Σε 3-4 μέρες θα ανοίξουν επίσημα οι συμμετοχές και θα ανακοινωθεί ο ειδικός κανονισμός.
Είμαστε στην φάση αναζήτησης χορηγιών για να σας προσφέρουμε κάποιες παροχές και διευκολύνσεις…….

Σύντομα νεότερα.
Ο συνοδηγος σου που είναι οεοοοο;;; δεν ακουγεται καθολου.....τι θελει να μας πει δηλαδή; ;;;samisnow wrote:τα χεις με τον σνοδηγο μου? δεν γα....στε και οι δυο?εμενα γιατι στην απ εξω?AGGELOSK wrote:καταρχην μαθε οτι ταχω βρει με το συνοδηγο σου...χαχχαχαχα και θαχει δοκιμασια για να μπεις στο καγκελωτο...samisnow wrote:;αν είναι για κουπες μεσα...δεχομαι την προκληση πινοντας φυσικα τα αναλογα και ο συνοδηγος σου.....georgexj wrote:Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα απο βδομαδα θα μου στειλουν κ ενα καγκελωτο ασημί να το εχω εδω κ τα ζαντολαστιχα θα πανε στον συνοδηγο μου κ για να τα παρεις πρεπει να πιειτε πολλες κούπες. ....ετσι μου ειπε ο συνοδηγος μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
επεισης εχω τοποθετησει βομβα σε γνωστο μαγαζι συνεργειο και εμποριας αυτοκινητων πλησιων του αργους και συγκεκριμενα σε αποθηκη υπογεια αυτου.....το επομενο σαββατο θα ανατιναχτει...που όταν φτασει πλεον ο χανιωτης ιδιοτητης σωληνοτου θα παραλαβει μονο τουρμπατα κλουβια για κοτες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δευτερον φυσικα και θα κρατας 10 κιλα χοχλιους. για πωσ αλλιωσ θα αντεξουμε τσι κουπες.. και φοβου το ΣΑΚΗ τωρα που εμαθε να τσι τρωει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βαλτε τον στη λιστα για θαρχισει να κλαιει..,....![]()
![]()
![]()
εχουμε πει ότι τετοια πραματα τα κανουμε ολοι μαζι..
![]()
![]()
![]()
θα κραταω 15 κιλα να φαει και ο Σακης καμποσους εχεις δικιο..χαχαχα
οσον αφορα το αμαξι...χμμμμμ ολο καινουρια ανταλλακτικα μου στελνει πισω....μου λεει βγαλαμε και αυτό και εκεινο και τ άλλο....να δω τι θα μου στειλει....κανα μοτερ από παπακι θα μου βαλει στο τελος για να τρεξω τον αγωνα......![]()
![]()