εγώ είμαι ο καλύτερος...
τώρα ο μπαμπάς μου θα μου αγοράσει όλο το mac donald και θα ανοίγω ένα κατάστημα όπου ανοίγεις περίπτερο. θα σε κλείνω όπου πηγαίνεις. μέχρι να σε πτωχεύσω να σε κάνω σαν τον Βασιλάκη Καϊλα. ο μικρός για τις δουλειές

antonisxj wrote:τι λέ ρε ψώνιο?
εγώ είμαι ο καλύτερος...
καλα-καλα αρχι ψωνιο....σκατα εισαι.antonisxj wrote:τι λέ ρε ψώνιο?
εγώ είμαι ο καλύτερος...
τώρα ο μπαμπάς μου θα μου αγοράσει όλο το mac donald και θα ανοίγω ένα κατάστημα όπου ανοίγεις περίπτερο. θα σε κλείνω όπου πηγαίνεις. μέχρι να σε πτωχεύσω να σε κάνω σαν τον Βασιλάκη Καϊλα. ο μικρός για τις δουλειές![]()
![]()
![]()
![]()
ταπεινά συγνώμη...kostas654 wrote:antonisxj wrote:τι λέ ρε ψώνιο?
εγώ είμαι ο καλύτερος...
εππππππππππππππππ
σε επιασα...μπορει να εισαι καλος αλλα Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
ειναι μονο ο ΜΙ-ΧΑ-ΛΟ-ΠΟΥ-ΛΟΣ
Ε!!! ΧΕΣΕΜΕ!!!YJ ''The Doctor'' wrote:καλα-καλα αρχι ψωνιο....σκατα εισαι.antonisxj wrote:τι λέ ρε ψώνιο?
εγώ είμαι ο καλύτερος...
τώρα ο μπαμπάς μου θα μου αγοράσει όλο το mac donald και θα ανοίγω ένα κατάστημα όπου ανοίγεις περίπτερο. θα σε κλείνω όπου πηγαίνεις. μέχρι να σε πτωχεύσω να σε κάνω σαν τον Βασιλάκη Καϊλα. ο μικρός για τις δουλειές![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω θα του πω να μου αγορασει τα goodys και τα everest και τα λεμε τοτε, θα σε στειλω στο ΔΝΤ![]()
![]()
![]()
Και θα καταληξεις με ασπρη ποδια που θα εχει σημα καγκουρας κλαμπ και καπελακι για να τονιζονται τα αυτια σου για να μην τρομαζουν τα παιδακια και θα πουλας τσιχλες,γκοφρετες, θα τυλιγεις γυρω, θα ψηνεις σουβλακια και θα καθαριζεις και τα πτυσσομενα τραπεζακια γυρω αποτο περιπτερο μου
Τον υ-πποποταμο θα τον κανουμε αποθηκη για τα γαριδακια![]()
Α και πουσαι, ΧΕΣΕ ΜΕ
antonisxj wrote:[δεν είναι να παίζουμε τώρα με τα σίδερα...
pc4x4n wrote:Ότι και να φτιάξεις πάλι αμερικάνικο , θα είναι μου είπε κάποιο πουλάκι….εγγλέζικο.
Μην αλλάξεις τα λάστιχα γιατί όπως τα βλέπω είναι για μεγάλες κανκουριες….![]()
![]()
![]()
Δεν ανοίγεις κανένα συνεργείο να φτιάξουμε και τα δικά μας , βλέπω το πας το γράμμα…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()