ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....
Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....
Kυριε χωματερε 1Για να κρινεις ποσο γρηγορα γραφω θα πρεπη να ξερεις τι ωρα ξεκινησα οπως και για να εκφερεις γνωμη για τα Βουλγαρικα τροφυ,το επιπεδο τον εκει οδηγων καθως και καποια αλλα που εγραψες θα πρεπει να τα δεις απο κοντα. Απλα πραγματα. 2Δεν εγραψα οτι εσεις με ειπατε χαβαλε. 3Δε σας χλευασα 4Το κυριος δεν ειναι ειρωνικο.Αντι να παρεξηγηθω εγω με τα αδερφε[που δεν ειμαστε αδερφια] και τα φιλαρακο [που δεν ειμαστε φιλοι] παρεξηγεστε εσεις με το κυριε. Τι να πω. 5Θα το γραψω επιγραμματικα για να το καταλαβει και ο κυριος αθανασιου ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ. 6 Ο γιος μου που τον ειχα μαζι μου σε w/t στα Γρεβενα και σε trial στην Κονιτσα και που τον εφερε η γυναικα μου σε 3 ss στη θεσσαλονικη[η μια νυχτερινη] με ρωταει εδω και καιρο ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙς ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ VIDEO Οταν θα με παρετε τηλ θα σας τον δωσω για να του πειτε οτι ο πατερας του δεν αγαπαει τους αγωνες και δεν θελει να γινοντε στη χωρα του Αν με θελετε κατι αλλο στο τηλ παρακαλω. Γιατι αν αναγαστω να ξανα απαντησω γραπτα μαλλον θα παρω τον δρομο που χαραξε ο πανθηρας
.............κυριακος αθανασιου wrote:αν καποιος δεν ενδιαφερεται τοτε απλα μην γραφεις ρε φιλε...
καποιοι αγαπανε αυτους τους αγωνες κ θελουν να συνεχισουν να γινονται στην ελλαδα...
υγ.το ολο θεμα εχει γινει π.........α...!!!![]()
![]()
![]()

Και να μου πει επιτελους ΚΑΠΟΙΟΣ!!!! Τι σημαινει ακριβως η λεξη ΑΓΩΝΑΣ!!!!!! Γιατι εγω τοσα χρονια δεν εχω ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!!

Φιλαρακο εγω ετσι θα σε λεω και ετσι θα σε βλεπω εσενα αλλα και ολους που εχουμε την ιδια καψουρα και ας με παρεξηγησεις και θεωρω εντιμη την απαντηση σου γιαυτο και ληγει εδω η οποια παρεξηγηση νασαι καλα !!!!!psaras4x4 wrote:Kυριε χωματερε 1Για να κρινεις ποσο γρηγορα γραφω θα πρεπη να ξερεις τι ωρα ξεκινησα οπως και για να εκφερεις γνωμη για τα Βουλγαρικα τροφυ,το επιπεδο τον εκει οδηγων καθως και καποια αλλα που εγραψες θα πρεπει να τα δεις απο κοντα. Απλα πραγματα. 2Δεν εγραψα οτι εσεις με ειπατε χαβαλε. 3Δε σας χλευασα 4Το κυριος δεν ειναι ειρωνικο.Αντι να παρεξηγηθω εγω με τα αδερφε[που δεν ειμαστε αδερφια] και τα φιλαρακο [που δεν ειμαστε φιλοι] παρεξηγεστε εσεις με το κυριε. Τι να πω. 5Θα το γραψω επιγραμματικα για να το καταλαβει και ο κυριος αθανασιου ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ. 6 Ο γιος μου που τον ειχα μαζι μου σε w/t στα Γρεβενα και σε trial στην Κονιτσα και που τον εφερε η γυναικα μου σε 3 ss στη θεσσαλονικη[η μια νυχτερινη] με ρωταει εδω και καιρο ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙς ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ VIDEO Οταν θα με παρετε τηλ θα σας τον δωσω για να του πειτε οτι ο πατερας του δεν αγαπαει τους αγωνες και δεν θελει να γινοντε στη χωρα του Αν με θελετε κατι αλλο στο τηλ παρακαλω. Γιατι αν αναγαστω να ξανα απαντησω γραπτα μαλλον θα παρω τον δρομο που χαραξε ο πανθηρας
Μανωλη εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους τι σημαινει αγωνας ......και σημασια φιλε αν μου το επιτρεπεις να σε αποκαλω ετσι σημασια δεν εχει ο προορισμος αλλα το ταξιδι....και νομιζω πως ολοι ταξιδευοντας για ενα αγωνα ολοι περναμε καλα και για μενα αυτο ειναι το σημαντικοτερο απο ολα !!!toro wrote:.............κυριακος αθανασιου wrote:αν καποιος δεν ενδιαφερεται τοτε απλα μην γραφεις ρε φιλε...
