1ος ΑΘΛΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
Re: 1ος ΑΘΛΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
Συντροφοι συμφορουμηστες ζουμε μεγαλες στιγμες. Ακομη και το μικρο βρωμερο και τρισαθλιο παπαρι μου σκιρτησε ελαφρως. Ξαφνικα και απο το πουθενα επανεμφανιστηκε ο πιο χαζος των Ελληνων ο πολυπρωταθλητης των ΤΡΑΙΑΛ (εντος ποδοσφαιρικων γηπεδων της Δ ΕΣΚΑΝΑ ) ο Ιωσηφ Παπαδοπουλος. Αφου πουλησε τρια διαμερισματα τεσσερα οικοπεδα και ενα σκαφος για να συμμαζεψει το CHEROKEE του εμειναν και 73 ευρω για να πληρωσει και το ιντερνετ. Η συγκινηση δεν μου επιτρεπει να συνεχισω παρα μονο να ευχηθω το καλως ορισες καμαρι του Θερμαικου.
...και θα ζουσαμε ακομα μεγαλυτερες στιγμες ειμαστε ολοι σιγουροι αν ειχαμε την χαρα να σας απολαυσουμε στην εκδηλωση μας η σε κανενα αλλο παραπλησιο event οχι βεβαια σαν θαμωνες λαικου οινοταβερνειου οπως συνηθιζετε να συμμετεχετε στις εκδηλωσεις αυτου του ειδους μετα απο την κατατακτηρια διαδρομη με το γκεσταπιτικο λαμαρινοκοτετσο σας συσκευασμενο σε τευχη μεσα σε σακουλες ανακυκλωσης η πανω στις ραμπες της express service η σε μορφη αμορφων σιδερικων ατακτως τοποθετημενων γυρω απ το μπαουλοειδες σκεμπεδοσακουλο σας μ εκεινο το αποβλακομενο βλεμμα απο πανω της σουρωμενης γελαδας που βλεπει το τρενο να περνα!(κακομοιρη κυρα μητσα απορω πως γλυτωνεις την σαλαμοποιηση απ την σαρκοθυελλα που σε περιτριγυριζει μετα απο καθε κουτρουβαλα του ταλαντουχου κασκαντερ φον κανιμουχτενμπουργκ!)αληθεια ρε χρεπακλε την ετησια συνδρομη στο πυροσβεστικο αγημα θρακης την ανανεωσες η πληρωνεις κατα περιπτωση την καθε πυροσβεστικη επεμβαση στην φωτοβολιδα σου?
...ΑΑΑΑλοοοοος ενας βλαμμενος προστεθηκε στον καταλογο των ΒΡΟΝΤΟΥΛΙΩΤΩΝ!
17) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΕ JEEP WRANGLERRRRR!
17) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΕ JEEP WRANGLERRRRR!
Η αποχη σου απο τα δρωμενα του σαιτ μακροχρονη. Τα χρονια στην πλατη σου αρκετα. Παρολα αυτα βελτιωση καμια. Λες λογια πολλα γεματα κακια και μισος ελπιζοντας να πληγωσεις τον φιλο σου. Ξεχασες ομως οτι τα γραπτα και οι εικονες ειναι που μενουν.Πενηντα φωτογραφιες ανεβασες βρε αχρηστε απο τον αθλο ( ακου αθλο. Να αναστηθει και ο Ηρακλης και να τρομαξει με τα μπρατσα σου λελε ) της Βροντους και σε καμια δεν εμφανιζεται το καμαρι της Αμερικανικανικης τεχνολογιας. Πρωτη παγκοσμια αποτελει η παρουσιαση διαδρομων απο καρτ ποσταλ. Εχω συμμετοχες σε ολα σχεδον τα ελληνικα TROPHY και εχω τερματισει σε ολα εκτος απο δυο.(Τη μια γιατι εφερα τουμπες και τη δευτερη γιατι πηρε φωτια η Μερκελ οπως πολυ σωστα αναφερεις) Τις ιδιες συμμετοχες εχεις κι εσυ αλλα η λεξη Τ Ε Ρ Μ Α Τ Ι Σ Μ Ο Σ δεν υπαρχει ουτε στο λεξικο για σενα. Εδω μια βολτα πηγαμε βρε Αρι Βατανεν του 4χ4 στον Χορτιατη και ευτυχως που εβρεξε πολυ τον χειμωνα και στον κατεβασε τον κουβα στον Βαρδαρη γιατι αλλοιως ακομη σφηνωμενος με τις πορτες θα ηταν στο ρεμα. Ξερω οτι σε πικραινω αλλα οι προθεσεις μου ειναι αγαθες. Βλεπω ομως οπως πολυ ευκολα μπορει να δει και ενας απλος παρατηρητης οτι τα λογια μου φερνουν καποιο αποτελεσμα. Παρατησες επιτελους την αμερικανικη μεζονετα και ανεβηκες σε ενα σωστο εργαλειο (LAND CRUISER) για την οργανωση του αθλου(θου Κυριε φυλακη). Μπορεις τωρα να παρκαρεις το εργαλειο που προκαλεσε την καταρευση της Αμερικανικης οικονομιας εξω απο την Νομικη Αθηνων και να φιλιξενηθουν μεσα οι 253 λαθρομεταναστες απεργοι πεινας. Και αν κατα λαθος στις πορειες διαμαρτυριας των γιατρων του ΙΚΑ παρει το ματι σου τον γνωστο απο τα παλια παππου(εκεινος με το συνεργειο JEEP) ο οποιος δανειζει στον Μουμπαρακ απο αυτα που του αφηνες τοσα χρονια μην τον νομισεις για γιατρο. Φωναζει που καβαλησες Γιαπωνεζο και του κοπηκε η περιοδος.
