CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by lker »

georgexj wrote:καγκουρακια εκ των αθηνων κ γενικα των γυρω γυρω περιοχων ποιος ψηνεται για βορεια ευβοια???φυσικα εγω δεν ξερω κανενα κομματι αλλα σιγουρα πολλοι απο εσας γνωριζουν!!πειτε κ μια ημερομηνια οποιος ψηνεται να τα φερουμε βολτα!!!φυσικα εαν ερθει ο ντριμονης εγω δεν ερχομαι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιωργο δυστυχως μετά τα μαντάτα μου δεν ξερω ποτε θα ειμαι ετοιμος ... ερχομαι παρεα ομως συνοδηγος αν εμφανιστουν και οι υπολοιποι αθηναιοι καγκουρες ... γεροντοσυντροφι ακούς ? :lol:

Για διαδρομές μη σε μέλλει ... υπαρχουν αρκετες! Θα ζητησω αυτες τις μερες απο φιλαρακια που εχουν χαρτογραφησει πολύ ωραια κομμάτια :D πχ Τελέθριο ... μαμεί!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

lker wrote: Γιωργο δυστυχως μετά τα μαντάτα μου δεν ξερω ποτε θα ειμαι ετοιμος ... ερχομαι παρεα ομως συνοδηγος αν εμφανιστουν και οι υπολοιποι αθηναιοι καγκουρες ... γεροντοσυντροφι ακούς ? :lol:
Οδηγός, συνοδηγός...
Έλα εσύ και μοιραζόμαστε τους ρόλους.
Εγώ χώρο έχω!
Πάρε και τον panterio που κάνουμε καλό τρίδυμο.
Άιντεεεεεε!
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

Ναι το ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΛΕΩΦΟΡΕΙΟ με τις τρελες!!!!!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lker

Post by lker »

Nicolas wrote:
lker wrote: Γιωργο δυστυχως μετά τα μαντάτα μου δεν ξερω ποτε θα ειμαι ετοιμος ... ερχομαι παρεα ομως συνοδηγος αν εμφανιστουν και οι υπολοιποι αθηναιοι καγκουρες ... γεροντοσυντροφι ακούς ? :lol:
Οδηγός, συνοδηγός...
Έλα εσύ και μοιραζόμαστε τους ρόλους.
Εγώ χώρο έχω!
Πάρε και τον panterio που κάνουμε καλό τρίδυμο.
Άιντεεεεεε!
Μεσα!!! :D :D :D

Αντε ρε ψηθειτε και οι υπολοιποι ;)
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
zakjeep

Post by zakjeep »

μεσα κ εγω!! :mrgreen: για ποτε λετε?
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Ναι το ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΛΕΩΦΟΡΕΙΟ με τις τρελες!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
georgexj

Post by georgexj »

παιδακια λιγο υπομονη κ θα ορισουμε ημερομηνια.κ ο μονος λογος ειναι γιατι εσπασα ατερμονα τιμονιου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:.....εσπασα ατερμονα τιμονιου!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
georgexj

Post by georgexj »

εσυ να πας να γαμηθεις!!γιατι το δικο σου δεν θα εσπαγε ατερμονα απλα θα κοβοτανε ολο μαζι.παπαρα εε παπαρα!!!κ να σου θυμησω κατι.στο γκαραζ κ στους χωματοδρομους δεν σπαει δεν χαλαει τιποτα!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Υ.Γ. στο δικο σου τον ατερμονα τον μαμα αμα του βαλεις 38αρι λαστιχο θα σπασει με την ιδεα οτι θα πρεπει να το στριψεις εστω κ στην ασφαλτο!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: με τον παλιο τσιγκο σου.που μιλας κιολας!!!σοοουυυυττττ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: που ακομα απο την λαρισα το αμαξι δεν το εχεις φτιαξει!!!κ βγαζεις κ γλωσσα!!!θα στην κοψω.δεν την γλυτωνεις!! :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Έτοιμο είναι ρε γίδι το αμάξι!!!!!!!

Περιμένω να πέσει καμιά σοβαρή πρόταση. ;)

Υ.Γ.:Δεν του έχεις βάλει υδραυλική υποβοήθηση ή κάνω λάθος;;; :roll: :roll: :roll:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”