toso υψηλη τεχνολογια εkostas654 wrote:ρε φιλε εδω μιλαμε για ανωτερα μηχανικη απο διστημοπλιο της ΝΑΣΑ οχι για τα μπετα της πολυκατοικιας σου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε παπαρα ερωτευμένος είσαι;;;ποιο σήμα έβαψαν μαζί με την καρότσα;;αφού τα έχω ξηλώσει όλα.μήπως εννοείς τα ανάγλυφα που έχει στο πλάι κ σε μπέρδεψε;;antonisxj wrote:μην αλλαζετε τιποτα ρε, η μπαρα δεν τραβαει ζορια, απλως βοηθαει να μην "διπλωνουν-στριβουν" τα σουστοφυλα.
μια χαρα ειναι και η σωληνα και οι βασεις, βούρ να τελεινεται.
και επισης ρε Μιχαλοπουλε, ενα καλο κανεις, δέκα γαμας. ρε παπαρα εβαψες το σηματακι μαζι με την καροτσα? δεν μπορουσες να το ξεκολησεις βρε παπαριδη?
Αν δεν κάνεις την μαλακία σου ρε Δον δεν μπορείς!!!georgexj wrote:
Αλήθεια, γιατί κάνει αυτήν την ροζ απόχρωση;;;;georgexj wrote:![]()
georgexj wrote:κ συ αν δεν πεταγοσουνα σαν την πουτσα δεν θα εγραφες μαλακιες!!!βλεπεις να εχω συνδεσει πουθενα κανενα καλωδιο ρε παπαρα?????ολα χημα τα εχω.παντου κρεμονται καλωδια!!!
Είχανε πέσει τα αυτιά μπροστά στο πρόσωπο και τον εμπδόδιζαν να δεί καλάgeorgexj wrote:Βρε παπαρα ερωτευμένος είσαι;;;ποιο σήμα έβαψαν μαζί με την καρότσα;;αφού τα έχω ξηλώσει όλα.μήπως εννοείς τα ανάγλυφα που έχει στο πλάι κ σε μπέρδεψε;;antonisxj wrote:μην αλλαζετε τιποτα ρε, η μπαρα δεν τραβαει ζορια, απλως βοηθαει να μην "διπλωνουν-στριβουν" τα σουστοφυλα.
μια χαρα ειναι και η σωληνα και οι βασεις, βούρ να τελεινεται.
και επισης ρε Μιχαλοπουλε, ενα καλο κανεις, δέκα γαμας. ρε παπαρα εβαψες το σηματακι μαζι με την καροτσα? δεν μπορουσες να το ξεκολησεις βρε παπαριδη?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γελάτε όσο θέλετε...lker wrote:Είχανε πέσει τα αυτιά μπροστά στο πρόσωπο και τον εμπδόδιζαν να δεί καλά
Καλοταξιδο??antonisxj wrote: καλοτάξιδο...