Γεια χαρά, παλικάρια των 4x4. Δεν περίμενα κ’ Κοκκινη να σε στενοχωρήσω με τους κολλητούς σου στην ΕΘΕΑ. Δεν κατάλαβες όμως εσύ σε δυο αγώνες σου που έχω δει έχεις τον Τσετσο και τον DISTA (φαντάζομαι ότι τους πλήρωσες και δεν συμβαίνει κάτι άλλο) για να αναβαθμίσης τους αγώνες σου αλλά πάλι παράπονα ακούστηκαν. Ιδίως στον τελευταίο σου αγώνα άκουσα ότι μουρμούριζε ο παλιός Ρεθεμνιωτης Πρόεδρος και κατέβαζε καντήλια στον DISTA ενώ στα Χανιά ήταν μέλι γάλα με τον Μαθιο.
Εσύ ρε Κάγκουρα που τα βλέπεις όλα ρόδινα (ή στα υπαγορεύει ο Μαθιος) παλιά στο σύλλογο μας ήσουν ‘κοντά’ και δεν μιλούσες καθόλου, αλλά ας ωψεται ο Άγγελος που τον πέταξε έξω. Θέλω να μου πείτε αν γίνει συνάντηση την Τετάρτη για να φανώ, μετά από χρόνια, μια που δεν με θυμάστε.
Προϋπόθεση πάντως να έρθω είναι να έχετε μελομακάρονα και να πάρει μπροστά το χρυσαφένιο μου MATIZ (θυμηθήκατε?)
*Πάντως κ’ Κοκκινη συγχαρητήρια για το Wild terrain που διοργανωσες και μας πήρες την (πρωτιά) μπουκιά από το στομα.
Να σε δούμε και στους αγώνες μας (μια φορά σ’εχω δει στα Χανιά) ή η μπογιά σου σβήνει ως το Ρεθυμνο?
Άντε και καλη χρονια!
ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανιά
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανι
το μετάνιωσα και το έσβησα.
έχω αρχίσει να σιχαίνομαι.
...
ντροπή.
... και νόμιζα ότι...
...ότι η τετρακίνηση ήταν κάτι ξεχωριστό απο τα υπόλοιπα μηχανοκίνητα αθλήματα...
ντροπή.
...λυπάμαι... αλλά...
δεν θα πάμε μπροστά όσο μας τραβάνε απο το μανίκι να γυρίσουμε πίσω.
...λυπηρό...
φιλικά... πρώην λάτρης του αθλήματος.
χάρισμα οι αγώνες σε αυτούς που είναι οι καλύτεροι και ξέρουν να διοργανώνουν αγώνες.
αντίο. το βήμα μου εδώ τελείωσε.
έχω αρχίσει να σιχαίνομαι.
...
ντροπή.
... και νόμιζα ότι...
...ότι η τετρακίνηση ήταν κάτι ξεχωριστό απο τα υπόλοιπα μηχανοκίνητα αθλήματα...
ντροπή.
...λυπάμαι... αλλά...
δεν θα πάμε μπροστά όσο μας τραβάνε απο το μανίκι να γυρίσουμε πίσω.
...λυπηρό...
φιλικά... πρώην λάτρης του αθλήματος.
χάρισμα οι αγώνες σε αυτούς που είναι οι καλύτεροι και ξέρουν να διοργανώνουν αγώνες.
αντίο. το βήμα μου εδώ τελείωσε.
if it doesn't break, fix it until it does
φιλε Δημητρη οσον αφορα Τσετσο και Dista δεν νομιζω οτι τους ξερεις καλα για να λες τετια πραγματα για παρτη τους!dhmhtrhs wrote:Γεια χαρά, παλικάρια των 4x4. Δεν περίμενα κ’ Κοκκινη να σε στενοχωρήσω με τους κολλητούς σου στην ΕΘΕΑ. Δεν κατάλαβες όμως εσύ σε δυο αγώνες σου που έχω δει έχεις τον Τσετσο και τον DISTA (φαντάζομαι ότι τους πλήρωσες και δεν συμβαίνει κάτι άλλο) για να αναβαθμίσης τους αγώνες σου αλλά πάλι παράπονα ακούστηκαν. Ιδίως στον τελευταίο σου αγώνα άκουσα ότι μουρμούριζε ο παλιός Ρεθεμνιωτης Πρόεδρος και κατέβαζε καντήλια στον DISTA ενώ στα Χανιά ήταν μέλι γάλα με τον Μαθιο.
