Για τι ωρα μιλαμε, γιατι ειδα οτι σερβιρουν σουπα ολο το 24ωρο, αλλα στις 01:00 δεν ειδα σερβιτορο(α)almak wrote:Τιπς για τον επόμενο αγώνα:
1)Ο πατσάς ότι καλύτερο στην μέση του αγώνα.
Αν και δεν το ειχα σκεφτει στην αρχη, τωρα που το λες να θυμισω σε ολους τους φιλους συμμετεχοντες οτι καποτε σε αγωνες Rally ειχαν και μασερ (οχι μασατζουδεςalmak wrote:Τιπς για τον επόμενο αγώνα:
2)Το μασάζ που προσφέρουν με 2 ευρώ για πέντε λεπτά οι πολυθρόνες που είναι πριν την είσοδο στις τουαλέτες. Απίστευτη ξεκούραση-χαλάρωση.
almak wrote:Τιπς για τον επόμενο αγώνα:
2)Το μασάζ που προσφέρουν με 2 ευρώ για πέντε λεπτά οι πολυθρόνες που είναι πριν την είσοδο στις τουαλέτες. Απίστευτη ξεκούραση-χαλάρωση.
Νicolas ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν πήρα μέρος στον αγώνα για να βοηθήσω τον Δημήτρη να πάει πίπα κώλο τον Gadasin. O αγώνας δεν στήθηκε γι αυτόν τον λόγο.Nicolas wrote:Συμφωνώ απόλυτα. Τί κάνεις όμως στην περίπτωση που έχεις ήδη ρίξει στα αυτιά του Gadasin και τον παςalmak wrote: Εσύ λοιπόν σαν καλός αγωνιζόμενος που θες να λες ότι είσαι , έπρεπε μόνος σου να μην δεχθείς βοήθεια απεγκλωβισμού την στιγμή που ο αγώνας διερχόταν από αυτό σημείο ( και δεν υπήρχε έστω μια παράκαμψη ).
πίπα κώλο? Προσωπικά τον χάριζα τον αγώνα μου για να τον ξεκολλήσω.
Όπως έκαναν και όλοι όσοι βοήθησαν τον Δημήτρη.
Να υποθέσω οτι κόλλησες πίσω από τον Δημήτρη?
Με τί νούμερο συμμετοχής ήσουν?
Εξάλλου ας μην ξεχνάμε οτι το ήθος ενός αγωνιζόμενου στα 4x4 δεν φαίνεται μόνο στο αν εμποδίζει αλλά και στο αν σταματά για βοήθεια προς τους συναθλητές του ιδιώς αυτούς που πρωταγωνιστούν...
Δημήτρης Παπαδημητρίου wrote:Δεν απαίτησα από κανέναν να με τραβήξει ούτε και ήθελα καποιος να χάσει τον αγώνα του για χάρη μου,πέρασαν πολλοί μέχρι να φτάσετε εσείς εκεί αγαπητέ συναθλητή μου και δεν ενώ προσφέρθηκαν τα παιδιά δεν τους σταμάτησαν.Όπως είδες εκεινη την ώρα δεν είπα τιποτα σε κανέναν αλλά που θέλατε να πέράσετε γιατί σεβάστηκα τον αγώνα σας.Δεν κατάλαβα τι σε ενόχλησε όμως και μου απάντησες?
Τέσπα καλούς αγώνες να έχετε και πάντα απροβλιμάτιστους!
Και κάτι ακόμα έτσι για την ιστορία,την ώρα που έφτασες εκεί ήδη είχα χάσει πολύ χρόνο οπότε...δεν είχα καμια βιασύνη.
Δημήτρης Παπαδημητρίου
Αυτό με ενόχλησε που σου το έβαλα σε μπολντ παραπάνω αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες.Δημήτρης Παπαδημητρίου wrote:!!!!!!!Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που προσπάθησαν ή προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν,θα ήθελα να πω επίσης στα παιδιά που δυσανασχέτησαν όταν κλεισαμε το δρόμο στην προσπάθεια να βγάλουμε τo LR από το χαντάκι μακαρι να μην χρειαστούνε ποτέ βοήθεια.
Η συγκεκριμένη παπακία στον ποπο έγινε δυο φορές στο 5λεπτο , τουλάχιστον υπάρχει χρόνος να αποφύγεις την επαναληπτική ......απλά ανασηκώνεις τους γοφούς.Nicolas wrote:almak wrote:Τιπς για τον επόμενο αγώνα:
Ρε συνάδελφοι, πολύ ωραίο όντως το μασαζάκι, αλλά εκείνη η μ@λ@κία στον ποπό
που μπαινόβγαινε γιατί έπρεπε να υπάρχει...?
