G.BOGRIS wrote:Ε καλα!topoman wrote:GENERAL-LEE wrote:Θα πάρω και τον Ηρακλή να πάμε όλοι μαζί για τζάμπα αλλαγή λαδιών την Δευτέρα στου Τσούκα !!!G.BOGRIS wrote:chris lc90 wrote:ενω ολο το αναγνωστικο κοινο το προσεβαλες ως ασχετο..και με μειωμενη αντιληψη..
Τι εννοείς;
Εγω δε νιώθω προσβεβλημενος!![]()
![]()
((rofl)) ((rofl)) ((rofl))
μεγάλο ρίσκο ακούγεται !! Δεν θα το έκανα που να με πληρωνανε με αυτά που διαβάζω !!
Δεν σε πιασαμε απο το σβερκο να σε παμε με το ζορι!![]()
![]()
![]()
Αλλωστε η προσκληση αφορουσε εμενα και τον Ηρακλη!
Βεβαια εγω τα αλλαζω μονος μου αλλα λεμε τωρα.......
ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
- chris lc90
Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
dimitris_7 wrote:Κάθομαι και διαβάζω τόσο καιρό όλη την συζήτηση και λέω δεν θα γράψω κάτι γιατί δεν υπάρχει λόγος . Θεωρώ ότι ο Χρήστος ενημέρωσε εμάς τους υπόλοιπους για το τι συνέβη στο συνεργείο . Είναι φανερό ότι δεν έγινε καλή δουλειά και πέρα των χρημάτων που έδωσε για την επιδιόρθωση όλη αυτή η ταλαιπωρία που πέρασε δεν είναι λίγη . ΡΕ ΦΊΛΕ GENERAL-LEE κάθομαι και διαβάζω όλα αυτά που γράφεις .....και αναρωτιέμαι τι το παίζεις ? γιατί τόση ειρωνεία ? καλά δεν το βλέπεις ότι ο Χρήστος έχει δίκιο ? κατέθεσε και παραθέτεις προτάσεις λέξεις που είπε και προσπαθείς να του την πεις γράφοντας @@@@@@@ . Τι θες να αποδείξεις ότι έχει άδικο ? Δεν μπορείς να τα καταφέρεις δεν το βλέπεις ? Εντάξει απέδειξες ότι είσαι ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ τράβα και σε κανένα άλλο post να το αποδείξεις αυτό ξέρεις την δουλειά σου.
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
G.BOGRIS wrote:Ωχ.................dimitris_7 wrote:Κάθομαι και διαβάζω τόσο καιρό όλη την συζήτηση και λέω δεν θα γράψω κάτι γιατί δεν υπάρχει λόγος . Θεωρώ ότι ο Χρήστος ενημέρωσε εμάς τους υπόλοιπους για το τι συνέβη στο συνεργείο . Είναι φανερό ότι δεν έγινε καλή δουλειά και πέρα των χρημάτων που έδωσε για την επιδιόρθωση όλη αυτή η ταλαιπωρία που πέρασε δεν είναι λίγη . ΡΕ ΦΊΛΕ GENERAL-LEE κάθομαι και διαβάζω όλα αυτά που γράφεις .....και αναρωτιέμαι τι το παίζεις ? γιατί τόση ειρωνεία ? καλά δεν το βλέπεις ότι ο Χρήστος έχει δίκιο ? κατέθεσε και παραθέτεις προτάσεις λέξεις που είπε και προσπαθείς να του την πεις γράφοντας @@@@@@@ . Τι θες να αποδείξεις ότι έχει άδικο ? Δεν μπορείς να τα καταφέρεις δεν το βλέπεις ? Εντάξει απέδειξες ότι είσαι ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ τράβα και σε κανένα άλλο post να το αποδείξεις αυτό ξέρεις την δουλειά σου.
- chris lc90
G.BOGRIS wrote:Μιλας λιγο ασχημα σε καποιον που δε γνωριζεις....
(obelix συγγνωμη για τις προαλες...)