Εσύ ρε Κάγκουρα που τα βλέπεις όλα ρόδινα (ή στα υπαγορεύει ο Μαθιος) παλιά στο σύλλογο μας ήσουν ‘κοντά’ και δεν μιλούσες καθόλου, αλλά ας ωψεται ο Άγγελος που τον πέταξε έξω. Θέλω να μου πείτε αν γίνει συνάντηση την Τετάρτη για να φανώ, μετά από χρόνια, μια που δεν με θυμάστε.
Προϋπόθεση πάντως να έρθω είναι να έχετε μελομακάρονα και να πάρει μπροστά το χρυσαφένιο μου MATIZ (θυμηθήκατε?)
*Πάντως κ’ Κοκκινη συγχαρητήρια για το Wild terrain που διοργανωσες και μας πήρες την (πρωτιά) μπουκιά από το στομα.
Να σε δούμε και στους αγώνες μας (μια φορά σ’εχω δει στα Χανιά) ή η μπογιά σου σβήνει ως το Ρεθυμνο?
Άντε και καλη χρονια!
προοσωπικα επιδη τρεχω Κ3 και επιδη τυχενει να εχω κανει παρεα και τους δυο αυτους ανθρωπους και εγω αλλα και πολοι αλλοι μαζι θα σου πω οτι κανενας δεν ειδε διαφορετικη η καλητερη αντιμετοπηση στον αγωνα...αλλο η παρεα και αλλο ο αγωνας!οποτε και οι δυο προσπαθουν παντα για το καλητερο του αγωνα και δεν εχουν ιδιετεροτητες και σχεσεις με αγωνιζομενους εντος αγωνα!
θελω να καταληξω στο οτι ο παλιος προεδρος του ρεθυμνου που κατεβαζε καντυλια εκεινη τη μερα ηταν 100% λαθος αλλα ακομα και να μην ηταν βγηκε με τον τροπο που μιλησε!
φισικα συγχαριτηρια απο μενα σε Τσετσο και Dista γιατι φετος εχουν παει σε ολους τουςς αγωνες και εχουν προσφερει τα καλητερα για το αθλημα ελπιζω να συνεχισουν να το κανουν!
Δεν νομιζω οτι ο κοκκινης εθιξε καποιον που μιλησε μεσα εδω αλλα ειπε να μην λασπολογουμε και αν θελουμε κατι καλητερο να ριχνουμε τις προτασεις μας στις λεσχες μας!ε δεν καταλαβαινω γιατι ρε δημητρακι επιτιθεσε σε ολους και για ολα!
οσον αφορα τα παραπονα θα πρεπει καπια στιγμη η αγωνιζομενη ο καθε ενας για τον εαυτο του οτι επιδι τρεχει σε ενα αγωνα δεν παει να πει οτι θα παρει το παγκοσμιο....ολοι πρεπει να φτιαξουμε τον εαυτο μας πρωτα και την αγωνιστηκη συμπεριφορα μας και μετα να τα ριξουμε σε καποιους αλλους!
Ας κατσουν οι λεσχες και να ριξουν στο τραπεζι τα ζητηματα που πρεπει για να κανουμε τους αγωνες καλητερους και ας μην επεμβαινουν αλλοι απ εξω που ουτε καν τρεχουν!πρεπει να τραβαμε κοσμο στον αγωνιστικο χωρο και οχι να αποθουμε με τετιου τιπου διλωσεις και κακιες!εχουμε καταφερει στην Κρητη να ειμαστε κια φιλοι αλλα και να τρεχουμε σε ολους τους αγωνες που διοργανωνουν ολοι οι νομοι και φισικα να καταλιγουμε σε μια ομορφη παρεα!Εχουμε στιριξει και εκτος Κρητης πολλους αγωνες και trial και wild και trophy και εχουμε κανει φιλους σε ολη την ελλαδα!
τι συμενει αυτο?οτι αγαπαμε αυτο που κανουμε και γι αυτο το κανουμε...μην το σκοτωνουμε λοιπον μεσα απο ενα φορουμ και ας προσπαθησουμε να το κανουμε καλητερο!
αυτα....καλη χρονια σε ολους και αντε να ξαναρχισουν οι αγωνες γιατι πρεπει να κανουμε και κανα Βουμμμμ

