CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by YJ ''The Doctor'' »

Drimon wrote:
comanche wrote:ρε παπάρα...την πόρτα καταπέλτη θα την φτιάξω για να μπαίνει το playmobil σου μέσα όταν θα κολλάει σε τσίχλες και θα κλαις ...ή όταν θα σε πηγαίνω σε καμμιά παιδική χαρά (για να το κατεβάζεις με τα χεράκια σου_) για να παίξεις στην άμμο... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μάθε πρώτα να περνάς κανένα "υδάτινο κόλλημα" με την μία και άσε με εμένα να κόβω σβούρες με το playmobil. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΩΧ-ΩΧ 'κοντρες' που εχουν να γινουν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

aggas wrote:ΟΚ ρε μάγκες, πάω πάσο, αλλά θα ήθελα μία απάντηση απο τον Νικόλα έτσι για να μου φύγει η απορία!!!!!!!!
Τί να σε απαντήσω ρε φιλαράκι μου...
Ούτε η επιστήμη δεν γνωρίζει.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
comanche

Post by comanche »

YJ ''The Doctor'' wrote:
Drimon wrote:
comanche wrote:ρε παπάρα...την πόρτα καταπέλτη θα την φτιάξω για να μπαίνει το playmobil σου μέσα όταν θα κολλάει σε τσίχλες και θα κλαις ...ή όταν θα σε πηγαίνω σε καμμιά παιδική χαρά (για να το κατεβάζεις με τα χεράκια σου_) για να παίξεις στην άμμο... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μάθε πρώτα να περνάς κανένα "υδάτινο κόλλημα" με την μία και άσε με εμένα να κόβω σβούρες με το playmobil. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΩΧ-ΩΧ 'κοντρες' που εχουν να γινουν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
υδάτινο κόλλημα...τι επιστημονική προσέγγιση είναι αυτή ρε παπαρίδη....λασπόλακκος με σκατολάσπη ήταν...και σούχω κάτι καλό όταν με το καλό ανέβεις....θα σε χώσω και αντίο drimon......το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως ξαναφυτρώσεις μέσα από την λάσπη... :D :D :D
Drimon

Post by Drimon »

comanche wrote: υδάτινο κόλλημα...τι επιστημονική προσέγγιση είναι αυτή ρε παπαρίδη..
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
comanche wrote: ..λασπόλακκος με σκατολάσπη ήταν...
Ένα ρεματάκι ήταν. Που είχε γίνει λίγο πιο δύσκολο λόγο μεγάλης κυκλοφοριακής ροής. :lol: :lol: :lol: :lol:
Άσχετα αν κάποιοι παρέδωσαν πνεύμα με το που το αντίκρισαν. :lol: :lol: :lol:
comanche wrote: και σούχω κάτι καλό όταν με το καλό ανέβεις....θα σε χώσω και αντίο drimon...
Δηλαδή να έρθω προετοιμασμένος για δύσκολες καταστάσεις;;;
comanche wrote: ...το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως ξαναφυτρώσεις μέσα από την λάσπη... :D :D :D
Θα το αντέξεις μετά;;; :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

aggas wrote:Κάγκουρες....ερώτηση σοβαρή!!!!!!
Επιτρέπετε περιοδικό του χώρου να δημοσιεύει συζητήσεις-σχόλια-απαντήσεις-δηλώσεις των καγκουρέων και μάλιστα για την μία μια εξ αυτών και με ολίγο προσβλητικό ύφος ;;
Το ρωτάω γιατί πριν από μια ώρα αγόρασα περιοδικό του χώρου και διάβασα στις τελευταίες του σελίδες κάτι που με ενόχλησε και με προβλημάτισε.

εισαστε ολοι μ@λακες που πατε και πετατε λεφτα για ΧΕΣΜΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ που κυκλοφορουν στα περιπτερα
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

έβγαλα ένα συμπέρασμα σήμερα...
για κάποιους, όλη η τετρακίνητη καύλα που έχουν κάνει στη ζωή τους είναι το πέρασμα απο μια λασπολακούβα. έλεος! :lol:

