Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
Μετά απο όλα αυτά που συμβαίνουν εδω πιστεύω οτι θα πρέπει να αλλαχτεί το όνομα!!!!
Αντι για δον Μιχαλόπουλος να μετονομαστεί σε δον Σιδηρόπουλος!!!!!
Αντι για δον Μιχαλόπουλος να μετονομαστεί σε δον Σιδηρόπουλος!!!!!

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
ε ρε Ντριμονις που σου χρειαζετε εσενα πρωι μεσιμερι βραδυ σαν αντιβιωση!!!!!!!georgexj wrote:ρε τρελογιατρε ειληκρινα δεν το λυπασαι???αλλα ποιος σου λεει αυτα???ο σιδεροφαγος!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+100000 εδω φθηνα δεν βγηκε οταν ηρθατε????YJ ''The Doctor'' wrote: Μια συναντηση που και που πιστευω οτι αξιζει να κανουμε για την παρεα.....
αλλωστε ολοι θα ξοδευτουμε....
αλλωστε το χομπυ μας κανουμε...
αλλωστε χομπυ γινεται μονο με περισσευμα...
(εκτος του Κωστα

Γιατι ρε φιλε καθομουν το πρωι στο μαγαζι δουλεια δεν ειχα γιατι να μη το συνεχισω.........johny4x4 wrote:Ρε τσουμανάκο εντάξει ο γιατρός λέει και καμια μ@λακια να περάσει η ώρα.....εσυ γιατί το συνεχίζεις????
που να πάμε να περάσουμε απο κει ρε καιμένε;;;;
Εντος αμα πάμε και κοιτάμε το γιατρό και τον ντάγκα να παίζουν γιατι κάτι άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε!!!!
κ τι ειπε ο ανθρωπος θα μπουμε τη παρασκευη κ να βγουμε τη κυριακη σε κομματια!!!!!!!!
λογικοτατο!!!!!!!

Βενζινη δεν θελατε???johny4x4 wrote:Αν σκεφτείς οτι για να πάμε στο ξυλόκαστρο καψαμε χαλασαμε πάνω απο 120 ευρω ο καθένας φαντάσου για να ερθουμε εκει για τρεισ μέρες θα θέλουμε κανα 1000ακι!!! χωρις ζημιές!!!!
Τετραλιτρα δεν θελατε????
ΠΛΕΡΩΝΕ ΤΩΡΑ

γιατι δεν τα γυρνατε σε υγραεριο?????

My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

- YJ ''The Doctor''
georgexj wrote:ρε τρελογιατρε ειληκρινα δεν το λυπασαι???αλλα ποιος σου λεει αυτα???ο σιδεροφαγος!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Δον σιδερφαγε εγω παω σε χαλαρα περασματα..ηρεμα..

Θα δεις βιντεο μολις ετοιμαστει

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
YJ ''The Doctor'' wrote:Χθες την ωρα που πηρε τηλεφωνο ο Δον να μας πει τα καθεκαστα () ειμασταν λιγο χωμενοι εδω....
και περασαμε και γαμωεδω πρεπει να μαζευτουμε καγκουρες για να γινει Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ
![]()
ΔΥΟ ΧΑΛΑΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!
ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΣΥ!!!!!!!

