antonisxj wrote:ΛΟΙΠΟΝ!!!!!
μετά απο μια συντονισμένη (μάλλον αποσυντονισμένη) προσπάθεια να κάνω ένα γκάλοπ για πιθανή ημερομηνία,
κατέληξα στην τελική και οριστική (λέμε τώρα...) ΑΠΟΦΑΣΗ!!!
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 13-14-15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Σηκωθείται λοιπόν όλοι όρθοι, βάλτε τα βρακιά σας, βάλτε τα παντελόνια σας, βάλτε τα παπούτσια σας, αρματωθείτε και ξεχυθείτε στους δρόμους να διαλαλήσετε το νέο.
ΤΡΕΧΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ, ΤΡΕΧΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ,
ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
ΑΚΟΥΣΑΤΕ - ΑΚΟΥΣΑΤΕ.
ΣΤΙΣ 13-14-15 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
Καλημέρα !!!
Εχω κατουρηθεί από την χαρά μου !!!!
ΒΑΣΙΛΙΑ τον ήπιες ρε !!!!
Μιχαλόπουλε θα γίνεις ένα με το πάτωμα....
Αμαλία -Σάκη Δεν γίνετε να μεταφέρετε την επέτειο σας στην ημερομηνία της Συνάντησης ??? Αφού θα περάσετε καλάάάάάάάά΄!!!
Drimoni ΡΕ ΒΟΥΗ σου μαύρη αν έρθεις...Μας το παίζεις καταδυτικός τύπος και τέτοια ??? Ενα σου λέω ..θα περάσεις καλάαάάάά
Κουτσαβίτη .... Μη μου σπας εμένα την μεσούλα σου γιατί θα χορέψεις στα κάρβουνα ....
Δεν ξεχνώ κανέναν όλοι θα περάσετε τα TEST ΑΤΝΟΧΗΣ....
Οργανωθείτε πείτε πόσα άτομα να κανονίσω ξενοδοχέια ( ξέρετε τώρα μίζες κτλ ...χαχαχαχαχαχα)
Οργανωθείτε πείτε πόσα άτομα να κανονίσω μεζέ ρε !!!!( ξεχάστε αυτά που ξέρατε .....κατ οικον όλοι και γουρνοπούλα )
Οργανωθείτε πείτε πόσα άτομα να κανονίσω που θα σας πάω για βενζίνη, που θ βάλετε αέρα στα λάστιχα σας γιατί μόνο εγώ ξερω το ακλύτερο κομπρεσσσσσεεεερ, που θα πιείτε καφέ , από ποιο περίπτερο θα πάρετε τα κωλοτσιγάρα σας (απο εκεί παίρνω μίζα προφυλακτικά )
Ετσι δεν κάνουν αυτοί που Διοργανώνουν Εκδρομές OFF ΡΟΑΔ ????
Στα αρχίδια μας πείτε τους !!!!!
Εμείς είμαστε άλλοι ρε !!!
Είμαστε βλάχοι!!!
Γουστάρουμε την παρέα και γενικά την ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΑ..
Άντε και πάω να σας βρω και λίγο τερρρρρρεεεεννν!!
Τα λέμε !!!