όσο για την δημοσίευση του περιοδικού, την διάβασα πρίν καμιά βδομάδα και πήρα τηλέφωνο τους άμμεσα θιγόμενους να το συζητήσουμε.
σκεφτόμουν την επόμενη μέρα να τα ψιλοχώσω αλλά είπα... δε γαμιέται... ότι θέλει κάνει ο καθένας...
αλλά τώρα πήρα λίγο μια ανάποδη και θέλω να ρωτήσω ρε κοπέλια... αν αύριο βγεί κάποιος και πεί ότι είναι πούστης και του αρέσει να τον παίρνει και ότι ο "έτσι" και ο "αλλιώς" τον σπρώχνουν, τι θα γίνει? θα το δεί γραμμένο και σε φιλλάδες? δηλαδή πρέπει κάποιος να παίρνει αυτά που γράφουν απλοί τετρακίνητοι μεταξύτους και να τα δημοσιεύει σε φιλάδες? και στην τελική εμένα στ'αρχίδιαμου αν αυτό που κάνει είναι νόμιμο ή όχι, στ'αρχίδιαμου και οι κωλονόμοι του παλιομαλάκα που τους έβγαλε, αυτό που με νοιάζει είναι το ανήθικο του θέματος, στείλε βρε μαλάκα ένα γαμημένο μήνυμα στον άλλο μαλάκα που έγραψε αυτά που έγραψε και ρώτατον, "μου επιτρέπεις ρε μαλάκα να αναδημοσιεύδω αυτές τις μαλακίες που έγραφες, γιατί μου άρεσαν και σε γουστάρω που είσαι πιό μεγάλος μαλάκας απο εμένα"

γιατί να σας πω, εγώ απο τη μέρα που έμαθα να ομιλώ την κρητικήν γλώσσα, έμαθα να αυτοσαρκάζομαι και πρώτα να κρίνω τις μαλακίες που κάνω εγώ και μετά να κρίνω τις μαλακίες των άλλων, θα με ψιλοεξόργιζε να δώ δημοσιευμένες μαλακίες μου που εγώ ο ίδιος δημοσίευσα αυτοσαρκαζόμενος, ή και στην τελική σχόλιάμου για άλλους , ή σχόλια άλλων για εμένα.

δεν είναι τόσο απλό όσο ένα "στ'αρχίδιαμου". γιατί και τότε που μπήκαν φωτογραφίες απο την καγκουροσυνάντηση χωρίς την άδεια κανενός (και σιγά την άδεια δηλαδή, αρκούσε μόνο να ρωτήσει και θα έπερνε "οκ") και τότε "στ'αρχίδιαμου" είπαμε. τώρα ξαφνικά βλέπω ότι γράφονται σε φυλάδες τα δημοσιεύματα κάποιων χωρίς να έχουν ερωτηθεί, και πάλι "στ'αρχίδιαμου" λέμε.
ε! τον άλλο μήνα να γραφτούν κιάλλα και πάλι "στ'αρχίδιαμου" θα πούμε? όριο υπάρχει?

και ξαναλέω... δεν με νοιάζει που δημοσιεύονται... δεν με νοιάζει τι λέει ο κανονισμός ή ο νόμος... με νοιάζει που κανείς δεν ερωτάτε.

και ρε κωστα... χεσμένες - ξεχεσμένες οι φυλάδες, εγω θέλω να τις παίρνω, να τις διαβάζω και να ανάβω το τζάκι μου.
αυτά και αντίο.
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:έβγαλα ένα συμπέρασμα σήμερα...
για κάποιους, όλη η τετρακίνητη καύλα που έχουν κάνει στη ζωή τους είναι το πέρασμα απο μια λασπολακούβα. έλεος! :lol:
Εσύ γιατί πετάγεσαι μωρή τσουτσού;;;
Δεν σε αφορά το θέμα. :twisted:
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
Εσύ γιατί πετάγεσαι μωρή τσουτσού;;;
Δεν σε αφορά το θέμα. :twisted:
άντε ρε τράβα πιές το κακάο σου βραδιάτικα.
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

οχι ρε φιλαρακι κ κακαο????δεν γινεται με αυτον τον αντρα!!!!

κοιτα ποζα,κοιτα ναζι κοιτα κοιτα....

