Evros Adventure Trophy 2012

Post Reply
4X4sc

Αφιερωμένο στον συνοδηγό μου.

Post by 4X4sc »

Ο φίλος μου ο Χριστόδουλος ονειρεύεται την φετινή συμμετοχή στον αγώνα.
Μόνο με terratrip θα ξαναανέβουμε στον Εβρο μου εκμυστηρεύτηκε. Θα το ξηλώσω απ' το Discovery και θα το βάλουμε στο Defender μου είπε παραμιλώντας.
Και εαν το ανέβασμα φαίνεται εύκολο, η επιστροφή φαντάζει δύσκολη.
Πόσα espresso kai redbull επρεπε να καταναλώσουμε για να βγάλουμε 13 ώρες οδήγησης με Defender μετά τον Κυριακάτικο αγώνα και το πλούσιο γεύμα που ακολούθησε πριν την απονομή των μεταλίων. Στις 7 το πρωί της Δευτέρας φτάσαμε στο Ναύπλιο. Home sweet home. Ο αριστερός ώμος ακόμα πονάει.
Η περισυνή διαδρομή του trophy τον έχει μαγέψει τον Πρόεδρό μας εδώ στο Ναύπλιο. Κάνει προπόνηση κάθε Κυριακή στο βουνό, τις περισσότερες φορές μόνος με το Discovery. Road book, terratrip, διάσχιση εμποδίων, ανάβαση αντιπυρικής, δέσιμο εργάτη. Η φετινή διαδρομή προβλέπεται πιο δύσκολη και πιο μαγική.
Δεν υποσχόμαστε τίποτα, θέλουμε να ελπίζουμε.
Ο κουμπαράς μας άδειος, η ψυχή μας γεμάτη.
Καλή επιτυχία.
filippos

Re: Evros Adventure Trophy 2012

Post by filippos »

Καλημερα σε ολο τον κοσμο. Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι υπαρχει ενα αυτοκινητο για την extreme απο Τουρκια και ψαχνουνε για ομαδα. Ειναι πολυ εμπειροι και οι περισοτεροι τους ξερετε, Τurgut Baris, Cemil Islikci. Μιλουν Αγγλικα και οι δυο οποτε δεν υπαρχει θεμα συνενοησης. Το αυτοκινητο τους ειναι καλα φτιαγμενο. οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει με την οργανωση του αγωνα.
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Απαντώντας στον φίλο μου 4x4sc ,
Θα ήθελα να του θυμίσω ότι δεν παραμιλούσα μόνο εγώ….
Μου έλεγες ότι σε μάγεψαν τόσο τα τοπία – διαδρομές όσο και οι άνθρωποι που γνωρίσαμε από κοντά….
Ναι λοιπόν εγώ κάνω όνειρα ότι θα είμαι εκεί….
Θα το παλέψω μέχρι τελευταία στιγμή.
Αξίζει ( παρά τις δυσκολίες ) να συναντήσω για άλλη μια φορά τους ίδιους ανθρώπους οργανωτές , συντελεστές και αγωνιζόμενους.
Ελπίζω να τα πούμε από κοντά….
Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας .....
evrosadventuretrophy

Post by evrosadventuretrophy »

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και σας περιμένουμε !!!
sirros

Post by sirros »

εκλογες???
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Kritikos

Post by Kritikos »