καποιοι αγαπανε αυτους τους αγωνες κ θελουν να συνεχισουν να γινονται στην ελλαδα...
![]()
![]()
![]()
...Ισως η τελευταια φορα που γραφω!!!!!(Για να μην ενοχλω) Αλλα θετω μια ερωτηση.......και αν μπορει να απαντηθει. Ποιοι ειναι αυτοι που αγαπανε και ενδιαφερωνται τοσο ΠΟΛΥ για τους αγωνες 4χ4 στην ελλαδα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και να μου πει επιτελους ΚΑΠΟΙΟΣ!!!! Τι σημαινει ακριβως η λεξη ΑΓΩΝΑΣ!!!!!! Γιατι εγω τοσα χρονια δεν εχω ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!!![]()
![]()
![]()
...Καληνυχτα ....Μανωλης Νταης.
- ΒαλαντηςΧ4
Ειπα να μην . . . αλλα θα σκασω ρε φιλε οσοι δεν γραφουν εδω ΔΕΝ σημαινει οτι ενδειαφερονται λιγοτερο απο οσους γραφουν εδωκυριακος αθανασιου wrote:αν καποιος δεν ενδιαφερεται τοτε απλα μην γραφεις ρε φιλε...
![]()
![]()

Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Αφου ολοι το ιδιο θελουμε τι στο διαολο κανουμε.... Ας ξεκινησουμε παλι να κανουμε μια νεα αρχη....Αντε καλο αγωνα στα χανια και να εισαστε σιγουροι πως αν μπορεσουμε θα κατεβουμε οχι ενας αλλα 3 αγωνιζομενοι στην ομορφη κρητη !!!!!
Συντροφε Μανωλη Νταή...εχεις δωσει χρονο,χρημα και την ψυχη σου στο 4χ4...απο μενα respect στο προσωπο σου!!!
Ολοι εμεις που παμε βολτες,που κανουμε συγκεντρωσεις,που τρεχουμε σε αγωνες,που μαλωνουμε μεταξυ μας για μαλακιες αλλα στο τελος τα βρισκουμε,ολοι εμεις που ,(αλλοι πολλα αλλοι λιγα),εχουμε δωσει χρηματα για το χομπυ...ακομα και καποιοι οργανωτες(οπως ξανα ειπα)....το ΑΓΑΠΑΜΕ το ρημαδι...ακομα κι αυτοι που γραφουν αλλα κι αυτοι που δεν γραφουν εδω μεσα,και ειναι πολλοι!!!
Μετα ομως καπου εκει,για καποιους μπαινουν τα χρηματα στη μεση (το κερδος,το μεροκαματο) και τα συμφεροντα...και ερχεται η φαγομαρα(εσκεμενη και κατευθυνομενη),οι καταγγελιες και τα πουστριλικια!!!!
Προσωπικες μου σκεψεις για το πως αντιλαμβανομαι εγω τα πραγματα...
Οπιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικα προσωπα και καταστασεις ειναι τυχαια....και συμπτωματικη!!!!
Αντε να δουμε τι θα μας ξημερωσει κι αυριο....
Υπομονη, ειρηνη...και ελπιδα!!!!
Ολοι εμεις που παμε βολτες,που κανουμε συγκεντρωσεις,που τρεχουμε σε αγωνες,που μαλωνουμε μεταξυ μας για μαλακιες αλλα στο τελος τα βρισκουμε,ολοι εμεις που ,(αλλοι πολλα αλλοι λιγα),εχουμε δωσει χρηματα για το χομπυ...ακομα και καποιοι οργανωτες(οπως ξανα ειπα)....το ΑΓΑΠΑΜΕ το ρημαδι...ακομα κι αυτοι που γραφουν αλλα κι αυτοι που δεν γραφουν εδω μεσα,και ειναι πολλοι!!!
Μετα ομως καπου εκει,για καποιους μπαινουν τα χρηματα στη μεση (το κερδος,το μεροκαματο) και τα συμφεροντα...και ερχεται η φαγομαρα(εσκεμενη και κατευθυνομενη),οι καταγγελιες και τα πουστριλικια!!!!
Προσωπικες μου σκεψεις για το πως αντιλαμβανομαι εγω τα πραγματα...
Οπιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικα προσωπα και καταστασεις ειναι τυχαια....και συμπτωματικη!!!!
Αντε να δουμε τι θα μας ξημερωσει κι αυριο....
Υπομονη, ειρηνη...και ελπιδα!!!!
- κυριακος αθανασιου
ποιος εκρινε τον λογο που κανεις οτι κανεις?αυτο ειναι δικαιωμα σου κ δεν θα δωσεις αναφορα σε κανεναν...psaras4x4 wrote: 5Θα το γραψω επιγραμματικα για να το καταλαβει και ο κυριος αθανασιου ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ.
