δεν ειχα τετοια προβληματα.comanche wrote:...(και δε θ' αλλάζεις o-ring κάθε εξάμηνο..ούτε θα σου ανεβάζει βαλβολίνες στο κομπρεσσέρ..![]()
)
συνηθως εσπαγα κορωνωπηνια και εκανα συντηρηση αναγκαστικά

δεν ειχα τετοια προβληματα.comanche wrote:...(και δε θ' αλλάζεις o-ring κάθε εξάμηνο..ούτε θα σου ανεβάζει βαλβολίνες στο κομπρεσσέρ..![]()
)
συμφωνώ..απλά με τον αέρα είσαι πιό σίγουρος ότι θα ξεκομπλάρει μόλις το κλείσεις...η ντίζα μου είχε κολήσει μερικές φορές....georgexj wrote:Εγώ πάντως φιλαράκι κ με ντιζα που το δούλευα το οχ δεν είχε πρόβλημα όπως κ ο Κωστας κ είναι κ πόσα χρόνια!!
αντε για ύπνο ρε. δεν σε κούρασε η μικρά? ή είσαι κι'εσύ ρόμποκοπ?georgexj wrote:Λοιπόν πριν απο λίγο έφυγε το Μωρακι απο το Σπιτι μου κ μπαίνω να ενημερωθω κ το έχετε ξεφτηληση!!καλά πόσες σελίδες έχετε γράψει;;
σε βλέπω σύντομα να μου στέλνεις παραγγελία για το βιβλίο οδηγίες προς παντρεμένους...georgexj wrote:Λοιπόν πριν απο λίγο έφυγε το Μωρακι απο το Σπιτι μου κ μπαίνω να ενημερωθω κ το έχετε ξεφτηληση!!καλά πόσες σελίδες έχετε γράψει;;
ποτεεεεεε!!!comanche wrote:σε βλέπω σύντομα να μου στέλνεις παραγγελία για το βιβλίο οδηγίες προς παντρεμένους...georgexj wrote:Λοιπόν πριν απο λίγο έφυγε το Μωρακι απο το Σπιτι μου κ μπαίνω να ενημερωθω κ το έχετε ξεφτηληση!!καλά πόσες σελίδες έχετε γράψει;;
εγω το έκαψα στο τζάκι.comanche wrote:σε βλέπω σύντομα να μου στέλνεις παραγγελία για το βιβλίο οδηγίες προς παντρεμένους...georgexj wrote:Λοιπόν πριν απο λίγο έφυγε το Μωρακι απο το Σπιτι μου κ μπαίνω να ενημερωθω κ το έχετε ξεφτηληση!!καλά πόσες σελίδες έχετε γράψει;;