φιλε σταυρο τετοιες χαρες και ειδικα απο τον μιχαλοπουλο εγω δεν δεχομαι.....δηλαδη αν θα υπηρχαν και αλλα αυτοκινητα θα επρεπε να με γραψει τελειως....πηρε ενα μπρικι το βαφτισε τζιπ και νομιζει οτι κατι κανει....οχι τιποτα αλλο τον επιασε και ο γιατρος μ@λ@κ@ και του λεει...θα σου πουλησω αυτα τα πραγματα απο το δικο μου XJ και θα τους σκισεις ολους!!!!!!St. Tselios wrote:georgexj wrote: Γιατι απο οτι ειδα....δεν υπαρχουν και πολλα οχηματα εκει στο Ναυπλιο που να ακολουθουν εκει που θελετε να πατε εσεις να "Καγκουρεψετε"![]()
![]()
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Κώστας Γκιαούρης
-
Α,και κατι αλλο:
Συζηταμε εδω απο την Λαρισα να παμε το διημερο 16 & 17 / 10 στην Πατρα.
Σιγουρα με αυτα που μας ειπαν και απο αυτα που διαβαζουμε θα ειναι ενα πολυ θεαματικο τετρακινητο event.
Στην παραλια της Πατρας (και οχι να τρεχουμε στα βουνα) θα υπαρχει το Σαββατο το βραδυ ενα Super Trial για αυτοκινητα ανω των 40'' ελαστικων.
Την αλλη μερα το πρωι,θα υπαρχει στον ιδιο χωρο αγωνας trial για ολα τα αυτοκινητα.
Μερικοι Καγκουρες που μιλησα λενε πως θα ερθουν.
Δειτε το...και να ειστε σιγουροι πως θα περασουμε ωραια.
Σιγουρα με αυτα που μας ειπαν και απο αυτα που διαβαζουμε θα ειναι ενα πολυ θεαματικο τετρακινητο event.
Στην παραλια της Πατρας (και οχι να τρεχουμε στα βουνα) θα υπαρχει το Σαββατο το βραδυ ενα Super Trial για αυτοκινητα ανω των 40'' ελαστικων.
Την αλλη μερα το πρωι,θα υπαρχει στον ιδιο χωρο αγωνας trial για ολα τα αυτοκινητα.

-
kostas654 wrote:φιλε σταυρο τετοιες χαρες και ειδικα απο τον μιχαλοπουλο εγω δεν δεχομαι.....δηλαδη αν θα υπηρχαν και αλλα αυτοκινητα θα επρεπε να με γραψει τελειως....πηρε ενα μπρικι το βαφτισε τζιπ και νομιζει οτι κατι κανει....οχι τιποτα αλλο τον επιασε και ο γιατρος μ@λ@κ@ και του λεει...θα σου πουλησω αυτα τα πραγματα απο το δικο μου XJ και θα τους σκισεις ολους!!!!!!

Κανονιστε να βρεθουμε στην Πατρα να τα πουμε απο κοντα.

το λεγαμε και με τον γιαννη χθες...εμεις θα ερθουμε μαλλον,να θυμηθουμε και την πολη που σπουδασαμε 

Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios wrote:Α,και κατι αλλο:
Προσωπικά είμαι πολύ ψημένος για εκδρομούλα Πάτρα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το
αν έχουν έρθει τα νέα μου παπουτσάκια γιατί τα παλιά τρυπήσαν...

Με το ροζ twingo της γυναίκας μου, δεν έρχομαι!!!!
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- YJ ''The Doctor''
kostas654 wrote:[....οχι τιποτα αλλο τον επιασε και ο γιατρος μ@λ@κ@ και του λεει...θα σου πουλησω αυτα τα πραγματα απο το δικο μου XJ και θα τους σκισεις ολους!!!!!!

με τα rock sliders που εβαλε???
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
-
Ελατε οπως ειστε...(ακομα και με ροζ φορεμα)
Το θεμα ειναι να βρεθουμε και να πουμε καμια μ@λ@κι@ απο κοντα.
Αλλοι σπουδασαν εκει,εγω ειμουν φανταρος...κατι θα θυμηθουμε.
Με το θεαμα του Super Trial κατι θα βρουμε να σχολιασουμε.
Το καλο ειναι οτι θα ειναι με χρονομετρηση...(καταλαβαινετε τι "γκαπ" εχει να ακουστει)
Α,και κατι αλλο:
Πληροφοριες λενε πως ο Δον ειναι στην Μητροπολη και ψαχνει συγχωροχάρτι για τον Κωστακη...

Το θεμα ειναι να βρεθουμε και να πουμε καμια μ@λ@κι@ απο κοντα.
Αλλοι σπουδασαν εκει,εγω ειμουν φανταρος...κατι θα θυμηθουμε.
Με το θεαμα του Super Trial κατι θα βρουμε να σχολιασουμε.
Το καλο ειναι οτι θα ειναι με χρονομετρηση...(καταλαβαινετε τι "γκαπ" εχει να ακουστει)
Α,και κατι αλλο:
Πληροφοριες λενε πως ο Δον ειναι στην Μητροπολη και ψαχνει συγχωροχάρτι για τον Κωστακη...

- YJ ''The Doctor''
Γιατι? Ξερεις ποσο κανουν και ποσο του τα εδωσα?kostas654 wrote:καλα εισαι....εκει και αν του επιασες το κωλο τελειως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Donkey tube chassis
YJ ''The Doctor'' wrote:Γιατι? Ξερεις ποσο κανουν και ποσο του τα εδωσα?kostas654 wrote:καλα εισαι....εκει και αν του επιασες το κωλο τελειως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατρε δεν εννοω για την τιμη....εκει ειμαι σιγουρος οτι θα του τα εχεις δωσει πολυ καλα....εννοω για το ρημαδι του που τωρα με τα νεα rockslider θα περναει αερα τα εμποδια

Κώστας Γκιαούρης