απλα το σχολιο σου την συγκεκριμενη στιγμη ακουστηκε πολυ ειρωνικο...
το εχω πει 1000 φορες κυριε...αν εμενα κοντα κ εγω θα πηγαινα να τρεξω βουλγαρια οπως παω κ για snowboard γιατι στην ελλαδα δεν συγκρινεται...
αυτο ομως δεν αναιρει οτι εγω κ οποιοι αλλοι θελουμε να γινουν αγωνες ξανα στην ελλαδα που μπορουμε να παμε!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Νταης Μανωλης - Ξανθος Μανωλης η αιτια διεξαγωγης αγωνων στην ελλαδα 2014....σε πολλες περιπτωσεις....toro wrote:![]()
...Ισως η τελευταια φορα που γραφω!!!!!(Για να μην ενοχλω) Αλλα θετω μια ερωτηση.......και αν μπορει να απαντηθει. Ποιοι ειναι αυτοι που αγαπανε και ενδιαφερωνται τοσο ΠΟΛΥ για τους αγωνες 4χ4 στην ελλαδα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και να μου πει επιτελους ΚΑΠΟΙΟΣ!!!! Τι σημαινει ακριβως η λεξη ΑΓΩΝΑΣ!!!!!! Γιατι εγω τοσα χρονια δεν εχω ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!!![]()
![]()
![]()
...Καληνυχτα ....Μανωλης Νταης.
ξεκλειδωσαν 2 αγωνες απο το να μην γινουν καθολου.....νομιζω οτι αυτο σημενει ενδιαφερον....για το αθλημα!!
μακαρι πολλοι βοριοι νοτιοι δυτικοι ανατολικοι να καναν κατι αντιστοιχο....εστο οι μισοι.....και εγινε τροφυ..δεν μπορει κανενας να πει οτι δεν εγινε.....για να μην μιλαμε μονο για τα wild....
και αφου εγινε ενα και πηγαινε καλα οσον αφορα τις συμμετοχες γιατι σαν αγωνας ηταν αψωγος τοτε φετος ισως να γινοντουσαν πολλοι περισσοτεροι.....
αυτα..
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Καλημέρα κι από μενα!
Ολο λεω ν ασχοληθώ μονο με το ποδηλατο,αλλα το μυαλο μου εδώ γυρναει παλι.
Τα παιδια που τρεχουν Βουλγαρια καλα κανουν.Ειναι διπλα τους και είναι λογικο.
Κανεις δεν τους κατακρινει. Εκτος αυτου που εγινε αγωνας περιπετειας το 2014 στη χωρα μας?
Το μονο που λεμε ολοι με αλλα λογια ο καθενας είναι ότι δεν πρεπει να σβησουν οι αγωνες στην Ελλαδα.
Πρεπει να στηρίξουμε το σπιτι μας ρε παιδια .
Και σκεφτείτε κατ επεκταση ποσοι ζουν από αυτό που εμεις κανουμε σαν χομπυ.
Νομιζω τωρα που πιασαμε πατο υπαρχει καλη θεληση από ολους να γινει κατι σε σωστη βαση από την αρχη
και κυριως με νεους αγωνιζομενους.
Οσο για την τιμιοτητα των ελληνικων αγωνων νομιζω ειμαστε μπροστα.
Και συγκεκριμενα η λεσχη Πατρων και ο Χωματερος εχουν δωσει το παράδειγμα προς μιμηση σε ολους μας.
Παντα καλοπροαίρετα.
Ολο λεω ν ασχοληθώ μονο με το ποδηλατο,αλλα το μυαλο μου εδώ γυρναει παλι.
Τα παιδια που τρεχουν Βουλγαρια καλα κανουν.Ειναι διπλα τους και είναι λογικο.
Κανεις δεν τους κατακρινει. Εκτος αυτου που εγινε αγωνας περιπετειας το 2014 στη χωρα μας?
Το μονο που λεμε ολοι με αλλα λογια ο καθενας είναι ότι δεν πρεπει να σβησουν οι αγωνες στην Ελλαδα.
Πρεπει να στηρίξουμε το σπιτι μας ρε παιδια .
Και σκεφτείτε κατ επεκταση ποσοι ζουν από αυτό που εμεις κανουμε σαν χομπυ.
Νομιζω τωρα που πιασαμε πατο υπαρχει καλη θεληση από ολους να γινει κατι σε σωστη βαση από την αρχη
και κυριως με νεους αγωνιζομενους.
Οσο για την τιμιοτητα των ελληνικων αγωνων νομιζω ειμαστε μπροστα.
Και συγκεκριμενα η λεσχη Πατρων και ο Χωματερος εχουν δωσει το παράδειγμα προς μιμηση σε ολους μας.
Παντα καλοπροαίρετα.