Ναι εε???georgexj wrote:γιατι ρε παπαρα.με βλεπεις εμενα να του εχω σκισει τις λαμαρινες????απο κατω το γαμω.απο πανω κουκλακι!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κ τα φτερα απο τι ειναι φτιαγμενα???
κ τι εκανε το Snorkel???
κ πρεπει να πω κι αλλα????

Ναι εε???georgexj wrote:γιατι ρε παπαρα.με βλεπεις εμενα να του εχω σκισει τις λαμαρινες????απο κατω το γαμω.απο πανω κουκλακι!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως λέμε,από έξω κούκλα και από μέσα... πανούκλα!!!!georgexj wrote:γιατι ρε παπαρα.με βλεπεις εμενα να του εχω σκισει τις λαμαρινες????απο κατω το γαμω.απο πανω κουκλακι!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε γιατί θα γράφεις πολλές μέρες!!!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: κ πρεπει να πω κι αλλα????
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Ναι εε???georgexj wrote:γιατι ρε παπαρα.με βλεπεις εμενα να του εχω σκισει τις λαμαρινες????απο κατω το γαμω.απο πανω κουκλακι!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κ τα φτερα απο τι ειναι φτιαγμενα???
κ τι εκανε το Snorkel???
κ πρεπει να πω κι αλλα????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λέλο...Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Τη γνωμη σας για spool locker σε Dana 60 Πισω???
Μην αρχισετε πολλες καγκουριες!!!
Εχει κορωνοπηνιο 3.7.... οποτε καποια στιγμη θα αλλαχθουν με 5,13 οποτε θα χρειαστω κ αλλο μπλοκε!!!
Θα ξεχειμωνιασω με αυτο????![]()
![]()
Σωστός ο Αρχι!!antonisxj wrote:λέλο...Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Τη γνωμη σας για spool locker σε Dana 60 Πισω???
Μην αρχισετε πολλες καγκουριες!!!
Εχει κορωνοπηνιο 3.7.... οποτε καποια στιγμη θα αλλαχθουν με 5,13 οποτε θα χρειαστω κ αλλο μπλοκε!!!
Θα ξεχειμωνιασω με αυτο????![]()
![]()
spool locker?
και θα δώσει λεφτά γιαυτό?
τρελός είσαι? πιάσε την αργκόν και ράψε τους πλανητοδορυφόρους να ξεμπερδεύεις.
είμαι εντελώς αντίθετος με το spool γιατί στο δρόμο δεν περπατάει καθόλου. Ακόμα και στροφή στην αυλή να θές να κάνεις, θα σου πάρει καμιά βδομάδα και μερικά τακούνια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έπειτα φίλε, να ξέρεις. το spool δεν συγχωρεί. δεν συγχωρεί καθόλου![]()
ακόμα και σε χαλαρό χωματόδρομο να πηγαίνεις, ταλαιπωρείς κορωνωπήνια και κυρίως ημιαξόνια ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
συνεχόμενο καταχτύπι στα κορωνωπήνια, συνεχόμενες στρέψεις στα ημιαξόνια. μήν παρεξηγήσεις λοιπόν τα ημιαξόνιά σου όταν κάποια στιγμή παραδώσουν πνεύμα χωρίς λόγο.
αμα δε γουστάρεις να δώσεις λεφτά, πάρε ένα lockright και όσο αντέξει (που δεν θα αντέξει αλλά οκ.).
Υ.Γ.
είδες που δεν καγκούρεψα ε?!!!