πανο ωραιες ειδικες το καλοκαιρι ημουν στην κυμι
στο χωριο μου και εκανα προπονησεις
βλεπω το βιταρα να το κονταινο κι αλλο
ελπιζω να ερθουμε
γαμω την ανεργια μου
Ευχαριστω Κωστα!
Κανουμε προσπαθεια να βγαλουμε κατι που να σας ευχαριστησει και με τις λιγοτερες δυνατον ζημιες.
Οπως καταλαβαινεις εχει πεσει πολυ περπατημα στο βουνο,αλλα περναω καλα και αν βρω αυτο που θελω δε νοιωθω την κουραση.
Τωρα που γραφουμε να δειτε τι τραβαει ο συνοδηγος μου μεσα στον Καυσωνα!!!
Αυριο θα δειτε φωτο απο το τελευταιο κομματι της πρωτης μερας.
Και συντομα τη δευτερη μερα στο απεναντινο βουνο,το Καντηλι.
Ξερουμε οτι οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες για ολους,αλλα ελπιζουμε να μπορεσετε να τρεξετε και να βρεθουμε οι φιλοι απ ολη την Ελλαδα, ξενοιαστοι εστω για ενα τριημερο.
η αληθεια ειναι οτι τα οικονομικα ολων ειναι γαματα....(για να μην εκφραστω χειροτερα)...
αλλα θα κανουμε(ηδη το κανουμε)το σκατο μας παξιμαδι για να μπορεσουμε να ερθουμε...και θα τα καταφερουμε...
το πολυ πολυ να μειωσουμε λιγο τις μεριδες του σκυλου(τρωει και πολυ ο πουστης)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
τελεια......μπραβο πανο αλλα και σε ολη την aoe4x4 για το τρεξιμο που εχετε ριξει!!!
καλη συνεχεια και αναμενουμε φωτο απο τις επομενες 2 ημερες...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
λαγος τη φτερη ετριβε κακο του κεφαλιου του. ΠΑΝΟ και ΓΙΑΝΝΗ καλημερα εκτος που θα ρθω να τρεξω θα κρατω και το τουφεκι να παω για κανα λαγο, ωραιος τοπος για λαγο