Συγγνωμη για την καθυστερηση των νεων απο το μετωπο(ΡΕΜΑ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΥ).Ολα πανε καλα οι δουλειες μπηκαν στην τελικη ευθεια οι ειδικες εχουν πλυθει-κουρευτει-ξυριστει και περιμενουν τα αγορακια και τα κοριτσακια για στενες επαφες τριτου τυπου . Το ΠΣΚ θα κανουμε το τελευταιο ραφιναρισμα και θα ανεβασουμε φωτο και απο τις αλλες ειδικες και απλες διαδρομες.Φημες κυκλοφορουν οτι καποιος αλλος μεγαλεμπορος εκ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ρωταει αν το hotel θα του παρεχει την προεδρικη σουιτα αλλιως δεν θα μας κανει την τιμη να παρεβρεθει στο event
AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΘΥ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ
Μα πιο πολυ απ ολα μ αρεσε για να ειμαι ειλικρινης απ το νεο πολυαναμενομενο σινερομαντσο ο φανταστικος διαλογος του φανταστικου κριτη στην φανταστικη ανηφορα του φανταστικου αγωνα:..."το MERCEDES πλαγιασε" Καλα ρε ΤΙΜΟΘΕΕ εσυ εγω καμμια σαρανταρια αγωνιζομενοι και καμμια 15000 θεατες του ytube αλλο αγωνα βλεπαμε(...ΔΗΜΟΟ ΕΠΕΣΕΕ!) οταν ο πολυταλαντουχος χωρις κουλα χερια με υψηλοτατο δεικτη οδηγικης βοωειδους ευφυιας παχουμιος που ξεχειλιζε κρεας απο ζωνη κρανος και παραθυρα εκανε αναποδη σουζα ειδε τα ραδικοβλασταρα αναποδα και τα κουκουναροτευτλα σε περιδινηση και αφου εφερε 3-4 κολοτουμπες προσγειωθηκε παλι στην αφετηρια καθως οπως ειναι νομοτελειακα αποδεδειγμενο η ηλιθιοτητα και η δυναμη της βαρυτητας ειναι δυο δυναμεις κατα τεκμηριο ανικητες(φυσικα δεν σημαινει αυτο οτι στην παρουσα χρειζουσας ψυχιατρικης παρακολουθησης περιπτωση εχουν και τα δυο ισοδυναμη επιδραση)Καλα τωρα θα μου πεις ρε ΤΙΜΟΘΕΕ δεν ειναι περιτη ενδειξη κακιας να υπενθυμιζεις συνεχως στον ΑΜΕΑ οδηγο την κουλαμαρα η την οδηγικη ΜΠΕΤΟΤΟΥΒΛΙΤΙΔΑ που τον δερνει μολις αρχιζει να παρομοιαζει την κουτρουβαλαρα(που ο καθενας μας μπορει να βρεθει στην ιδια θεση αν δεν εχει βρεθει ηδη)με ΠΛΑΓΙΑΣΜΑ;Πιστεψε με ρε ΤΙΜΟΘΑΚΟ ειμαι ο τελευταιος που θα σχολιαζα η που θα περιγελουσα κουτρουβαλα συναγωνιζομενου καθως κι εγω βρεθηκα στην ιδια θεση οπως και πολλοι απο μας κι ας προσπαθουν καποιοι "αλανθαστοι"να μην το παραδεχτουν αλλα το να θελει ο εν λογω ξυνοζηλιαρης να του παρουσιασω φωτο απ το καρο μου μεσα στις ειδικες του φιλικου αγωνα που εφτιαξα μαζι με τον σακη και τον μιχαλακη για να πεισθει αν αξιζει η οχι το BATMOBILE -αλλιως θα μας κοψει την επιδοτηση η κολλητη του η στραγγαρχιδω η ΜΕΡΚΕΛ-( μηπως ειχε την απαιτηση να δει και τι θεση πηρα στον πινακα καταταξης μαζι με τους φιλοξενουμενους αγωνιζομενους;)μονο χαμογελο κατανοησης για την τραγικη νοητικη του κατασταση μπορει να προκαλεσει!Ασε που αν ο γνωστος ΘΡΥΛΟΣ Θεολογης κερδισει κανεναν αγωνα ακομα μπορει ο φον μες την ταραγμενη μηδενοκυπελλικη του κατασταση ν αρχισει να ξανακανει μνημοσυνο με ξενα κολυβα η ακομα να φανταστει οτι μπορει να γινει αυτος αντι του ΘΡΥΛΟΥ ενα ΜΙΚΡΟ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟ ΘΡΥΛΟΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙ!
Last edited by JOSE on Thu Mar 10, 2011 19:13, edited 2 times in total.