ναι αλλά πές την αλήθεια... δεν μοιάζει με toyota corola?aggas wrote:Ρε φίλε..........μέχρι το 1:47 έμεινα με την κάτω μασέλα βγαλμένη και την γλώσσα ξεδιπλωμένη σαν τα καρτούν!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Για το υπόλοιπο εντυπωσιάστηκα που ο άνθρωπος ξόδεψε χρόνο και χρήμα για να κάνει την τάβλα του!!!!!!!!!
![]()
![]()
Με Corolla όχι!!!!!!!!!!!!! Αλλά μετά την πρώτη εντύπωση που μου έκανε το βίντεο, θυμήθηκα ότι................. η Subaru ήταν η πρώτη εταιρεία που έβγαλε τετρακίνητο Ι.Χ.!! Και συγκεκριμμένα το Σεπτέμβριο του 1972, με την πρώτη γενιά του Leone. Και για όσους μπορεί να τα θυμούνται, στην Ελλάδα ερχόταν σαν Subaru GL 1.4L κ' 1.6L allwheeldrive!!!!!!!!!!!!!!!antonisxj wrote:ναι αλλά πές την αλήθεια... δεν μοιάζει με toyota corola?aggas wrote:Ρε φίλε..........μέχρι το 1:47 έμεινα με την κάτω μασέλα βγαλμένη και την γλώσσα ξεδιπλωμένη σαν τα καρτούν!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Για το υπόλοιπο εντυπωσιάστηκα που ο άνθρωπος ξόδεψε χρόνο και χρήμα για να κάνει την τάβλα του!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν είπα ποτέ κάτι αντίθετο απο αυτά που λές.aggas wrote:Με Corolla όχι!!!!!!!!!!!!! Αλλά μετά την πρώτη εντύπωση που μου έκανε το βίντεο, θυμήθηκα ότι................. η Subaru ήταν η πρώτη εταιρεία που έβγαλε τετρακίνητο Ι.Χ.!! Και συγκεκριμμένα το Σεπτέμβριο του 1972, με την πρώτη γενιά του Leone. Και για όσους μπορεί να τα θυμούνται, στην Ελλάδα ερχόταν σαν Subaru GL 1.4L κ' 1.6L allwheeldrive!!!!!!!!!!!!!!!antonisxj wrote:ναι αλλά πές την αλήθεια... δεν μοιάζει με toyota corola?aggas wrote:Ρε φίλε..........μέχρι το 1:47 έμεινα με την κάτω μασέλα βγαλμένη και την γλώσσα ξεδιπλωμένη σαν τα καρτούν!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kατάλαβες μικρό μου hippo;;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην γωνιά σας πάλι Αμερικανάκια, γιατί ο Ιάπων μπορεί να έχασε τον πόλεμο αλλά για πολλές δεκαετίες τα χαμένα τα πήρε πίσω και με τόκο!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()