Σχετικά με τον αγώνα και τη διάρκειά του, το συζητήσαμε εδώ κάτω και θα θέλαμε να το ξαναδείτε ώστε να παραμείνει το EAT ο μεγάλος αγώνας της Περιπέτειας :twisted: .
Μάθαμε ότι το «μίκρεμα» του αγώνα το ζήτησαν μερικοί αγωνιζόμενοι, μαζί με κάποια ακόμα θέματα, σχετικά με τους αγώνες Trophy (για τα οποία, παρεμπιπτόντως, δεν ενημέρωσε κανείς όλους εμάς τους υπόλοιπους :( ).
Η δική μας πρόταση είναι να ξεκινήσει ο αγώνας την Παρασκευή νωρίς το πρωί με κανονική διαδρομή και με ταυτόχρονη όπως είπατε εκκίνηση μονών – ζυγών ομάδων (από αρχή και μέσον της διαδρομής) για να τελειώσουμε νωρίς. Ξεκούραση μερικές ώρες και μετά η νυχτερινή. Σάββατο και Κυριακή κανονικά όπως συνήθως. Trophy κάνουμε, να ζοριστούμε και λίγο :lol: :lol: :lol: .
Για να γίνει αυτό χρειάζεται καλή οργάνωση του Διοικητικού Ελέγχου με λειτουργία της Γραμματείας μέχρι πολύ αργά το βράδυ της Πέμπτης ώστε να μπορέσουν να περάσουν και όσοι αποφασίσουν να έρθουν αργά μετά το κλείσιμο των καταστημάτων. Για εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει Γραμματεία και την Παρασκευή πολύ πρωί της Παρασκευής (6:00 – 7:00).
Τα έξοδα για τους αγωνιζόμενους δεν αλλάζουν παρά για 70-100 ευρώ, που είναι ελάχιστα μπροστά στα υπόλοιπα που όλοι θα κάνουμε.
Έτσι έχουμε ένα «γεμάτο» πρόγραμμα όπως αξίζει σε ένα ΕΑΤ. Για σκεφτείτε το. Έναν μεγάλο αγώνα, μια φορά το χρόνο, έχουμε, τις θυσίες θα τις κάνουμε όλοι μας, τουλάχιστον να χορτάσουμε :D .
Οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι άποψη δεν έχετε :?: :evil: :evil: Για πέστε και εσείς τι θέλετε :!: :!: :!: .
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Kritikos wrote: Μάθαμε ότι το «μίκρεμα» του αγώνα το ζήτησαν μερικοί αγωνιζόμενοι, μαζί με κάποια ακόμα θέματα, σχετικά με τους αγώνες Trophy (για τα οποία, παρεμπιπτόντως, δεν ενημέρωσε κανείς όλους εμάς τους υπόλοιπους :( )..
Οπα Γιωργη , σ αυτο ( το οτι δεν εχετε ενημερωθει ) φταιω εγω γιατι νομιζα οτι σας εχει ενημερωσει ο Σταθακος .
Εν ολιγης για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις , εχει γινει μια συναντηση των Βορειων Τροφαδων , οχι ολων , στα οποια συζητηθηκαν καποια θεματα σε σχεση με την βελτιωση των αγωνων μας και προταθηκαν καποιες αλλαγες . Αυτες οι προτασεις εχουν γραφτει σε ενα χαρτι για να αποσταλει σε ολους τους αγωνιζομενους του ειδους και αν υπαρχει πληοψηφια να σταλει μεσα του Σταθακου και στην ΟΜΑΕ για περετερω εγκριση . Η ενημερωση των Νοτιων και λοιπων καταυλακιοτών εχει ανατεθει σ εμενα . Αναμεσα στις προτασεις υπαρχει και το θεμα των τριων αντι τεσσαρων ημερων αγωνα .

Sorry θα σου το στειλω αμεσα ...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

sirros wrote:εκλογες???
Οι εκλογες ειναι 29 Απριλιου Bro .
sirros

Post by sirros »

GENERAL LEE wrote:
Kritikos wrote: Μάθαμε ότι το «μίκρεμα» του αγώνα το ζήτησαν μερικοί αγωνιζόμενοι, μαζί με κάποια ακόμα θέματα, σχετικά με τους αγώνες Trophy (για τα οποία, παρεμπιπτόντως, δεν ενημέρωσε κανείς όλους εμάς τους υπόλοιπους :( )..
Οπα Γιωργη , σ αυτο ( το οτι δεν εχετε ενημερωθει ) φταιω εγω γιατι νομιζα οτι σας εχει ενημερωσει ο Σταθακος .
Εν ολιγης για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις , εχει γινει μια συναντηση των Βορειων Τροφαδων , οχι ολων , στα οποια συζητηθηκαν καποια θεματα σε σχσαη με την βελτιωση των αγωνων μας και προταθηκαν καποιες αλλαγες . Αυτες οι προτασεις εχουν γραφτει σε ενα χαρτι για να αποσταλει σε ολους τους αγωνιζομενους του ειδους και αν υπαρχει πληοψηφια να σταλει μεσα του Σταθακου και στην ΟΜΑΕ για περετερω εγκριση . Η ενημερωση των Νοτιων και λοιπων καταυλακιοτών εχει ανατεθει σ εμενα . Αναμεσα στις προτασεις υπαρχει και το θεμα των τριων αντι τεσσαρων ημερων αγωνα .

Sorry θα σου το στειλω αμεσα ...
οταν σε λεω εγω ψω(λ)ιαδη του 4χ4 ,δεν με ακους.
διαπλεκομενος full!!!

Ο Γιωργης εχει δικιο για μενα ,σε λιγο θα ειναι σαν ενα μεγαλο traial.
ξερανε οι ανθρωποι εκει πανω τι κανανε τοσα χρονια ,τους χαλαμε τη συνταγη με τις προτασεις μας.
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

sirros wrote: οταν σε λεω εγω ψω(λ)ιαδη του 4χ4 ,δεν με ακους.
διαπλεκομενος full!!!
Ναι ο μαλακας της παρεας δηλαδη ...
Ευχαριστω για το χαρακτηρισμο ..... Θα σε εχω υπ ' οψιν μου ....

sirros wrote: Ο Γιωργης εχει δικιο για μενα ,σε λιγο θα ειναι σαν ενα μεγαλο traial.
ξερανε οι ανθρωποι εκει πανω τι κανανε τοσα χρονια ,τους χαλαμε τη συνταγη με τις προτασεις μας.
TRIAL τσομπανάκο ,Trial το λένε :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”