johny4x4 wrote:tzizzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
Μπήκα με τα μπούνια αγριεμενος!!!!
θα κάνω κόμμα με το yjmud!!![]()
![]()
![]()
![]()
Παλι καλα.
Γιατι νομιζα πως μονο εγω ειχα το θεμα με την βενζινη.

johny4x4 wrote:tzizzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
![]()
![]()
![]()
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Γιαννακη στειλε μου τα Bogger σου να σου στειλω τα δικα μου να εχεις λιγοτερα καυσιμα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα μια τραμπα να σε απαλλαξω απο αυτα τα θεοβαρα Bogger που ανεβαζουν την καταναλωση!!!!!!!!
Μην λες κουταμάρες. Ο Πάρνωνας δεν είναι μακριά από το Άργος.georgexj wrote:...αλλα κ να εχουμε θα πρεπει να κανουμε τουλαχιστον 100 χιλιομετρα ασφαλτο για να βρουμε αυτο που θελουμε!!!
Έλα μ' αυτό για να μην ντροπιαστείς!johny4x4 wrote: Αμα είναι να ερθω με το jimny να πάρω και το γκιαουρη και να κοντραριστούμε!!
Τι wrangler και μ....ες!
Drimon wrote:Αν πάρω παράδειγμα από το φετινό, δεν θα κάνουμε καγκουροσυνάντηση....................
...................αλλαγή νεφρών θα κάνουμε.
φίλε μου, όλοι έχουμε θέμα βενζίνης αλλά τι να κάνουμε?YJmud wrote:johny4x4 wrote:tzizzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
![]()
![]()
![]()
Παλι καλα.
Γιατι νομιζα πως μονο εγω ειχα το θεμα με την βενζινη.![]()
![]()
Εσύ θέμα βενζίνης;;;antonisxj wrote: φίλε μου, όλοι έχουμε θέμα βενζίνης αλλά τι να κάνουμε?
Άμα δεν τη βγάζεις και θες κανά μερόκαμα έλα λίγο παρακάτω. Έχω κάτι ελίτσες για μάζεμα και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.antonisxj wrote: Μιχαλόπουλε ετοίμασέ μου κρεβατάκι, ξηρά τροφή και νερό για να την περάσω καμιά βδομάδα στο Ναύπλιο.
που λέει ο λόγος ρε τρόμπα.Drimon wrote:Εσύ θέμα βενζίνης;;;![]()
![]()
![]()
Από πού κι ως πού καίει ο καυστήρας βενζίνη;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
τι λέ ρε τρόμπα?Drimon wrote:Άμα δεν τη βγάζεις και θες κανά μερόκαμα έλα λίγο παρακάτω. Έχω κάτι ελίτσες για μάζεμα και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.![]()
![]()
antonisxj wrote:YJmud wrote:johny4x4 wrote:
συγκεκριμμένα για την συνάντηση στις 18 με 20 Νοεμβρίου, είχα ξεχάσει τελείως το γεγονός ότι έχουμε κανονίσει απο πρίν το καλοκαίρι, με τη λέσχη Χανίων 4χ4 εκδρομή στο Ναύπλιο 11 με 13 Νοεμβρίου. απ'ότι φάινεται, εγώ θα φύγω στις 10 απο Χανιά και θα γυρίσω στις 21![]()
Μιχαλόπουλε ετοίμασέ μου κρεβατάκι, ξηρά τροφή και νερό για να την περάσω καμιά βδομάδα στο Ναύπλιο.