- chris lc90
GENERAL-LEE wrote:Καλό θα ήταν να μου μιλούσατε στον πληθυντικό καθώς δεν με γνωρίζεται ...dimitris_7 wrote:Κάθομαι και διαβάζω τόσο καιρό όλη την συζήτηση και λέω δεν θα γράψω κάτι γιατί δεν υπάρχει λόγος . Θεωρώ ότι ο Χρήστος ενημέρωσε εμάς τους υπόλοιπους για το τι συνέβη στο συνεργείο . Είναι φανερό ότι δεν έγινε καλή δουλειά και πέρα των χρημάτων που έδωσε για την επιδιόρθωση όλη αυτή η ταλαιπωρία που πέρασε δεν είναι λίγη . ΡΕ ΦΊΛΕ GENERAL-LEE κάθομαι και διαβάζω όλα αυτά που γράφεις .....και αναρωτιέμαι τι το παίζεις ? γιατί τόση ειρωνεία ? καλά δεν το βλέπεις ότι ο Χρήστος έχει δίκιο ? κατέθεσε και παραθέτεις προτάσεις λέξεις που είπε και προσπαθείς να του την πεις γράφοντας @@@@@@@ . Τι θες να αποδείξεις ότι έχει άδικο ? Δεν μπορείς να τα καταφέρεις δεν το βλέπεις ? Εντάξει απέδειξες ότι είσαι ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ τράβα και σε κανένα άλλο post να το αποδείξεις αυτό ξέρεις την δουλειά σου.
Σεβαστή η άποψη σας αλλά το fora είναι ελεύθερο και θα γράφω ότι νομίζω όποτε εγώ νομίζω !
Αν δεν συμφωνείτε μαζί μου μπορείτε να πηδήξετε από το παράθυρο ως ένδειξη διαμαρτυρίας !!!
Aν οι διαχειριστές του fora νομίζουν ότι παρεκτρέπομαι μπορούν να με κάνουν ban !
Καλό σας μεσημέρι !!! ((inlove))
- chris lc90
G.BOGRIS wrote:Εσυ που το ξερεις φιλε Δημητρη?dimitris_7 wrote:...υπομονή κάνουν μαζί σου για να δουν πότε θα σταματήσεις .
Το υποθετεις η σου το σφυριξαν?
- chris lc90
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΥΧΑΣ wrote:Ρε παιδια ο καθένας έχει τη δική του γεύση απο τα συνεργεία.Δεν υπάρχουν μαγαζια με μονο καλές η μονο κακές δουλειές.Ας σεβαστούμε το γολγοθά του ανθρώπου που ψάχνει να βρει το δίκιο του και αν κάποιος απο εμάς έχει καλη εμπειρία απο το εν´λογω μαγαζι ας το καταθέσει.
- chris lc90
dimitris_7 wrote:G.BOGRIS wrote:Εσυ που το ξερεις φιλε Δημητρη?dimitris_7 wrote:...υπομονή κάνουν μαζί σου για να δουν πότε θα σταματήσεις .
Το υποθετεις η σου το σφυριξαν?Δεν χρειάζεται να πω κάτι ...βλέπεις τι γράφει καταθέτεις πληροφορίες και σταματάς .ούτε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι ούτε να αερολογείς ούτε να λες ότι σου κατέβει.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΥΧΑΣ wrote:Ρε παιδια ο καθένας έχει τη δική του γεύση απο τα συνεργεία.Δεν υπάρχουν μαγαζια με μονο καλές η μονο κακές δουλειές.Ας σεβαστούμε το γολγοθά του ανθρώπου που ψάχνει να βρει το δίκιο του και αν κάποιος απο εμάς έχει καλη εμπειρία απο το εν´λογω μαγαζι ας το καταθέσει.
- chris lc90
GENERAL-LEE wrote:Έχω επικαλεσθεί την βοήθεια σας αρκετή ώρα τώρα αλλά ...JPF wrote:
Παρακαλώ να διατηρήσετε το ύφος και το λεξιλόγιο του διαλόγου σας στο επίπεδο που αρμόζει στον χώρο που σας φιλοξενεί.
JPF
Είναι ένας κύριος που δεν δεν τον ξέρω και μου μιλάει πρόστυχα , με βρίζει κτλ κτλ ... ηλεκτρονικό έγκλημα νομίζω μου το είπαν στο σχολείο ...
Τι να κάνω ???
Να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου ???
Όρε τι μου θύμισες τώρα ...