comanche wrote:γι'αυτό σε γουστάρω ....παλαιοημερολογίτης μέχρι κόκκαλο.lker wrote:Χρόνια πολλά και απο μένα παιδιά!! Να εχετε υγεία και ότι επιθυμείτε!

Εγώ έχω κάψει κύταρα και εσύ με κοροιδεύεις

comanche wrote:γι'αυτό σε γουστάρω ....παλαιοημερολογίτης μέχρι κόκκαλο.lker wrote:Χρόνια πολλά και απο μένα παιδιά!! Να εχετε υγεία και ότι επιθυμείτε!
aggas wrote:ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ...........ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ,ΖΩΗ, ΜΑΡΙΑ...........ΕΕΕΕ......ΣΥΓΝΩΜΗ.........ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!! ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΟΥ!!!!!!ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ................ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΑ CHIVAS!!!!!!!!!!!!
++10000000000000000000000000aggas wrote:ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ...........ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ,ΖΩΗ, ΜΑΡΙΑ...........ΕΕΕΕ......ΣΥΓΝΩΜΗ.........ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!! ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΟΥ!!!!!!ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ................ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΑ CHIVAS!!!!!!!!!!!!