να πάρω το καλάθιμου να μαζέψω μερικά. να τα έχω για προσάναμα το χειμώνα.

να ρωτήσω και κάτι άσχετο βρε παιδιά? το λάστιχο που φοράει τι νούμερο είναι? έχω πολύ καιρό να δώ τόσο μικρό λάστιχο.
είναι πολύ μικρό και χωρίς μεγενθυτικό φακό δε φαίνονται οι αριθμοί...καλά καλά δεν φαίνεται η μάρκα...antonisxj wrote:ρε Κώστα... εκεί στα βουνάσας, φυτρώνουν jimny?
να πάρω το καλάθιμου να μαζέψω μερικά. να τα έχω για προσάναμα το χειμώνα.![]()
![]()
![]()
![]()
να ρωτήσω και κάτι άσχετο βρε παιδιά? το λάστιχο που φοράει τι νούμερο είναι? έχω πολύ καιρό να δώ τόσο μικρό λάστιχο.
να βάψει τα νούμερα με blanko να φαίνονται.comanche wrote:είναι πολύ μικρό και χωρίς μεγενθυτικό φακό δε φαίνονται οι αριθμοί...καλά καλά δεν φαίνεται η μάρκα...antonisxj wrote:ρε Κώστα... εκεί στα βουνάσας, φυτρώνουν jimny?
![]()
![]()
![]()
να ρωτήσω και κάτι άσχετο βρε παιδιά? το λάστιχο που φοράει τι νούμερο είναι? έχω πολύ καιρό να δώ τόσο μικρό λάστιχο.![]()
antonisxj wrote:να βάψει τα νούμερα με blanko να φαίνονται.comanche wrote:είναι πολύ μικρό και χωρίς μεγενθυτικό φακό δε φαίνονται οι αριθμοί...καλά καλά δεν φαίνεται η μάρκα...antonisxj wrote:ρε Κώστα... εκεί στα βουνάσας, φυτρώνουν jimny?
![]()
![]()
![]()
να ρωτήσω και κάτι άσχετο βρε παιδιά? το λάστιχο που φοράει τι νούμερο είναι? έχω πολύ καιρό να δώ τόσο μικρό λάστιχο.![]()
αλλά προσοχή, μην ρίξει πολύ blanko, μπορεί να σβηστεί όλο τ'αμάξι
ή θα σηκώσουμε μια πέτρα να βρούμε ένα απο κάτω.comanche wrote: και σιγά το κακό...θα του ζωγραφίσουμε ένα άλλο......
antonisxj wrote:το αποφάσισα...
θα ανοίξω θέμα...
Και πάλι δεν κατάφερνε ΤΙΠΟΤΑ! Μία ώρα παιδεμός για ν' ανέβει ένα "δαμάκι" που ο αυτοκράτορας το ανέβηκε ΡΕΛΑΝΤΙ.ROCKY XXX wrote:Εγω δεν το ευχαριστηθηκα τον αγωνα γιατι με το αυτοκινητο που ημουν ηταν πολυ αγωνιστικο για τοσο νορμαλ αγωνα.Μονο με τερμα το γκαζι πηγαινε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι μπράβο αγόρι μου. Τώρα αρχίζεις και μπαίνεις στον σωστό δρόμο.kostas654 wrote:DRIMON ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