CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Καλώς ήρθε και το playmobil....
του ψώνισες τώρα στις εκπτώσεις τίποτα από τα jumbo ή σε πρόλαβε το jimnyclub.gr ?

μην τον πειράζεις ρε... τώρα πλέον έχει αλλάξει κατηγορία. τώρα συχνάζει στου κοτσοβολου. ψάχνει ανταλακτικά για το μίξερ.comanche wrote:Καλώς ήρθε και το playmobil....![]()
![]()
του ψώνισες τώρα στις εκπτώσεις τίποτα από τα jumbo ή σε πρόλαβε το jimnyclub.gr ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
if it doesn't break, fix it until it does
Περιμένω να τα μου κάνεις εσύ δώρο!!!comanche wrote:Καλώς ήρθε και το playmobil....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ κρυφοπεριπτεριούχε μην μιλάς!!!antonisxj wrote: μην τον πειράζεις ρε... τώρα πλέον έχει αλλάξει κατηγορία. τώρα συχνάζει στου κοτσοβολου. ψάχνει ανταλακτικά για το μίξερ.
ε?
εγω περίπτερο?
πάς καλά?
αφού ρε βλαμμένο πόκεμον. δεν χωράω βρε παπαρίδη στο περίπτερο. μα πόσο λέλος είσαι?
εγω περίπτερο?
πάς καλά?
αφού ρε βλαμμένο πόκεμον. δεν χωράω βρε παπαρίδη στο περίπτερο. μα πόσο λέλος είσαι?
Και γιατί έγραφες για τσίγκους;;;;;
Αλλά είσαι κι εσύ τραβάτε με κι ας κλαίω!!!

Αλλά είσαι κι εσύ τραβάτε με κι ας κλαίω!!!
βρε καραβανά,
και οι αξονες, τσίγκοι είναι
ακόμα και να πουλήσω τον υποπόταμο,΄
μετά θα πάρω τον ξάδερφο του υποπόταμου
και οι αξονες, τσίγκοι είναι
ακόμα και να πουλήσω τον υποπόταμο,΄
μετά θα πάρω τον ξάδερφο του υποπόταμου
Αντώνη του μιλάς επιθετικά και με έντονο ύφος...του έχεις γ@μήσει την ψυχολογία και είναι πληγωμένος..
.
.
.
.
.ναι αγόρι μου...θα στα κάνω δώρο από το mega jumbo...και εάν δεν τα βρούμε εκεί θα σε πάω και στον Μουστάκα....

.
.
.
.
.ναι αγόρι μου...θα στα κάνω δώρο από το mega jumbo...και εάν δεν τα βρούμε εκεί θα σε πάω και στον Μουστάκα....
Και στο Sami πως χώραγες;;;;antonisxj wrote:ε?
![]()
εγω περίπτερο?
πάς καλά?
Καθόσουν στο πίσω κάθισμα;;;;
στο σαμουράι, είχα κόψει τα τέρματα του καθίσματος και το μπροστινό είχε φτάσει στο πίσω.
τι να κάνεις... εκείνη την εποχή ήθελα τζιπάκι οπωσδήποτε αλλά δεν υπήρχαν φράγκα για πιό άννετο. έτσι λοιπόν αρκέστηκα με ότι μπορούσα να αγοράσω.
τι να κάνεις... εκείνη την εποχή ήθελα τζιπάκι οπωσδήποτε αλλά δεν υπήρχαν φράγκα για πιό άννετο. έτσι λοιπόν αρκέστηκα με ότι μπορούσα να αγοράσω.