Γιαννάκη τι έπαθες;;;johny4x4 wrote:Νικολα χρονια σου πολλα!!!!!!!
Κάγκουρες καλημέρα!!!!!!
Και μια ερώτηση.......
Γ@μ@τε καθόλου???????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάλι @γ@μήλες έχεις;;;;

Γιαννάκη τι έπαθες;;;johny4x4 wrote:Νικολα χρονια σου πολλα!!!!!!!
Κάγκουρες καλημέρα!!!!!!
Και μια ερώτηση.......
Γ@μ@τε καθόλου???????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όντος Σταύρο ήταν πολύ ωραία.St. Tselios wrote: Ηταν ενα ωραιο Σ/Κ στην βορεια Ευβοια.
Ωραια μερη.
Ωραια παρεα.
Ωραιοι τοπικοι Καγκουρες που μας ''βολταρανε".
Πολύ ρε φίλε!johny4x4 wrote:Και δεν μου λες ρε Ντριμον..............................
Εσυ γ@μ@ς??????????????????????????????
εγω φίλε όχι απλά βλέπω εξωγήινους, είμαι και ένας απο αυτούς.johny4x4 wrote:Εντάξυ τι να κάνουμε...................
Ο Αντώνης τωρα με την κρίση βλέπει εξωγήινους, εμείς γ@μ@με πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν και εσείς γ@μ@τε πολύ ενημερώστε μας!!!!!!!!!
antonisxj wrote:[ (εγω, αυτή, και τα αυτιάμου).
Απλά RESPECT !!!Drimon wrote:Όντος Σταύρο ήταν πολύ ωραία.St. Tselios wrote: Ηταν ενα ωραιο Σ/Κ στην βορεια Ευβοια.
Ωραια μερη.
Ωραια παρεα.
Ωραιοι τοπικοι Καγκουρες που μας ''βολταρανε".
Εντυπωσιάστηκα με τον..........ΤΙΤΑΝΙΚΟ![]()
, το (δεν ξέρω συμπλέκτη-φρένο) ROCKY
![]()
![]()
αλλά φιλαράκι για εμένα έκλεψε την παράσταση ο τύπος με το κόκκινο jimny (δεν θυμάμαι το όνομά του
).
Τεράστια ψυχική δύναμη ο τύπος!!!![]()
Μπροστά σ' αυτόν εμείς είμαστε κυρίες!!!!!![]()
![]()
Ψάχνει να βρει τρόπο να μπαίνει στο αμάξι με γερανάκι για να μπορέσει να το ψηλώσει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Και για όσους δεν κατάλαβαν, ο τύπος είναι ανάπηρος από την μέση και κάτω (από ατύχημα), αλλά η τρέλα του για το 4χ4 τον έκανε να πάρει αυτόματο jimny και να ακολουθάει στο βουνό για να χαζεύει τι κάνουμε!![]()
Drimon wrote:Και για όσους δεν κατάλαβαν, ο τύπος είναι ανάπηρος από την μέση και κάτω (από ατύχημα), αλλά η τρέλα του για το 4χ4 τον έκανε να πάρει αυτόματο jimny και να ακολουθάει στο βουνό για να χαζεύει τι κάνουμε!![]()
μην με πριζώνεις.lker wrote:Y.Γ.: Αδερφέ Τσέλιο ... οι κάγκουρες ασχέτως του τι είναι (japan, america, india) έχουν ένα και μονο αρχηγό ... το βασιλιά τους