Ρε λες να εχουμε φτιαξει καταλαθος εναν "ιό Καγκουρα" με τις μ@λ@κιες που γραφουμε και να λειτουργει μονος του?antonisxj wrote:εγώ δεν τον πιστεύω ότι θα έρθει.
καταρχάς δεν πιστεύω ότι υπάρχει σαν ύλη σε αυτόν τον πλανήτη.
ίσως κυκλοφορεί ώς πνεύμα ανάμεσάμας και επειδή δεν μπορεί να μας μιλήσει, γράφει μέσω διαδυκτίου. άλλη εξηγηση δεν υπάρχει. τέλος.
Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

- XJ ''The Doctor''
..η μια ''σκια'' που μας ακολουθει και μας βλεπει σε καθε μας συναντηση...
ενας ''ανθρωπος'' που δεν υπαρχει.....
ιδου και τα πειστηρια, ποιος τελικα ειναι ο PanosXJ και τι οδηγαει
http://www.youtube.com/watch?v=Mo8Qls0HnWo
ενας ''ανθρωπος'' που δεν υπαρχει.....
ιδου και τα πειστηρια, ποιος τελικα ειναι ο PanosXJ και τι οδηγαει

http://www.youtube.com/watch?v=Mo8Qls0HnWo
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
...καλά εφόσον είπα ότι θα έρθωωωωωωω!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
ναι αλλα το "το ειπα" μεχρι οντως να ερθεις ειναι 2 μηνες μακρια...κατι το ανυπερβλητο θα τυχει και δεν θα εμφανιστεις παλι...εδω κυκλοφορουν φωτο του αυτοκινητου σου και αρνεισαι οτι ειναι δικες σου...αφου δικο σου ειναι...εκανα αντιπαραβολη με την αγγελια σου και ειδα τα ανταλλακτικα απο την φωτο...ιδια ειναι...εσυ θες να παραμειενεις ο μυθος των forum του 4χ4....θα εισαι η ανατριχιλα του καθε τζιπα....μια φευγαλεα σκια αναμεσα στα ραουλα τα μπλοκε και τους εργατες...το φαντασμα του PANOSXJ
ποπο ανατριχιασα

ποπο ανατριχιασα
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios wrote:Ρε λες να εχουμε φτιαξει καταλαθος εναν "ιό Καγκουρα" με τις μ@λ@κιες που γραφουμε και να λειτουργει μονος του?antonisxj wrote:εγώ δεν τον πιστεύω ότι θα έρθει.
ίσως κυκλοφορεί ώς πνεύμα ανάμεσάμας και επειδή δεν μπορεί να μας μιλήσει, γράφει μέσω διαδυκτίου. άλλη εξηγηση δεν υπάρχει. τέλος.

τι μ....κας εισαι ρε τσελιο!
δεν παίζεσαι με τίποτα
έχω λιώσει!

Πάντως μιας και δεν πρόκειται να παρευρεθώ στην συνάντηση έχω μία παράκληση να κάνω!!!!
Αν, λέω αν και εφόσον παρευρεθεί ο αξιότιμος αντιπρόεδρος................
θα ήθελα μετά μία ολσέλιδη φωτογραφία του παρακαλώ!!!!!!!!!!
Αν, λέω αν και εφόσον παρευρεθεί ο αξιότιμος αντιπρόεδρος................

-
Σου εχω στειλει π.μ.johny4x4 wrote:St. Tselios wrote:Ρε λες να εχουμε φτιαξει καταλαθος εναν "ιό Καγκουρα" με τις μ@λ@κιες που γραφουμε και να λειτουργει μονος του?antonisxj wrote:εγώ δεν τον πιστεύω ότι θα έρθει.
ίσως κυκλοφορεί ώς πνεύμα ανάμεσάμας και επειδή δεν μπορεί να μας μιλήσει, γράφει μέσω διαδυκτίου. άλλη εξηγηση δεν υπάρχει. τέλος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι μ....κας εισαι ρε τσελιο!
δεν παίζεσαι με τίποτα
έχω λιώσει!

καγκουρες αφηστε τον πανο!!!μην τον πειραζεται αλλο.εγω ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει πλεον απο τις τελευταιες πληροφοριες που μου δωσανε απο τα κεντρικα των ufo!!!ειναι εξακρηβωμενες 100% για την παρουσια του!!!!!
Αν δεν δώ το όνομά του στην λίστα και επιβεβαιωμένη κράτηση δεν πιστεύω τίποτα. Αλλά ακόμα και αν μου πείτε μετά την συνάντηση ότι όντως παρέστη, αν δεν δώ φωτογραφία του πάλι δεν θα σας πιστέψω!!!!!!georgexj wrote:καγκουρες αφηστε τον πανο!!!μην τον πειραζεται αλλο.εγω ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει πλεον απο τις τελευταιες πληροφοριες που μου δωσανε απο τα κεντρικα των ufo!!!ειναι εξακρηβωμενες 100% για την παρουσια του!!!!!

...είστε όλοι αχαρακτήριστοι!!!! (...φυσικά εξαιρείται ο αξιότιμος Πρόεδρος....)....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!