Αισθάνθηκα λίγο "κακοποιημένος"
almak wrote:Νicolas ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν πήρα μέρος στον αγώνα για να βοηθήσω τον Δημήτρη να πάει πίπα κώλο τον Gadasin. O αγώνας δεν στήθηκε γι αυτόν τον λόγο.Nicolas wrote:Συμφωνώ απόλυτα. Τί κάνεις όμως στην περίπτωση που έχεις ήδη ρίξει στα αυτιά του Gadasin και τον παςalmak wrote: Εσύ λοιπόν σαν καλός αγωνιζόμενος που θες να λες ότι είσαι , έπρεπε μόνος σου να μην δεχθείς βοήθεια απεγκλωβισμού την στιγμή που ο αγώνας διερχόταν από αυτό σημείο ( και δεν υπήρχε έστω μια παράκαμψη ).
πίπα κώλο? Προσωπικά τον χάριζα τον αγώνα μου για να τον ξεκολλήσω.
Όπως έκαναν και όλοι όσοι βοήθησαν τον Δημήτρη.
Να υποθέσω οτι κόλλησες πίσω από τον Δημήτρη?
Με τί νούμερο συμμετοχής ήσουν?
Εξάλλου ας μην ξεχνάμε οτι το ήθος ενός αγωνιζόμενου στα 4x4 δεν φαίνεται μόνο στο αν εμποδίζει αλλά και στο αν σταματά για βοήθεια προς τους συναθλητές του ιδιώς αυτούς που πρωταγωνιστούν...
Νicolas στο τάβλι όταν βοηθάς τον αντίπαλό σου να μην χάσει ..... κι αυτό υποθέτω το ονομάζουμε ήθος![]()
![]()
Ίσως βέβαια αρκετοί απο εσάς στην εξέλιξη του αγώνα και βλέποντας ότι δεν διεκδικείτε τίποτα περισσότερο από έναν τερματισμό , να σας είναι βολικότερο η ενασχόληση με το recovery απ΄ότι ο ίδιος ο αγώνας.
Δεκτό , είναι επιλογή σας , ευχαριστήστε αλήλλους κι αφήστε ύσηχους αυτούς που ασχολούνται καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Η επίδειξη ήθους και αλτρουϊσμού σε τέτοιες περιπτώσεις την θεωρώ τζάμπα μαγκιά
Δημήτρης Παπαδημητρίου wrote:Δεν απαίτησα από κανέναν να με τραβήξει ούτε και ήθελα καποιος να χάσει τον αγώνα του για χάρη μου,πέρασαν πολλοί μέχρι να φτάσετε εσείς εκεί αγαπητέ συναθλητή μου και δεν ενώ προσφέρθηκαν τα παιδιά δεν τους σταμάτησαν.Όπως είδες εκεινη την ώρα δεν είπα τιποτα σε κανέναν αλλά που θέλατε να πέράσετε γιατί σεβάστηκα τον αγώνα σας.Δεν κατάλαβα τι σε ενόχλησε όμως και μου απάντησες?
Τέσπα καλούς αγώνες να έχετε και πάντα απροβλιμάτιστους!
Και κάτι ακόμα έτσι για την ιστορία,την ώρα που έφτασες εκεί ήδη είχα χάσει πολύ χρόνο οπότε...δεν είχα καμια βιασύνη.
Δημήτρης ΠαπαδημητρίουΑυτό με ενόχλησε που σου το έβαλα σε μπολντ παραπάνω αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες.Δημήτρης Παπαδημητρίου wrote:!!!!!!!Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που προσπάθησαν ή προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν,θα ήθελα να πω επίσης στα παιδιά που δυσανασχέτησαν όταν κλεισαμε το δρόμο στην προσπάθεια να βγάλουμε τo LR από το χαντάκι μακαρι να μην χρειαστούνε ποτέ βοήθεια.
Δημήτρη κάποιοι από εμάς δεν χρειάζεται να πέσουμε στα δύσκολα για να μάθουμε την λέξη ήθος , την μάθαμε πολύ νωρίτερα σε ανύποπτο χρόνο. Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά , αλλά τέτοια μαθήματα όχι σε μένα τουλάχιστον![]()
Για την ιστορία , είμαστε ( όπως φαίνεται και στην υπογραφή ) η συμμετοχή 503 με το Hyundai Santa fe στα SUV φυσικά.