stavrosd wrote:Σε νοιώθω![]()
![]()
Με νοιώθεις δε με νοιώθεις, εσύ θα πας Balkan φέτος.

stavrosd wrote:Σε νοιώθω![]()
![]()
Toσες σελιδες τωρα δλδ τι κανουμε???Γιάννης Αθανασίου wrote:
τί θέλεις πες μας!!! Ναι, αν θες μονοήμερο, διήμερο ή πολυήμερο... και όλα σε αυτό το επίπεδο. Και ότι καταλαβαίνεις. Έτσι για να μάθουμε ΤΙ θελετε...
Μα το έγραψα!stavrosd wrote: Γενικά πάντως εμένα μου αρέσουν οι συνδυασμοί όλων αυτών!
Ένα πρόγραμμα σαν το φετινό αν οι γενικότερες συνθήκες ήταν άλλες και διορθώνονταν και κάποια πράγματα απο όλα αυτά που έχουμε πει είναι θεωρώ καλό!
Dista wrote:Και ακούω και παρακολουθώόπως σας έχω ξαναπεί
![]()
Και βαθμολογίες έχω και στατιστικά έχω για όλους τους αγώνες αλλά περιμένουμε το site της ΕΘΕΑ να λειτουργήσει για να τα ανεβάσω. Αν δε βρεθεί άκρη τις επόμενες μέρες θα συνεννοηθώ να τα βάλω εδώstavrosd wrote:..........
Το οτι ο Dista ομως δεν έχει ανακοινώσει ακόμα βαθμολογίες (ΑΚΟΥΣ DISTA??)........![]()
stavrosd wrote:...
Προσωπικά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιο συγκεκριμένο είδος αλλά με τον τρόπο που έγιναν το 2009 τα Enduro (με εξαίρεση του Αποστολίδη και αυτό την πρώτη μέρα) δεν μου άρεσαν.
Η φιλοσοφία του κλειστού ελεγχόμενου κομματιού που θα δώσει την ευκαιρία και σε θεατές να παραβρίσκονται τη θεωρώ σωστή, αλλά δεν θα πρέπει να κρίνεται εκεί ο αγώνας!
Οπότε πρότασή μου είναι οι αντοχής (24ωρος,TR,RR) να προσπαθήσουν να βάλουν κομμάτια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν πίστα για να έρθουν θεατές, και τα Enduro να μεγαλώσουν, σε μήκος διαδρομής, και να σφίξουν (αρκετά) οι χρόνοι των απλών/ειδικών!
Όχι. Θέλω να μάθω τί θέλετε. Και αυτό δεν έχει αναφερθεί!!! Διαβάζω εδώ και δυο ώρες το θέμα!stavrosd wrote:Γιαννη μήπως θες να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο?