Γιατί πολύ σίγουρο σε κόβω

Drimon wrote:[Γερανοφόρο.......;;![]()
........δηλαδή........;;;![]()
![]()
....................αυτό;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω τι βλέπετε, αλλά σίγουρα δε βλεπετε εμένα που τραβαγε εκείνη τη στιγμήYJ ''The Doctor'' wrote:
Τι βλεπουμε στη φωτο 2???
Ξερω καποιον, να σου πω?antonisxj wrote: για πάμε τώρα... όποιος έχει υπόψητου για dana44 ας βοηθήσει, για να βάλει ο υποπόταμος καινούρια ποδαράκια...
Μάντρα Μιχαλόπουλος;;;;;YJ ''The Doctor'' wrote:Ξερω καποιον, να σου πω?antonisxj wrote: για πάμε τώρα... όποιος έχει υπόψητου για dana44 ας βοηθήσει, για να βάλει ο υποπόταμος καινούρια ποδαράκια...
antonisxj wrote:γιατρέ...
για να γίνω πιό κατανοητός...
ψάχνω κουφάρια dana 44 για να τους γεμίσω εγώ, που σημαίνει ότι ψάχνω κάτι ποοοοοοολύ φτηνό.
ψάχνω dana 60, ότι υπάρχει πεταμένο... άκρα, ημιαξόνια, στραβούς, ίσιους, σπασμένους, κομμένους, ότι νά'ναι. που σημαίνει φτηνό.
διαφορετικά, θα καθαρίσει ο μπάρμπας απο το καναντα.
δεν είπα ρε λέλο ότι δεν θέλω. απλά ξακαθάρισα τι θέλω.YJ ''The Doctor'' wrote:antonisxj wrote:γιατρέ...
για να γίνω πιό κατανοητός...
ψάχνω κουφάρια dana 44 για να τους γεμίσω εγώ, που σημαίνει ότι ψάχνω κάτι ποοοοοοολύ φτηνό.
ψάχνω dana 60, ότι υπάρχει πεταμένο... άκρα, ημιαξόνια, στραβούς, ίσιους, σπασμένους, κομμένους, ότι νά'ναι. που σημαίνει φτηνό.
διαφορετικά, θα καθαρίσει ο μπάρμπας απο το καναντα.
Καλα και αυτον που ξερω τα δινει ποοοοοολλλυ φθηνα, αλλα αφου δεν θες δεν πειραζει![]()
![]()
Αυτο ειναι το κακο με εσεναantonisxj wrote:[, τι να τους κάνω? αφού θα βάλω τα δικάμου. γιαυτό το λέω.: