Evros Adventure Trophy 2012

quinda

Re: Evros Adventure Trophy 2012

Post by quinda »

xeilas wrote:Τη απορία έχεις Χάρη ?
Ρώτα ανοιχτά μπορεί να έχουν και άλλη την ίδια απορία με σένα !
;)
αν εννοείς τα άδεια περσινά κρεβάτια.............

Στο να γινει ενας τελειος αγωνας γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βοηθησουμε ολοι....λυνοντας απο τωρα οτιδηποτε μπορει να προκυψει σαν προβλημα εκεινη τη στιγμη!!!
Το σεναριο να ψαχνω τα πραγματα μου στο φορτηγο του Ραπτη μετα τη νυχτερινη μεσα στο σκοταδι ωστε να στησω το σκηνακι μου δε μ αρεσει....
Αν για ολους ισχυε το ιδιο δεν θα χα προβλημα....
Επειδη ομως απ οτι ειδα περισυ καποιοι ειχαν δωματια και καποιοι αλλοι οχι το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχουν για ολους ,αν εκει στο camp ή στη γυρω περιοχη μπορουμε ολοι να βολευτουμε...
Καλο θα ηταν να μπουν τηλεφωνα και ο καθενας να κανονισει οτι θελει...
Δεν θα αποδειξει κανενας οτι ειναι κομαντο αν κοιμηθει σε σκηνακι ή πανω στις πετρες...
Ολοι σε μια γιορτη του 4χ4 θελουμε να παρευρεθουμε και να περασουμε ολοι καλα και να φαμε και να πιουμε ολοι τι ιδιο....
Δημητρη πιστευω να καταλαβαινεις το σκεπτικο μου ...
Αν μπορω να βοηθησω σε κατι ευχαριστως...

Ο jose ακολουθει συγκεκριμενη αγωγη-θεραπεια και ειναι σε φαση συλογισμου...τελος Απριλιου θα τον λυσουμε!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
toro

Post by toro »

quinda wrote:.Ο jose ακολουθει συγκεκριμενη αγωγη-θεραπεια και ειναι σε φαση συλογισμου...τελος Απριλιου θα τον λυσουμε!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
..
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .....Εν Ελλαδι, η Θιβετ?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....Ειναι μαζι με τον αλλον Κυριο, εκ......Κομοτινης?????? :P :P :P :P :P Τωρα δικαιολογειται η.......ΜΑΚΡΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
raptis

Post by raptis »

quinda wrote:
xeilas wrote:Τη απορία έχεις Χάρη ?
Ρώτα ανοιχτά μπορεί να έχουν και άλλη την ίδια απορία με σένα !
;)
αν εννοείς τα άδεια περσινά κρεβάτια.............

Στο να γινει ενας τελειος αγωνας γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βοηθησουμε ολοι....λυνοντας απο τωρα οτιδηποτε μπορει να προκυψει σαν προβλημα εκεινη τη στιγμη!!!
Το σεναριο να ψαχνω τα πραγματα μου στο φορτηγο του Ραπτη μετα τη νυχτερινη μεσα στο σκοταδι ωστε να στησω το σκηνακι μου δε μ αρεσει....
Αν για ολους ισχυε το ιδιο δεν θα χα προβλημα....
Επειδη ομως απ οτι ειδα περισυ καποιοι ειχαν δωματια και καποιοι αλλοι οχι το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχουν για ολους ,αν εκει στο camp ή στη γυρω περιοχη μπορουμε ολοι να βολευτουμε...
Καλο θα ηταν να μπουν τηλεφωνα και ο καθενας να κανονισει οτι θελει...
Δεν θα αποδειξει κανενας οτι ειναι κομαντο αν κοιμηθει σε σκηνακι ή πανω στις πετρες...
Ολοι σε μια γιορτη του 4χ4 θελουμε να παρευρεθουμε και να περασουμε ολοι καλα και να φαμε και να πιουμε ολοι τι ιδιο....
Δημητρη πιστευω να καταλαβαινεις το σκεπτικο μου ...
Αν μπορω να βοηθησω σε κατι ευχαριστως...

Ο jose ακολουθει συγκεκριμενη αγωγη-θεραπεια και ειναι σε φαση συλογισμου...τελος Απριλιου θα τον λυσουμε!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Χάρη ,
Εμείς κάνουμε αγώνα δεν διοργανώνουμε διακοπές ουτε νοικιάζουμε δωμάτια , διαθέτουμε έναν χώρο για να κατασκηνώσετε ,φροντίζουμε να έχετε νερό και ρευμα και τουαλέτα , φροντίζουμε για το service των αυτοκινήτων σας , σχεδιάζουμε τις διαδρομές , σας ακολουθούμε ενώ αγωνίζεστε και προσπαθούμε χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι .
Έχεις δει πουθενά να έχουμε γράψει ή πει ότι νοικιάζουμε δωμάτια στο camp ???Τα δωμάτια που υπάρχουν εκει τα χρησιμοποιεί η οργανωση όπως αυτή νομίζει .
Αν πάλι δεν βολέυεσε στο camp υπάρχουν δωμάτια και στο Δέρειο και στους Μεταξάδες , κάποιοι πέρσι (αρκετοί ) έμεναν και στην Ορεστιάδα . Σε κάποιο από τα επόμενα post θα μπουν και τα τηλέφωνα των ξενοδοχείων –δωματίων .
quinda

