ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΘΕΣΕΩΣ.ΤΟ ΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΣ.Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ!!!Κ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω στη λεσχη του samokov για το υπεροχο τροφυ. Συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες απο ελλαδα και βουλγαρια. Οσον αφορα τη συμμετοχη μας...... 2 ξεζανταρισματα ,σκισμενο σασι σε 2 σημεια,ενα τρυπιο κολλαρο ψυγειου, ενα σπασμενο αμορτισερ μαζι με τη βαση του, ενα κολλημενο βοηθητικο στο νεκρο για 45 λεπτα και μια τριτη θεση ειναι ο απολογισμος μας. Για να συμβουν αυτα μας βοηθησαν καποιοι ανθρωποι και οφειλουμε μερικα ευχαριστω. 1) στο γιωργο θεολογη που αν δεν μας εδινε δωρεαν ατερμονα παραμονες αγωνα δεν θα ημασταν εκει...2) στον βασιλη παραδελη που αφου εφτιαξε τα δικα του προβληματα αντι να παει να ξεκουραστει εκατσε κατω απ το αμαξι μας και κολλησε το τρυπιο κολλαρο... 3)στον αποστολη κουκη (παντοπωλειο τα γρεβενα) που για ακομα μια φορα χωρις πολλα πολλα σταθηκε διπλα μας.... και τελος ενα τεραστιο ευχαριστω στο μηχανικο μας ρουλη τουτουντζη που καταφερνει τα τελευταια χρονια να κραταει αξιομαχο το καθημερινο μας αυτοκινητο που εχει τερματισει αξιοπρεπως ολους τους αγωνες στους οποιους συμμετειχε...εδω να σημειωσουμε την online επισκευη που μας εκανε οταν κολλησε το βοηθητικο μας στο νεκρο επι 45 λεπτα.... Ετοιμαζουμε αυτοκινητο και πληρωμα για μια φουλ σεζον του χρονου στα βουλγαρικα τροφυ
Είμαι τελικά στη Βουλγαρία και ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον αγώνα Balkan Rally
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα ελληνικά πληρώματα που συμμετείχαν στο "Samokov 4x4"
Η συμμετοχή τους ήταν πολύ ελκυστική και μας υποχρεώνουν να κάνουμε ακόμη καλύτερη αγώνες.
Από τώρα αρχίσει την προετοιμασία για Kardzhali και ξέρω ακριβώς πώς να κάνω το καλύτερο αγώνα.
Σας ευχαριστώ, είστε νούμερο ένα !