Kαι τι θές να μας πείς τώρα!!!!! Ότι δεν μπορείς να κάνεις δουλειά σε τέτοια κουρελοκατάσταση, αλλά πας για το τρίποντο απ' την σέντρα;;;;antonisxj wrote:μα τι κουβεντιάζεται ρε?
έτσι πιωμένος θα πάω να δουλέψω?
δεν γίνεται.
μετά το πιωσίδι, πάω για... ξεμάτιασμα. ρώγα να κρεμάς πουκάμισο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φίλε μετά το πιοσίδι που είδες στο βίντεο, πήγαμε όλοι μαζί στα στριπτιτζάκια και πονέσανε τα νεφρά μας απο το γέλιο.aggas wrote:Kαι τι θές να μας πείς τώρα!!!!! Ότι δεν μπορείς να κάνεις δουλειά σε τέτοια κουρελοκατάσταση, αλλά πας για το τρίποντο απ' την σέντρα;;;;antonisxj wrote:μα τι κουβεντιάζεται ρε?
δεν γίνεται.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το πολύ-πολύ ρε παλιοκουρέλι να έχεις πέσει τ' ανάσκελα σε κανα καπό!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμ βέβαια.............σε τέτοια κουρελοκατάσταση μόνο αυτό θα μπορούσες να κάνεις......antonisxj wrote:φίλε μετά το πιοσίδι που είδες στο βίντεο, πήγαμε όλοι μαζί στα στριπτιτζάκια και πονέσανε τα νεφρά μας απο το γέλιο.aggas wrote:Kαι τι θές να μας πείς τώρα!!!!! Ότι δεν μπορείς να κάνεις δουλειά σε τέτοια κουρελοκατάσταση, αλλά πας για το τρίποντο απ' την σέντρα;;;;antonisxj wrote:μα τι κουβεντιάζεται ρε?
δεν γίνεται.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το πολύ-πολύ ρε παλιοκουρέλι να έχεις πέσει τ' ανάσκελα σε κανα καπό!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμένα με ξεμάτιασε μια που η ρώγα της ήταν σαν κρεμάστρα, μετά της είπα ότι την αγαπώ και θα την πάω να τη γνωρίσει η μάνα μου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:
και που να σου πώ το καλύτερο που σκεφθήκαμε σήμερα με τον Αγγελο...georgexj wrote:ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ!!!ΤΕΛΟΟΟΟΣΣΣ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()