Post by quinda »

raptis

Χάρη ,
Εμείς κάνουμε αγώνα δεν διοργανώνουμε διακοπές ουτε νοικιάζουμε δωμάτια , διαθέτουμε έναν χώρο για να κατασκηνώσετε ,φροντίζουμε να έχετε νερό και ρευμα και τουαλέτα , φροντίζουμε για το service των αυτοκινήτων σας , σχεδιάζουμε τις διαδρομές , σας ακολουθούμε ενώ αγωνίζεστε και προσπαθούμε χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι .
Έχεις δει πουθενά να έχουμε γράψει ή πει ότι νοικιάζουμε δωμάτια στο camp ???Τα δωμάτια που υπάρχουν εκει τα χρησιμοποιεί η οργανωση όπως αυτή νομίζει .
Αν πάλι δεν βολέυεσε στο camp υπάρχουν δωμάτια και στο Δέρειο και στους Μεταξάδες , κάποιοι πέρσι (αρκετοί ) έμεναν και στην Ορεστιάδα . Σε κάποιο από τα επόμενα post θα μπουν και τα τηλέφωνα των ξενοδοχείων –δωματίων .

Πασο......

καλη συνεχεια....
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
kwstas1234

Post by kwstas1234 »

ραπτη προχωρα σε θελει ολη η χωρα
teo4wd

Post by teo4wd »

Χωρίς φυσικά να θέλω να σας αλλάξω ότι έχει προγραμματιστεί θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον φύλο μου τον Γιώργη..............
Περιμένουμε όλο τον χρόνο να τρέξουμε σε 2 αγώνες, να μιλήσουμε, να δούμε τους φίλους και να περασουμε οσο καλυτερα γίνετε, αφού τώρα πλέον βρισκόμαστε μια φορά το χρόνο.
Το κόστος παραμένει το ίδιο ίσως και μεγαλύτερο αφού μιλάτε για κρίση..........
Ας βάλει και η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ λίγο νερό στο κρασί της ...... αλώστε μέχρι τώρα νοιαζόταν για το καλό των αγώνων
Συρρικνώνετε ο χρόνος του αγώνα όπως επίσης και ο χρόνος από το μουχαμπετι και την ξενοιασιά......
Βάλτε και λίγο παραπάνω πλοήγηση χωρίς να είναι ειδική διαδρομή.........και δώστε μας λίγο χρόνο να τα λέμε :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άποψή μου φυσικά ......
Καλό κουράγιο στην οργάνωση.....
CLUB 4X4 KAVALA

δεν χρειαζόμαστε δρόμους τούς ανοίγουμε.............
INDIANOS

Post by INDIANOS »

quinda wrote:raptis

Χάρη ,

Πασο......

καλη συνεχεια....

:?
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
mbg

Post by mbg »

toro wrote:
quinda wrote:.Ο jose ακολουθει συγκεκριμενη αγωγη-θεραπεια και ειναι σε φαση συλογισμου...τελος Απριλιου θα τον λυσουμε!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
..
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .....Εν Ελλαδι, η Θιβετ?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....Ειναι μαζι με τον αλλον Κυριο, εκ......Κομοτινης?????? :P :P :P :P :P Τωρα δικαιολογειται η.......ΜΑΚΡΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εσυ τωρα γιατι ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσομπανη????? Μηπως θελεις να αφησω τον ΙΩΣΗΦ και να αρχισω εσενα??? ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. Γιατι αν ανοιξω το στομα μου στην γραμματεια του TROPHY δεν θα σε περιμενει ο Ραπτης αλλα ο Υπουργος των Οικονομικων αυτοπροσωπως μαζι με καμια πενηνταρια Γερμανους φοροελεγτες και σε βλεπω να τρεχεις με LADA!!!!!!!!!!!!!!
Kritikos

Post by Kritikos »

Κύριε ΡΑΠΤΗ το σέρβις κοίτα να το καλυτερεύσεις φέτος, γιατί μάλλον δούλευε με ΟΡΑΡΙΟ. Μετά που τερματίζουμε το θέλουμε όχι πριν.Α!!!!!!!!! δυο ΣΟΥΙΤΕΣ γράψε μας στη λίστα.
όσο για την απάντηση σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Άλλα δεν με ικανοποιεί εγώ λέω να το ξανασκεφτείς 8-) 8-)
όσο για το αμάξι πιω μακρύ και από το δικό σου έγινε 2,60 έφθασε :roll: :roll:
toro

Post by toro »

mbg wrote: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgree :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εσυ τωρα γιατι ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσομπανη????? Μηπως θελεις να αφησω τον ΙΩΣΗΦ και να αρχισω εσενα??? ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. Γιατι αν ανοιξω το στομα μου στην γραμματεια του TROPHY δεν θα σε περιμενει ο Ραπτης αλλα ο Υπουργος των Οικονομικων αυτοπροσωπως μαζι με καμια πενηνταρια Γερμανους φοροελεγτες και σε βλεπω να τρεχεις με LADA!!!!!!!!!!!!!![/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....ΩΧ!!!!!!!!!Αρχισα να....τρεμω!!!!!!!! Σε παρακαλω, μη με ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙΣ!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”