Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by YJ ''The Doctor'' »

georgexj wrote:Ααααααα!!!κ κάτι που ξέχασα.ωραία αίσθηση να οδηγας jeep μπροστινοκινητο κ να του κανείς σπηνιαρισματα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το επαθα με το XJ και εβρεχε κιολας....σαν το ραλλακι ψαρευε
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:Πείτε μου που κ ποτε!!εγω είμαι μέσα.αν το έχω έτοιμο μέχρι το Σάββατο θα το πάω άλλη μια εκδρομή δοκιμαστική.να δω τι άλλο θα σπάσει.εάν δεν σπάσει τίποτα θα το πετάξω,θα πάρω έναν τροχό κ θα αρχίζω να κόβω κεντρικούς ημιαξονια γκρουπ ότι να ναι.έτσι για την ιστορία.να πω ότι ξανά εσπασα.κ μετα είμαι έτοιμος για την καγκουροσυναντηση!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και μετά βγαίνει ο Αντώνης και τα βάζει μαζί μου!
Αφού είναι προδιαγεγραμμένα τα πράγματα!
Η οδική ήταν ότι το καλλίτερο δώρο που μπορούσε να σου κάνει κανείς, για να σου ευχηθεί "καλοτάξιδο". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

georgexj wrote:Πείτε μου που κ ποτε!!εγω είμαι μέσα.αν το έχω έτοιμο μέχρι το Σάββατο θα το πάω άλλη μια εκδρομή δοκιμαστική.να δω τι άλλο θα σπάσει.εάν δεν σπάσει τίποτα θα το πετάξω,θα πάρω έναν τροχό κ θα αρχίζω να κόβω κεντρικούς ημιαξονια γκρουπ ότι να ναι.έτσι για την ιστορία.να πω ότι ξανά εσπασα.κ μετα είμαι έτοιμος για την καγκουροσυναντηση!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γιαυτο εισαι υπερτατος Δον - εγω δεν μπορω κλαψες και μαυριλες - εσυ με φτιαχνεις :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
YJ ''The Doctor''

Προς Αρχι για Drimon!!

Βασηλια, ΔΩΣΕ ΚΙΑΛΛΟ :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:Προς Αρχι για Drimon!!

τι να δώσω?
ότι είχα να πώ, το είπα. αλίμονό του και γράψει τίποτα για τον υποπόταμο, θα του σπάσω τα δάχτυλα σε τέτοιο βαθμό που θα ακουμπάει στο πληκτρολόγιο και θα γράφει όλο το ελληνικό και αγγλικό αλφάβητο ταυτόχρονα.

αλλά έμαθα και κάτι άλλο, τελικά... Drimon.... είναι το χαϊδευτικό του Μητσοτάκη. φτού!!!! και σκόρδα στον κόρφο μου.
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

antonisxj wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:Προς Αρχι για Drimon!!

τι να δώσω?
ότι είχα να πώ, το είπα. αλίμονό του και γράψει τίποτα για τον υποπόταμο, θα του σπάσω τα δάχτυλα σε τέτοιο βαθμό που θα ακουμπάει στο πληκτρολόγιο και θα γράφει όλο το ελληνικό και αγγλικό αλφάβητο ταυτόχρονα.

αλλά έμαθα και κάτι άλλο, τελικά... Drimon.... είναι το χαϊδευτικό του Μητσοτάκη. φτού!!!! και σκόρδα στον κόρφο μου.

ΔΩΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The Donkey tube chassis
georgexj

Post by georgexj »

ΛΟΙΠΟΝ!!ετσι με γνωρισατε.να σπαω να κραταω γερμανοπολυγωνα κ να ειμαι μια ζωη κατω απο ενα αυτοκινητο κ αυτο θα παραμεινει.κ αυτο το σπορ να κοψω κ να το ριξω στο κεντημα θα σπασω την βελονα.δεν υπαρχει περιπτωση.ετσι μου το εχει γραψει η μοιρα μου!!!ΤΕΛΟΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

το μονο πραγμα που αλλαξε ειναι οτι πλεον δεν θα υπαρχει λυπησει.απο δω κ περα θα του πινω το αιμα κ να παει να γαμηθει.γι αυτο κ χαλασε.επειδη το προσεξα πολυ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.μολις ξανα παω κ αυτη την κυριακη εκδρομη κ δεν μου βγαλει τιποτα το επομενο δρομολογιο θα ειναι μια μεχρι την λαρισσα.θα το παω στον νταγγα κ θα του πω

-κανε ενα γενικο ελεγχο
-γιατι
-ετσι για να δω αν εχω κανει καμια μαλακια
-οκ θα το κοιταξω....
-μολις δει οτι ειναι καλα πες μου μερος για εκδρομη
-γιατι
-για να σου δειξω πως σπαει ο 60αρης κ οι κεντρικοι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:κ αυτο το σπορ να κοψω κ να το ριξω στο κεντημα θα σπασω την βελονα.δεν υπαρχει περιπτωση.ετσι μου το εχει γραψει η μοιρα μου!!!ΤΕΛΟΣ
σου είπα και στο τηλέφωνο... πρέπει να βγούμε παρέα μια φωτό να κρατάμε τα βελονάκια μας να κεντάμε τα σεμεδάκια μας και μόλις έρθουμε σε κέφι να δίνουμε μια... ΤΣΑΚ!!!! και να σπάμε τα βελονάκια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: τι να δώσω?
Μην αγχώνεσαι!
Θα γράφω με την μύτη (την έχω και μεγάλη)!!! :D :D :D
antonisxj wrote: αλλά έμαθα και κάτι άλλο, τελικά... Drimon.... είναι το χαϊδευτικό του Μητσοτάκη. φτού!!!! και σκόρδα στον κόρφο μου.
ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ;;;;;;; :shock: :shock:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”