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
ΔΗΜΗΤΡΗ επιδει τα λες ωραία!! αλά εσει το βιολί σουdhmhtrhs wrote:Γεια χαρά, παλικάρια των 4x4. Δεν περίμενα κ’ Κοκκινη να σε στενοχωρήσω με τους κολλητούς σου στην ΕΘΕΑ. Δεν κατάλαβες όμως εσύ σε δυο αγώνες σου που έχω δει έχεις τον Τσετσο και τον DISTA (φαντάζομαι ότι τους πλήρωσες και δεν συμβαίνει κάτι άλλο) για να αναβαθμίσης τους αγώνες σου αλλά πάλι παράπονα ακούστηκαν. Ιδίως στον τελευταίο σου αγώνα άκουσα ότι μουρμούριζε ο παλιός Ρεθεμνιωτης Πρόεδρος και κατέβαζε καντήλια στον DISTA ενώ στα Χανιά ήταν μέλι γάλα με τον Μαθιο.
Άντε και καλη χρονια!
και επειδή συνεχίζεις ρε φίλε, .......
[edit Admin]Γιώργο,..... σ΄άγαπάω σ΄εκτιμάω μα με στεναχωράς... [/edit]

και εσεισ αγωνιζωμενοι σε ενα αθλημα η χομπι που αγαπατε οταν υπαρχουν προβληματα λυνονται μονο με συζητιση ουτε υπονοουμενα ουτε με κακιες

ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ WILD TERRΑΙN ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΗΣ

Φίλε μου ΣΤΑΘΗ κανένα πρόβλημα.Αλλα
καμιά φορά βγαίνεις και εκτός!!! εαυτού συγνώμη πάντως.!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.....

παρόλα αυτά θα ήθελα πολύ να δώ τι είχες γράψει σ'αυτό το μήνυμα. είμαι πολύ περίεργος. πιστεύω ότι θα γελούσα πολύKritikos wrote:Φίλε μου ΣΤΑΘΗ κανένα πρόβλημα.Αλλακαμιά φορά βγαίνεις και εκτός!!! εαυτού συγνώμη πάντως.!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.....

Γιώργη Χρόνια Πολλά σ'εσένα και όλα τα παιδιά στον Αγιο. Καλή Χρονιά να έχετε και καλές αγωνιστικές επιτυχίες. το video απο το wild terrain το έχω δεί ίσα με τρείς φορές. πολλά μπράβο και μόνο που το επιχειρήσατε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
if it doesn't break, fix it until it does
Χρονια πολλα κοπελια !!!!!!!!
Να εχουμε ολοι μια καλη χρονια !!!!!!!!!!!!!
Να εχουμε ολοι μια καλη χρονια !!!!!!!!!!!!!
Φίλε Αντώνη το ίδιο εύχομαι και σε σας, και σε ένα προσωπικά υγειά και χαρά. ευχαριστώ για τα καλά σου λογία το ήθος και το σθένος για όλους πάνω κάτω το ξέρω
μερικά λαμογια που νομίζουν ότι με την ανωνυμία μπορούν να ρίχνουν λάσπη.
άλλα ας όψεται φίλος ο ΣΤΑΘΗΣ
να σαι καλά θα τα τα πούμε καλή χρονιά να έχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελουμε και εμεις VIDEO απο το wild terrainantonisxj wrote:παρόλα αυτά θα ήθελα πολύ να δώ τι είχες γράψει σ'αυτό το μήνυμα. είμαι πολύ περίεργος. πιστεύω ότι θα γελούσα πολύKritikos wrote:Φίλε μου ΣΤΑΘΗ κανένα πρόβλημα.Αλλακαμιά φορά βγαίνεις και εκτός!!! εαυτού συγνώμη πάντως.!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.....
![]()
Γιώργη Χρόνια Πολλά σ'εσένα και όλα τα παιδιά στον Αγιο. Καλή Χρονιά να έχετε και καλές αγωνιστικές επιτυχίες. το video απο το wild terrain το έχω δεί ίσα με τρείς φορές. πολλά μπράβο και μόνο που το επιχειρήσατε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!