Ρε αχιλλεα σε ενα αυτοκίνητο το οποίο το χρησιμοποιώ 10 φορές το χρόνο το πολύ διλαδη να κάνω 7000χιλιομετρα το χρόνο σε πόσο καιρό θα κάνω αποσβεση στο υγραέριο αν υποθέσουμε οτι οι τιμές θα μείνουν οπως είναι;;;
Αρα οπως καταλαβαίνεις δεν συμφέρει!
Επίσης μην κοιτάς εσυ που πέρνεις το τζιπάκι σου και πας εκει γυρω και έχεις και καταναλωση πετρελαίου 10 λίτρα και συνηθως πολλές πολλες ζημιες δεν βγάζεις λόγω του οτι είναι σχετικά μαμα το αυτοκίνητο.
Πόσες φορές εχουμε ξενιτευτει εμεις οι απο κάτω για να ερθουμε σε καγκουροσυνάντηση;
Εννοείται οτι έχετε καλύτερα μέρη, εννοειται οτι πρέπει να κανουμε συναντήσεις για να τα λέμε αλλά το τίμημα είναι βαρυ.
Ασε που λόγω του ταξιδιου δεν μπορείς να καγκουριάσεις και πολύ (διαπιστωμένο)
Ασε που δεν μας φτάνουν οι μέρες αλλα θέλουμε και την νυχτα να καγκουρέψουμε!
Και τέλος τώρα ήρθε το καλοκαίρι. Μετα απο την χτεσινή ταλαιπωρια και τους ατελείωτους χωματόδρομους και τις ατελειωτες ώρες οδήγησης απο δω και πέρα θέλω την απόλυτη ησυχια στο αυτοκίνητο μου, το aircodition μου (και αν τα ελεγε ο μιχαλόπουλος θα έλεγε όλα αυτά μεσα σε μια porche και ενα μο@νι να μου πέρνει πιπα)
Αρα οπως καταλαβαίνεις δεν συμφέρει!
Επίσης μην κοιτάς εσυ που πέρνεις το τζιπάκι σου και πας εκει γυρω και έχεις και καταναλωση πετρελαίου 10 λίτρα και συνηθως πολλές πολλες ζημιες δεν βγάζεις λόγω του οτι είναι σχετικά μαμα το αυτοκίνητο.
Πόσες φορές εχουμε ξενιτευτει εμεις οι απο κάτω για να ερθουμε σε καγκουροσυνάντηση;
Εννοείται οτι έχετε καλύτερα μέρη, εννοειται οτι πρέπει να κανουμε συναντήσεις για να τα λέμε αλλά το τίμημα είναι βαρυ.
Ασε που λόγω του ταξιδιου δεν μπορείς να καγκουριάσεις και πολύ (διαπιστωμένο)
Ασε που δεν μας φτάνουν οι μέρες αλλα θέλουμε και την νυχτα να καγκουρέψουμε!
Και τέλος τώρα ήρθε το καλοκαίρι. Μετα απο την χτεσινή ταλαιπωρια και τους ατελείωτους χωματόδρομους και τις ατελειωτες ώρες οδήγησης απο δω και πέρα θέλω την απόλυτη ησυχια στο αυτοκίνητο μου, το aircodition μου (και αν τα ελεγε ο μιχαλόπουλος θα έλεγε όλα αυτά μεσα σε μια porche και ενα μο@νι να μου πέρνει πιπα)

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!
ΑΛΛΑ..........
2-3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!
Κ αφου τη νυχτα την εχουμε ετσι κι αλλιως ας μεινουμε στη καγκουροσυναντηση την επομενη
κ ας αφησουμε την κουρελοσυναντηση!!!!!!!
καλα δεν ηταν στη Λιμνη Πλαστηρα???????
αλλωστε 2 καλα βραδια στα μπουζουκια ειναι μια συναντηση!!!!

Υ.Γ. εγω μιλαω ετσι αλλα σε συναντηση μεχρι τον Νοεμβριο δεν μπορω να ερθω λογο δουλειας !!!!!!!!!

ΑΛΛΑ..........
2-3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!
Κ αφου τη νυχτα την εχουμε ετσι κι αλλιως ας μεινουμε στη καγκουροσυναντηση την επομενη
κ ας αφησουμε την κουρελοσυναντηση!!!!!!!
καλα δεν ηταν στη Λιμνη Πλαστηρα???????
αλλωστε 2 καλα βραδια στα μπουζουκια ειναι μια συναντηση!!!!

Υ.Γ. εγω μιλαω ετσι αλλα σε συναντηση μεχρι τον Νοεμβριο δεν μπορω να ερθω λογο δουλειας !!!!!!!!!

Εσυ Τσουμανακο στην μια εκανες 100 χιλιομετρα και στην αλλη ηρθαμε στο σπίτι σου αν δεν κάνω λάθος.
Αν ησουν στην θεση μας θα τα έλεγες αυτά?
Αν σου λεγαμε να κάνεις 500 χιλιομετρα να πας και 500 να γυρίσεις θα τα έλεγες αυτά?
Και να πρέπει να την κάνεις αυτήν την απόσταση εσυ στο ένα αυτόκίνητο και ο κάθε φίλος του με το δικό του.
Και να έχεις και τα τελη όχι αυτά τα ψέματα που εχετε εκει κάτω!!!
Μπορεί να ακούγονται σαν γκρινια ολα αυτά αλλά σου λεω αυτά που σκέφτομαι και ακόμα και αυτοι που μπορει να πουν το αντίθετο μέσα τους ξέρουν οτι εχω δίκαιο!
Βέβαια τωρα που καλοκαίριασε μπορείτε να πάρετε τα αυτοκινητάκια σας και να κανουμε μια καγκουροσυνάντηση στο Ναύπλιο να βάλετε και όλοι ενα χεράκι στο προτζεκτ, να σας πάμε και στις παραλίες, στα beach bar, στα καλοκαιρινά κλαμπάκια!!!

