Kai o Kwstakis eixe "Rona" .....alla perase kalytera ap'olous mas to vradyantonisxj wrote:ευτυχώς... γιατί τότε ήταν που δεν θα τη γλύτωνα και τη φυλακή. χωρίς πλάκα... είχα ξενερώσει με τη Ρόνα και ήμουν ψυχολογικό ράκος.

Kai o Kwstakis eixe "Rona" .....alla perase kalytera ap'olous mas to vradyantonisxj wrote:ευτυχώς... γιατί τότε ήταν που δεν θα τη γλύτωνα και τη φυλακή. χωρίς πλάκα... είχα ξενερώσει με τη Ρόνα και ήμουν ψυχολογικό ράκος.
καλά... μην αγχώνεσαι κιόλλας... δεν παρεξήγησα. απλά έκανα παρατήρηση. μου φάνηκε περίεργο να απαντάς με τέτοιο τρόπο και λεξιλόγιο (πιπέρι στο στόμα)St. Tselios wrote:antonisxj wrote:δεν συνηθίζεις να γράφεις με αυτό το ύφος.St. Tselios wrote:Mipws gamas kiolas sygxonws???
Mia plaka ekana mwre...
Alloste me auta pou exw diavasei edw mesa...parasiromai
ο Κωστάκης παραλίγο να γνωρίσει και τη γιαγιά της Ρόνα και ευτυχώς που τον μαζέψαμε νωρίς αλλιώς θα έπεφτε στα ναρκωτικά...St. Tselios wrote:Kai o Kwstakis eixe "Rona" .....alla perase kalytera ap'olous mas to vradyantonisxj wrote:ευτυχώς... γιατί τότε ήταν που δεν θα τη γλύτωνα και τη φυλακή. χωρίς πλάκα... είχα ξενερώσει με τη Ρόνα και ήμουν ψυχολογικό ράκος.
antonisxj wrote: ο Κωστάκης παραλίγο να γνωρίσει και τη γιαγιά της Ρόνα...
Γιατί τα αμερικάνικα που κατεβαίνουν στην Κ3 π.χ έχουν τους μαμά κινητήρες;;antonisxj wrote: α! ναι!?
αυτά με τους δίλιτρους αντί για 1300?
Γιατί υπάρχει φτιαγμένο Αμερικάνικο με μαμά άξονες;;;antonisxj wrote:αυτά με τους άξονες απο land cruizer?
Αυτό είναι και το μεγάλο τους προτέρημαantonisxj wrote:αυτά που είναι 1300 κιλά μαζί με τον οδηγό?
Ε ΚΑΙΑΙΑΙ;;;;antonisxj wrote:αυτα που έχουν εργάτη πιό γρήγορο απο το ίδιο το αυτοκίνητο?
aggas wrote:Γιατί τα αμερικάνικα που κατεβαίνουν στην Κ3 π.χ έχουν τους μαμά κινητήρες;;antonisxj wrote: α! ναι!?
Γιατί υπάρχει φτιαγμένο Αμερικάνικο με μαμά άξονες;;;antonisxj wrote:αυτά με τους άξονες απο land cruizer?![]()
![]()
Αυτό είναι και το μεγάλο τους προτέρημαantonisxj wrote:αυτά που είναι 1300 κιλά μαζί με τον οδηγό?![]()
![]()
Ε ΚΑΙΑΙΑΙ;;;;antonisxj wrote:αυτα που έχουν εργάτη πιό γρήγορο απο το ίδιο το αυτοκίνητο?
ROCKY XXX wrote:aggas wrote:Γιατί τα αμερικάνικα που κατεβαίνουν στην Κ3 π.χ έχουν τους μαμά κινητήρες;;antonisxj wrote: α! ναι!?
Γιατί υπάρχει φτιαγμένο Αμερικάνικο με μαμά άξονες;;;antonisxj wrote:αυτά με τους άξονες απο land cruizer?![]()
![]()
Αυτό είναι και το μεγάλο τους προτέρημαantonisxj wrote:αυτά που είναι 1300 κιλά μαζί με τον οδηγό?![]()
![]()
μπραβο φιλε.εχεισ αποψη για ολα.πρεπει να εισαι δυνατοσ τζιπας
aggas wrote:Ή μάλλον όχι θα το σχολιάσω...........
Το τι είμαι και δεν είμαι το κρατάω για την πάρτη μου και δεν το διατυμπανίζω![]()
μην τσιτώνεσται και μην τσιμπάτε ρε!ROCKY XXX wrote:Μηπωσ δεν εισαι πραγματικοσ καγκουρασ,γιατι δεν βλεπω να παιρνεις απο αστειαaggas wrote:Ή μάλλον όχι θα το σχολιάσω...........
Το τι είμαι και δεν είμαι το κρατάω για την πάρτη μου και δεν το διατυμπανίζω![]()
μηπωσ εισαι καγκουρασ τησ ψησταριας και του pc?
![]()
![]()
γιατι εμεισ οι καγκουρεσ στα βουνα,ετσι κοροιδευουμε ο ενας τον αλον.