24 Ώρες 4Χ4 2010

Post Reply
ageorgakis

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010

Post by ageorgakis »

δεν πάνε να γα... στην ΕΘΕΑ;;;
Ο αγώνας πρέπει να γίνει. Τέλος! Και εμείς μέσα είμαστε! Εδώ ήδη αρχήσαμε να φτιάχνουμε το αυτοκίνητο μας με βάση τον αγώνα!!!
Elias Nicolaou

Post by Elias Nicolaou »

Ενα σχολιο πανω στην επιλογη της ψηφοφοριας " Να μην γινει, ειναι επικινδυνος":
"Οποιος φοβαται, παει και κοιμαται."

Προσωπικα δεν θα εμπαινα στον κοπο να ψηφισω αυτη την επιλογη.
Απο τη στιγμη που θεωρω οτι ενας τετοιος αγωνας ειναι επικινδυνος απλα δεν λαμβανω μερος.

Εννοειται οτι ΔΕΝ εχω ψηφισει αυτη την επιλογη
Ηλιας Νικολαου
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Επειδή η ιδέα της ψηφορορίας για το πώς θέλετε τον 24ωρο λειτούργησε, είπαμε να την επεκτείνουμε και για όσους δεν συμμετέχουν στο to4x4.gr

ψηφίστε λοιπόν εδώ
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Ρε συ Γιάννη μήπως κινδηνεύεις τελικά να γίνεις γραφικός ???

Ερωτήσεις και <<διαλεγμένες >> απαντήσεις που σίγουρα δεν συμβουλεύτηκες κανέναν πριν τις δημοσιεύσεις … Εμένα τουλάχιστον καμία από της απαντήσεις δεν με καλύπτει απόλυτα και θεωρώ άτοπες τις ερωτήσεις προς το κοινό …τροφή για φαγομάρα δίνεις πάλι … :? :? :?

Να κάνω κι εγώ ένα δημοψήφισμα ?
Για πες θα γίνουν οι αγώνες του Αποστολίδη και του Κατσιμαλή φέτος ή δεν θα γίνουν ?Κι αν δεν γίνουν γιατί δεν θα γίνουν ? Μήπως τους πήρε στο λαιμό του ο Αθανασίου ???

Εδώ σε θέλω κάβουρα !!!

Γιάννη ο κόσμος και οι αγωνιζόμενοι δεν ειναι χαζοί βλέπουν τι γίνεται , μην μηδενιζεις τους υπόλοιπους μόνο σε καλό δεν θα βγει :!: :!: :!: :!: :!:
Γιάννης Αθανασίου

Άρη σε ευχαριστώ!

Δεν περίμενα ότι με σκέφτεσαι τόσο... Ειλικρινά με συγκίνησες!
Μ.βαξεβάνης

Post by Μ.βαξεβάνης »

Θα πρέπει να συμφωνήσω με τον General lee

Δυστυχώς Γιάννη θεωρώ άστοχη κίνηση το παραπάνω δημοψήφισμα.

Ειμαι φανατικός υποστηρικτής του 24ωρές γιατι τον θεωρώ μοναδική εμπειρία αλλα θέλω να ειμαι και αντικειμενικός.
Στο προηγούμενο δημοψήφισμα φυσικα ψήσισα να γινει ο αγώνας όπως ήταν πάντα, σε αυτο όμως δεν ψηφίζω.

Επίσης ο τρόπος που παρουσιάζονται οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις πιστευώ οτι ειναι προσβλητικός για τον Αποστολίδη και τον Κατσιμαλή.

Νομίζω οτι αυτές οι κινήσης το μονό που θα πετύχουν ειναι να οξύνουν ακομα περισσοτερο τα πράγματα και να μεγαλώσουν το μπάχαλο.

Εγώ ψηφίζω να σταματήση το δημοψήφισμα και να ηρεμήσουμε επιτέλους όλοι.
ΛΕΣΧΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
http://www.lesvos4x4.com
Γιάννης Αθανασίου

Μπάμπη

ειλικρινά δε λέπω που είναι προσβλητικό, απο τη στιγμή που οι ίδιοι, δημόσια και επίσημα, είπαν τα όσα είπαν και ζήτησαν τα όσα ζήτησαν.

Γιατί δεν αφήνετε τον κόσμο να αποφασίσει;

ΥΓ. Ειλικρινά, ξέρετε τί μου θυμίζετε; Την περίπτωση του βιασμού, όπου την κατακραυγή δεν κερδίζουν οι βιαστές, αλλά η κοπέλα που προσπαθεί να αποδείξει ότι βιάστηκε, η ασεβής! "Τί θέλει τώρα; Τί ζητάει; Αφού της άρεσε! Αφού τα ήθελε ο ποπός της!".
Γιάννης Αθανασίου

Η ανταπόκριση των φίλων των αγώνων 4Χ4 στις δημοσκοπήσεις μας ήταν εκπληκτική. Σε λιγότερο από 24 ώρες οι απαντήσεις έφτασαν στον απίστευτο αριθμό των 1800+, πολύ κοντά στο όριο των 2.000 απαντήσεων που έχει ο λογαριασμός μας. Έτσι θεωρήσαμε σωστό να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματά τους.

Image

Image

Image

Αν η ανάλυση δεν είναι αρκετή, κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερες!

Και η συνολική εικόνα του λογαριασμού με τις 1837 απαντήσεις!

Image

Υπάρχουν αναλυτικά αποτελέσματα σε excel για όποιον θέλει να τα μελετήσει. Μπορείτε να μας τα ζητήσετε.
Γιάννης Αθανασίου

Σιωπούν όσοι μέσα σε 6 ημέρες γέμισαν 7 σελίδες με διαμαρτυρίες για τις δημοσιεύσεις και τη συμπεριφορά του Γιάννη Αθανασίου.

Σιωπούν γιατί η ετυμηγορία του κοινού τους αποστόμωσε.

Θα μπορούσαν τουλάχιστον να ζητήσουν ένα συγνώμη για όσα, ανακριβή, μας απέδωσαν. Δυστυχώς, για 55 ολόκληρες ώρες, δεν βρήκαν τρόπο να το κάνουν. Κρίμα...

Για να μας ρίξουν λάσπη θα είχαν κάνει δεκάδες δημοσιεύσεις. Τώρα τί; Μήπως δεν είναι ανάμεσα στους 350 που έχουν διαβάσει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων στα fora; Λες;
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”