georgexj wrote:Ααααααα!!!κ κάτι που ξέχασα.ωραία αίσθηση να οδηγας jeep μπροστινοκινητο κ να του κανείς σπηνιαρισματα!!![]()
![]()
![]()
![]()

Το επαθα με το XJ και εβρεχε κιολας....σαν το ραλλακι ψαρευε
georgexj wrote:Ααααααα!!!κ κάτι που ξέχασα.ωραία αίσθηση να οδηγας jeep μπροστινοκινητο κ να του κανείς σπηνιαρισματα!!![]()
![]()
![]()
![]()
Και μετά βγαίνει ο Αντώνης και τα βάζει μαζί μου!georgexj wrote:Πείτε μου που κ ποτε!!εγω είμαι μέσα.αν το έχω έτοιμο μέχρι το Σάββατο θα το πάω άλλη μια εκδρομή δοκιμαστική.να δω τι άλλο θα σπάσει.εάν δεν σπάσει τίποτα θα το πετάξω,θα πάρω έναν τροχό κ θα αρχίζω να κόβω κεντρικούς ημιαξονια γκρουπ ότι να ναι.έτσι για την ιστορία.να πω ότι ξανά εσπασα.κ μετα είμαι έτοιμος για την καγκουροσυναντηση!!!![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:Πείτε μου που κ ποτε!!εγω είμαι μέσα.αν το έχω έτοιμο μέχρι το Σάββατο θα το πάω άλλη μια εκδρομή δοκιμαστική.να δω τι άλλο θα σπάσει.εάν δεν σπάσει τίποτα θα το πετάξω,θα πάρω έναν τροχό κ θα αρχίζω να κόβω κεντρικούς ημιαξονια γκρουπ ότι να ναι.έτσι για την ιστορία.να πω ότι ξανά εσπασα.κ μετα είμαι έτοιμος για την καγκουροσυναντηση!!!![]()
![]()
![]()
![]()
τι να δώσω?YJ ''The Doctor'' wrote:Προς Αρχι για Drimon!!
Βασηλια, ΔΩΣΕ ΚΙΑΛΛΟ![]()
![]()
antonisxj wrote:τι να δώσω?YJ ''The Doctor'' wrote:Προς Αρχι για Drimon!!
Βασηλια, ΔΩΣΕ ΚΙΑΛΛΟ![]()
![]()
ότι είχα να πώ, το είπα. αλίμονό του και γράψει τίποτα για τον υποπόταμο, θα του σπάσω τα δάχτυλα σε τέτοιο βαθμό που θα ακουμπάει στο πληκτρολόγιο και θα γράφει όλο το ελληνικό και αγγλικό αλφάβητο ταυτόχρονα.
αλλά έμαθα και κάτι άλλο, τελικά... Drimon.... είναι το χαϊδευτικό του Μητσοτάκη. φτού!!!! και σκόρδα στον κόρφο μου.
σου είπα και στο τηλέφωνο... πρέπει να βγούμε παρέα μια φωτό να κρατάμε τα βελονάκια μας να κεντάμε τα σεμεδάκια μας και μόλις έρθουμε σε κέφι να δίνουμε μια... ΤΣΑΚ!!!! και να σπάμε τα βελονάκιαgeorgexj wrote:κ αυτο το σπορ να κοψω κ να το ριξω στο κεντημα θα σπασω την βελονα.δεν υπαρχει περιπτωση.ετσι μου το εχει γραψει η μοιρα μου!!!ΤΕΛΟΣ
Μην αγχώνεσαι!antonisxj wrote: τι να δώσω?
ότι είχα να πώ, το είπα. αλίμονό του και γράψει τίποτα για τον υποπόταμο, θα του σπάσω τα δάχτυλα σε τέτοιο βαθμό που θα ακουμπάει στο πληκτρολόγιο και θα γράφει όλο το ελληνικό και αγγλικό αλφάβητο ταυτόχρονα.
ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ;;;;;;;antonisxj wrote: αλλά έμαθα και κάτι άλλο, τελικά... Drimon.... είναι το χαϊδευτικό του Μητσοτάκη. φτού!!!! και σκόρδα στον κόρφο μου.