κανονισμοί 2010

Post Reply
friar

Re: κανονισμοί 2010

Post by friar »

stavrosd wrote:
friar wrote:Παράθυρο???, τι παράθυρο???, μιλάμε για μπαλκονόπορτα.
Αντε εγώ δε χρειάζεται να την ξέρω (θα ήθελα αλλά δε τρελαίνομαι κιόλας)
αυτοί που πρέπει το γνωρίζουν?
πρέπει να το γνωρίζουν αφού το έφτιαξαν
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu

Post by ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu »

stavrosd wrote:
friar wrote:Παράθυρο???, τι παράθυρο???, μιλάμε για μπαλκονόπορτα.
Αντε εγώ δε χρειάζεται να την ξέρω (θα ήθελα αλλά δε τρελαίνομαι κιόλας)
αυτοί που πρέπει το γνωρίζουν?
κι εγώ που θέλω να μάθω για να συμμετάσχω τί να κάνω ??? να πάω να αγοράσω τελικά μπαλκονόπορτες αλουμινίου ??? ή PVC ??? ή τελικά να βάλω RollCage στο Jimny για να κατέβω στην OPEN ??? θα με πει κάποιος ??? (πλάκα με κάνεις)... ρώτησα και μου είπαν να βάλω RollCage... μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω κανένα καγκελάκι γύρω γύρω ??? χα χα χα ... ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.......
Άγγελος Χειρδάρης
LRD90

Post by LRD90 »

stavrosd wrote:Να κάνω άλλη μία ερώτηση? (Μιας και μου λύθηκαν οι άλλες :evil: )
Το Macedonian 1st Rally Raid βάσει των νέων "εντολών" περί μοτο και αυτοκινήτων πως γίνεται?
Παιδιά δεν είναι ότι δεν θέλω να σας απαντήσω αλλά και γώ όταν το διάβασα έπεσα απο τα σύνεφα.
Εμείς εδώ στη Βόρειο Ελλάδα όντας μακριά απο το κέντρο αποφάσεων τα μαθαίνουμε τελευταίοι όλα.
Ο λόγος που δεν σας απάντησα είναι γιατί περιμένω και γώ κάποια ενημέρωση απο επίσημα χείλη.
Στη περίπτωση που ισχύσει τελικά αυτή η απαγόρευση τότε θα εξετάσουμε τις εναλακτικές.
Σε επίσημη ερώτησή μου σε άνθρωπο της ΕΘΕΑ μου απάντησε ότι είναι υπό συζήτηση.
Bogiatzis Cris
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
Φωκίων

Post by Φωκίων »

γιατι εμεις που ειμαστε στο κεντρο αποφασεων ξερουμε κατι παραπανω???.....
DarkStam

Post by DarkStam »

τι γίνονται αυτοί οι κανονισμοί, κόκαλα έχουν.

αφού εμάς τους αγωνιζόμενους δεν μας ρωτούν. τις αποφάσεις τις περνούν μονοι τους.

είναι τόσο δύσκολο να κάτσουν 5 νοματαίοι να δουν τι γίνετε στο εξωτερικό, και να το προσαρμόσουν και στα ελληνικά δεδομένα, πόσες μέρες χρειάζονται?

όταν λέμε κανονισμοί 2010 δεν εννοούμε ότι θα βγούν μέσα στο 2010 αλλα έχουν βγει από το 09 φυσικά για να ισχύσουν το 2010

ευχαριστούμε όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει ώστε να πάρουμε μια ιδέα για το τι θα ισχύσει, αλλα επίσημα που είναι...oeo

δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι με αυτόν τον τρόπο πάμε να κάνουμε άγονες στην Ελλάδα, όχι άγονες...ούτε παιδίες...παιδική χαρά θα κάνουμε μου φαίνεται...

να με συγχωρείτε για τον τρόπο που γράφω αλλα έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι...και ο μονος λόγος που τα γράφω είναι μπας και πιέσουμε να βγούν μια ώρα αρχύτερα

έχει ανακοινωθεί αγώνας, έχουν ανοίξει οι συμμετοχές, οι άνθρωποι έχουν οργανώσει από την μεριά τους ότι χρειάζεται, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠ’ΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΊ, αν είναι δυνατόν.

τουλάχιστον ας ανακοινώσουν, ότι επειδή δεν προλαβαίνουμε η επειδή, οτιδήποτε....θα ισχύσουν οι περσινοί και μέσα στο 2010 θα βγάλουμε για το 2011 , ξέρω εγώ τι να πω?
www.skartaekato.gr

--- this is skartaaaaaaa...!!!!! ---
stavrosd

Post by stavrosd »

Καλημέρα Σταμάτη,
δυστυχώς όπως έχω αντιληφθεί το πρόβλημα δεν είναι οι κανονισμοί!
Υπάρχουν 5-6 θέματα σοβαρότατα που δεν έχουν αποφασισθεί (μικτοί αγώνες?, enduro ή αντοχής?, πόσοι αγώνες?, απο ποιούς?, ηλεκτρονικά συστήματα πώς?ποιός? και άλλα) που αν δεν τα λύσουν δεν μπορούν να προχωρήσουν σε οριστικοποίηση κανόνων.
Απο τη στιγμή που συμφωνηθούν τα προηγούμενα (που θα έπρεπε να έχει γίνει απο τον Οκτώβρη :evil: ) οι κανονισμοί βγαίνουν σχετικά εύκολα αφου και η επιτροπή έχει δουλέψει πάνω σε αυτούς και υπάρχουν έτοιμοι απο το εξωτερικό οπότε με κάποιες μικρές αλλαγές θα είναι έτοιμοι!
Ας ελπίσουμε οτι άμεσα θα συμφωνήσουν, γιατι αλλιώς πρωτάθλημα για το 2010 δε βλέπω!!
Δημητριάδης Σταύρος
DarkStam

Post by DarkStam »

ευχαριστω Σταυρο, στην αναμονή, για να δούμε...
www.skartaekato.gr

--- this is skartaaaaaaa...!!!!! ---
stavrosd

Post by stavrosd »

Έγινε συνάντηση των οργανωτών εχθές.
Λίγα πράγματα γράφονται εδώ http://www.off-road.gr/index.php?name=P ... 593#172593
αλλά απο ότι φαίνεται έχει δρόμο ακόμα
Δημητριάδης Σταύρος
friar

Post by friar »

Αρχικά χρόνια πολλλλλλααααά για τα γενέθλιά σου
Μετά πολλεεεές ευχαριστίες για την ενημέρωση αφού εμάς δεν μας λένε τίποτε....

Και σχετικά με την παραίτηση μέλους της επιτροπής που μας ενημέρωσε ο ίδιος χώρος μαντέψτε ποιός θα τον αντικαταστήσει.....
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
stavrosd

Post by stavrosd »

Αρχικά ποιός παραιτήθηκε?
Δημητριάδης Σταύρος
Post Reply

Return to “Κανονισμοί. Απορίες-διευκρινήσεις”