CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
....τετράπορτο δείχνει πολυ όμορφο! ...με ένα μικρό λίφτ (έως 2,5'') θα δείχνει τέλειο!!! ....οικονομικό, ικανότατο, γρήγορο, καθαρόαιμο (όσο καθαρόαιμο μπορεί να είναι ένα γιαπωνέζικο...) και με πολυ όμορφη γραμμή!
....έιναι παραγωγής ή ιδιοκατασκευή;
....έιναι παραγωγής ή ιδιοκατασκευή;
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Όπα κυρ-Πάνο μας εδώ μου τα χαλάς!PanosXJ wrote:....(όσο καθαρόαιμο μπορεί να είναι ένα γιαπωνέζικο...)

Γιατί το λες αυτό τώρα;;;;;!

Θες να ξαναξεκινήσει ο γνωστός πόλεμος;;;

Όλο φιτιλιές βάζεις!!!!

ρε drimon δεν εχω ακουσει τον Πανο να λεει ποτε καλη κουβεντα για αμαξι περαν του φανταστικου και ανυπερβλητου XJ....εσυ δηλαδη τι περιμενες να πανηγυριζει
....και με αυτο που ειπε θα επρεπε να εισαι υπερευχαριστημενος.

Κώστας Γκιαούρης
κ πολλα ειπε φιλε για το jimny!!!δεν επρεπε γιατι τωρα θα το καβαλησει το καλαμι ο θοδωρακος κ θα μας ανεβασει κανα τρελο βιντεο κ θα μεινουμε με το στομα ανοιχτο!!!

Άλλοι έχουν καβαλήσει το καλάμι εδώ μέσα και νομίζουν ότι έχουν "εργαλεία"!georgexj wrote:κ πολλα ειπε φιλε για το jimny!!!δεν επρεπε γιατι τωρα θα το καβαλησει το καλαμι ο θοδωρακος κ θα μας ανεβασει κανα τρελο βιντεο κ θα μεινουμε με το στομα ανοιχτο!!!

- YJ ''The Doctor''
Drimon wrote:[
Άλλοι έχουν καβαλήσει το καλάμι εδώ μέσα και νομίζουν ότι έχουν "εργαλεία"!![]()
![]()
![]()
Drimonako, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει καβαλησει το καλαμι εδω μεσα και εαν εχεις σχηματισει αυτη την αποψη για καποιους απο τους καγκουρες μαλλον σε λαθος κλαμπ νομιζεις οτι γραφεις.
Σχετικα με τα βιντεο να ξερεις οτι σε πειραζουμε και τιποτα παραπανω, αλλωστε ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε ( και πολλοι εχουμε μεινει ακομη σε αυτο το σταδιο

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor'' wrote:Drimon wrote:[
.
Σχετικα με τα βιντεο να ξερεις οτι σε πειραζουμε και τιποτα παραπανω, αλλωστε ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε ( και πολλοι εχουμε μεινει ακομη σε αυτο το σταδιο). Ολοι οσο μπορουμε κανουμε
σωστος ο γιατρος μας.αλλα με το αυτοκινητο που εχει δεν προκειται να παει παραπερα!!!

- YJ ''The Doctor''
Τι μεγάλος π@π@ρ@ς που είσαι ρε γιατρέ!!!!YJ ''The Doctor'' wrote: Drimonako, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει καβαλησει το καλαμι εδω μεσα και εαν εχεις σχηματισει αυτη την αποψη για καποιους απο τους καγκουρες μαλλον σε λαθος κλαμπ νομιζεις οτι γραφεις.

Εγώ το έγραψα να τσιμπήσει άλλος (georgexj) κι άλλος τσίμπησε (εσύ)!!

Μα ρε φίλε γι αυτό τα βάζω! Για να γελάμε!!!!YJ ''The Doctor'' wrote: Σχετικα με τα βιντεο να ξερεις οτι σε πειραζουμε και τιποτα παραπανω, αλλωστε ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε ( και πολλοι εχουμε μεινει ακομη σε αυτο το σταδιο). Ολοι οσο μπορουμε κανουμε
Ξέρω ότι θα ξεκινήσετε να με πειράζετε κι εγώ θα ξεκινήσω να σας γράφω μ@λ@κίες!

Εσύ σούργελο ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!georgexj wrote: σωστος ο γιατρος μας.αλλα με το αυτοκινητο που εχει δεν προκειται να παει παραπερα!!!

Πρόσεχε μόνο να μην περάσω καταλάθος από πάνω σου!!!!