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 16&theater
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

όσο για την δημοσίευση του περιοδικού, την διάβασα πρίν καμιά βδομάδα και πήρα τηλέφωνο τους άμμεσα θιγόμενους να το συζητήσουμε.
σκεφτόμουν την επόμενη μέρα να τα ψιλοχώσω αλλά είπα... δε γαμιέται... ότι θέλει κάνει ο καθένας...
αλλά τώρα πήρα λίγο μια ανάποδη και θέλω να ρωτήσω ρε κοπέλια... αν αύριο βγεί κάποιος και πεί ότι είναι πούστης και του αρέσει να τον παίρνει και ότι ο "έτσι" και ο "αλλιώς" τον σπρώχνουν, τι θα γίνει? θα το δεί γραμμένο και σε φιλλάδες? δηλαδή πρέπει κάποιος να παίρνει αυτά που γράφουν απλοί τετρακίνητοι μεταξύτους και να τα δημοσιεύει σε φιλάδες? και στην τελική εμένα στ'αρχίδιαμου αν αυτό που κάνει είναι νόμιμο ή όχι, στ'αρχίδιαμου και οι κωλονόμοι του παλιομαλάκα που τους έβγαλε, αυτό που με νοιάζει είναι το ανήθικο του θέματος, στείλε βρε μαλάκα ένα γαμημένο μήνυμα στον άλλο μαλάκα που έγραψε αυτά που έγραψε και ρώτατον, "μου επιτρέπεις ρε μαλάκα να αναδημοσιεύδω αυτές τις μαλακίες που έγραφες, γιατί μου άρεσαν και σε γουστάρω που είσαι πιό μεγάλος μαλάκας απο εμένα"

γιατί να σας πω, εγώ απο τη μέρα που έμαθα να ομιλώ την κρητικήν γλώσσα, έμαθα να αυτοσαρκάζομαι και πρώτα να κρίνω τις μαλακίες που κάνω εγώ και μετά να κρίνω τις μαλακίες των άλλων, θα με ψιλοεξόργιζε να δώ δημοσιευμένες μαλακίες μου που εγώ ο ίδιος δημοσίευσα αυτοσαρκαζόμενος, ή και στην τελική σχόλιάμου για άλλους , ή σχόλια άλλων για εμένα.

δεν είναι τόσο απλό όσο ένα "στ'αρχίδιαμου". γιατί και τότε που μπήκαν φωτογραφίες απο την καγκουροσυνάντηση χωρίς την άδεια κανενός (και σιγά την άδεια δηλαδή, αρκούσε μόνο να ρωτήσει και θα έπερνε "οκ") και τότε "στ'αρχίδιαμου" είπαμε. τώρα ξαφνικά βλέπω ότι γράφονται σε φυλάδες τα δημοσιεύματα κάποιων χωρίς να έχουν ερωτηθεί, και πάλι "στ'αρχίδιαμου" λέμε.
ε! τον άλλο μήνα να γραφτούν κιάλλα και πάλι "στ'αρχίδιαμου" θα πούμε? όριο υπάρχει?

και ξαναλέω... δεν με νοιάζει που δημοσιεύονται... δεν με νοιάζει τι λέει ο κανονισμός ή ο νόμος... με νοιάζει που κανείς δεν ερωτάτε.

και ρε κωστα... χεσμένες - ξεχεσμένες οι φυλάδες, εγω θέλω να τις παίρνω, να τις διαβάζω και να ανάβω το τζάκι μου.
αυτά και αντίο.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου Κινγκαγκουρα αλλα, ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ. Το λεω αυτο διοτι την προηγουμενη φορα κατεθεσα την αποψη μου και η ιστορια επαναλαμβανεται οποτε τι περισσοτερο απο το να γελαω με το χαλι καποιων που το εχουν αναγαγει σε επαγγελμα αφου στην Ελλαδα οτι δηλωνεις εισαι.
Εαν θελεις να ασχοληθεις παραπερα σε περιπτωση που συμβει κατι απο τα παραπανω που ανεφερες, εχεις και εσυ 'βημα' να καταθεσεις την αποψη σου μεσω φορουμ και να εισαι σιγουρος οτι θα το διαβασουν και περισσοτεροι στην τελικη.

Οι ''Καγκουρες'' που δημιουργηθηκαν καποιο ζεστο ανοιξιατικο απογευμα με χαρακτηριστικο τους τον ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ φαινεται οτι για καποιους ειναι ενοχλητικο, για καποιους ζηλευτο, για καποιους ευκαιρεια προβολης και για καποιους πηγη αντλησης θεματων για να γεμισουν φυλλαδες λογω της αναγνωρισιμοτητας τους ( θυμασαι στην Α' ποσοι ηρθανε ).
Ευτυχως για καποιους παραμενει 'χωρος' επικοινωνιας με ανθρωπους στο ιδιο μηκος κυματος ( υπερπεραν ) και γι΄αυτο ολα τα αλλα στ'αρχιδια μου και παλι.
Αυτα :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”