εσυ πουλακι μου πρεπει η να εχεις παθει κουτρουβαλοκαταθλιψη η απ τις αναθυμιασεις του γερμανομπαρμπεκιου με καρουλια που καβαλας να εχεις παραισθησεις!ποιο LANDCRUISER βρε με ειδες να οδηγαω και τι παπουδες και μουμπαρακ και λαθρομεταναστες ονειρευεσαι μηπως με μπερδευεις με καναν αλλο ρε μεμα τηλεκαναλη που εχεις πληρη συγχυση μεταξυ τηλεδρωμενων και κουτσομπολιστικων μεσημεριαναδικων και τζιπομαζωξεων και εχεις αυτοαναγορευτει δικην νεου Γ.Αυτια σε εισαγγελεα των περι τετρακινησης θεματων!μηπως το στερητικο κυπελοσυνδρομο που σε βασανιζει τοσα χρονια εχει αρχισει να σου προκαλει παρακρουσεις?στις φωτο της βροντους και των διαδρομων δεν φαινομαι εγω βρε Α.Μ.Ε.Α .οδηγε αλλα ο μιχαλης και ο σακης με το αμαξι του δευτερου εγω τις διαδρομες θα τις βγαλω με το αυτοκινητο μου το πσκ που ερχεται βρε γκαιμπελ της παραπληροφορησης και των συκοφαντικων δυσφημισεων!
...να μην παραλειψω με θλιψη να σ ευχαριστησω παρεμπιπτοντως για τα υπεροχα λογια και την συναγωνιστικη αλληλεγγυη που επιδεικνυεις ΠΡΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ με τοσα ομορφα λογια και χωρις ιχνος κακεντρεχειας αυτη την προσπαθεια που παμε να κανουμε σ ενα καταπληκτικο φυσικο περιβαλλον για οσο καιρο ακομα θα μας αφηνουν να απολαμβανουμε την φυση πανω στα 4κινητα μας διαφοροι οικολογουντες των σαλονιων...(θου κυριε)
- ΒαλαντηςΧ4
JOSE φασολάδα θα έχει ? . . .

Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Επιτελους πηρα σειρα.Χαιρετισμους απο τα Γρεβενα.Δυστυχως τα πραγματα δεν πηγαν οπως τα θελαμε και δεν θα μπορεσουμε να δωσουμε το παρων ως αγωνιζομενοι σ' αυτη την ωραια οπως ακουγεται εκδηλωση.Παντρευεται ενας πολυ καλος φιλος την Κυριακη και δεν μπορω να μην ειμαι αλλα το παλευουμε να ερθουμε ως θεατες το Σαββατο εστω,να σας δουμε απο κοντα,να φαμε,(φασολαδα με μπεικον θα εχει?),να πιουμε ..................Ιωσηφ,Μιχαλη Σακη καλο κουραγιο..
''Η Ρωμανια κι' αν περασεν,ανθει και φερει κι' αλλο'' www.4x4grevena.gr
H φασολαδα βεβαιως φιλε john και φωταρα θα ειναι βεβαιως οπως εχει καθιερωθει το επιστεγασμα των προσπαθειων των λασποκτονων που θα προσελθουν και μαλλον θα διανεμηθει πριν και κατα την διαρκεια της ειδικης του σαββατου μεταξυ συζητησεων περι ημιαξονιων μπιλιαφορων κορονοπηνιων μπλοκε διαφορικων οικονομικης κρισεως και των δυσοργασμικων ουρολοιμωξεων του αυτοκρατορικου τρικερατοπα πιγκουινου της ν.γουαδελουπης που ειναι τα θεματα που σαφως απασχολουν καθε σοβαρο τετρακινητο οδηγο στις ημερες μας!
- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
ΑΑΑΑ!!!!Καλα....!Και σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο εσενα!!!

Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html