό που έχουμε θέσει και εδω μέσα, για τους πολλούς αγώνες και οτι ίσως θα πρέπει να γίνει κάποια αλλάγή στο πρόγραμμα!
Οτι υπολείπονται 3 αγώνες ακόμα για το πρωτάθλημα και μιάς και ο 24ωρος μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα συμμετοχών κάτι θα πρέπει να κάνουν με τους άλλους δύο!
Τότε τον ρώτησα αν έχουν σκεφτεί να ακυρώσουν τον έναν και να κάνουν απο κοινού έναν!
Και μου απάντησε οτι σκέφτεται μήπως κάνουν έναν διπλό σε ένα ΣΚ που ουσιαστικά ο ένας θα τερματίζει εκεί που θα ξεκινάει ο άλλος ωστε και το κόστος να μειωθεί αλλά και να μην ακυρωθεί κάποιος απο τους δύο!

Άρα στην ουσιαστική ερωτηση "Έχετε την πρόθεση να αλλάξετε κάτι στη συνέχεια του πρωταθλήματος ωστε να μην κάνουμε αγώνες με δεκα συμμετοχές" εσύ πώς εισπράττεις την απάντηση?
Αρνητική?

Δεν του ζήτησα τίποτα (και με πιο δικαίωμα άλλωστε) απλά ρώτησα και πρότεινα ταυτόχρονα!
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Είδες που δε ακούστηκαν όλα;

Ναι, σαν αναγκαίο κακό το δέχτηκε... χωρίς όμως να υποσχεθεί τίποτε. Απλά το σκέφτεται...
mitsos

Post by mitsos »

Kυριε Αθανασιου, γιατι παμε να δημιουργησουμε θεματα απο κει που δεν υπαρχουν??
Ο κ.Αποστολιδης με αυτα που ειπε, εδειξε οτι συμμεριζεται τις αποψεις ολων που εχουνε ειπωθει αλλα κ γραφτει και εδω μεσα!!!!
Αυτο ολοι οσοι ειμασταν εκει το λαβαμε θετικα.
Μαλλον εκτος απο σας.
"Αναγκαιο κακο" δεν ειναι για τον κ.Αποστολιδη, γιατι εχει δειξει οτι προκειμενου να μην "χαθει" ενας αγωνας τον κανει κ με λιγες συμμετοχες (πραγμα που επισης οι αγωνιζομενοι βρισκουνε θετικο, αλλα τι λεμε τωρα......)
Γιάννης Αθανασίου

Τώρα το ποιός κάνει θέματα, άσε καλύτερα!!! Τουλάχιστον δε στείλαμε καμία επιστολή στην όποια ΕΘΕΑ!

Και, όπως λέει κάποιος, την άποψή μου λέω. Και αυτή είναι πως δε θα κάνει με τίποτε κοινό αγώνα.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”