Αν ησουν στην θεση μας θα τα έλεγες αυτά?
Αν σου λεγαμε να κάνεις 500 χιλιομετρα να πας και 500 να γυρίσεις θα τα έλεγες αυτά?
Και να πρέπει να την κάνεις αυτήν την απόσταση εσυ στο ένα αυτόκίνητο και ο κάθε φίλος του με το δικό του.
Και να έχεις και τα τελη όχι αυτά τα ψέματα που εχετε εκει κάτω!!!
Μπορεί να ακούγονται σαν γκρινια ολα αυτά αλλά σου λεω αυτά που σκέφτομαι και ακόμα και αυτοι που μπορει να πουν το αντίθετο μέσα τους ξέρουν οτι εχω δίκαιο!
Βέβαια τωρα που καλοκαίριασε μπορείτε να πάρετε τα αυτοκινητάκια σας και να κανουμε μια καγκουροσυνάντηση στο Ναύπλιο να βάλετε και όλοι ενα χεράκι στο προτζεκτ, να σας πάμε και στις παραλίες, στα beach bar, στα καλοκαιρινά κλαμπάκια!!!

- YJ ''The Doctor''
Αντε γεια!
......
Λοιπον καγκουροσυναντησεις γινονται οταν νιωθουμε αναγκη να βρεθουμε και κανενας δεν θα επρεπε να υπολογιζει το κοστος για να κανει το χομπυ του και τον χαβαλε του οταν το θελησει. Κοστος ΟΛΟΙ εχουμε! Ουτε μετραει σε ποσες ηρθε καποιος, ουτε απο που.
Και δεν ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.
Οταν θα γινει οποιος θελει ερχεται για εκει που θα κανονιστει και οποιος δεν θελει δεν ερχεται, τοσο απλα....
Προς τι κοστολογια,γκρινια,παραπονα και αναλυση δεδομενων για κατι τετοιο δεν το καταλαβαινω.
Οποιος δεν τις γουσταρει η δεν του λενε τιποτα δικο του θεμα και δεν πεφτει ο λογος σε κανενα μας.
Αυτα απο μερια μου
.......
Εαν στα μερη σας Johnny αξιζει να γινει συναντηση για να περασουμε καλα 4χ4 πες να κανονισουμε. Αλλιως εγω 1000 χλμ δεν κανω για μπουζουκια. Χεστηκα.
......
Λοιπον καγκουροσυναντησεις γινονται οταν νιωθουμε αναγκη να βρεθουμε και κανενας δεν θα επρεπε να υπολογιζει το κοστος για να κανει το χομπυ του και τον χαβαλε του οταν το θελησει. Κοστος ΟΛΟΙ εχουμε! Ουτε μετραει σε ποσες ηρθε καποιος, ουτε απο που.
Και δεν ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.
Οταν θα γινει οποιος θελει ερχεται για εκει που θα κανονιστει και οποιος δεν θελει δεν ερχεται, τοσο απλα....
Προς τι κοστολογια,γκρινια,παραπονα και αναλυση δεδομενων για κατι τετοιο δεν το καταλαβαινω.
Οποιος δεν τις γουσταρει η δεν του λενε τιποτα δικο του θεμα και δεν πεφτει ο λογος σε κανενα μας.
Αυτα απο μερια μου
.......
Εαν στα μερη σας Johnny αξιζει να γινει συναντηση για να περασουμε καλα 4χ4 πες να κανονισουμε. Αλλιως εγω 1000 χλμ δεν κανω για μπουζουκια. Χεστηκα.
The Donkey tube chassis
Γιατί όσες εγκαταστάσεις έχω δει, είναι ωρολογιακές βόμβεςΑ - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: γιατι δεν τα γυρνατε σε υγραεριο?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Ρε παλιοκαγκούρια που μου θέλετε και aircondition...
Πάρτε όλοι από ένα JK unlimited (βγαίνει και σε diesel για τους τσιμινιέρηδες)
να βρείτε την υγειά σας, να έχετε aircondition να μην ιδρώνει το παπαράκι
να κάνετε ταξίδι με 33άρια και 180
και να έχετε και χώρο για πολλά μ$*@ια και το σκύλο μαζί.
Ρημάδια που με κοροϊδεύατε κιόλας
Α.. ξέχασα... αμα θέλετε και πίπα, πάρτε αυτόματο, το manual που δοκίμασα δεν βολεύει
Πάρτε όλοι από ένα JK unlimited (βγαίνει και σε diesel για τους τσιμινιέρηδες)
να βρείτε την υγειά σας, να έχετε aircondition να μην ιδρώνει το παπαράκι
να κάνετε ταξίδι με 33άρια και 180
και να έχετε και χώρο για πολλά μ$*@ια και το σκύλο μαζί.

Ρημάδια που με κοροϊδεύατε κιόλας

Α.. ξέχασα... αμα θέλετε και πίπα, πάρτε αυτόματο, το manual που δοκίμασα δεν βολεύει

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".