6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011

trelost

Re: 6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011

Post by trelost »

toro wrote:
sirros wrote:Παρακαλείτε ο general lee να επιστρέψει το κύπελλο στην ΕΛΠΑ και για να μην κλαίει θα του στείλουμε ενα χάρτινο.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...............Και ξεχασες κατι Κωστη!!!!!! Ωφειλει, (μαζι και γω βεβαια,) να επιστρεψει και τα.......10000,00Ε που ηταν το ποσο για τη τριτη θεση!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .....
Image
By trelost at 2011-12-08

Με λίγο Photoshop όλα γίνονται...
Image
quinda

Post by quinda »

quinda wrote:
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
quinda

Post by quinda »

ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

Κύριε quinda θα ηθελα να σας εκφράσω την αγανάκτηση μου για το παραπάνω βίντεο , ποια η σχέση σας κύριε με τον κύριο Αλεμαο και κύριο Τζαλα γιατί??? Κύριε quinda μήπως χρηματιστήκατε, έχουμε και εμείς λεφτά αν αποσκοπείτε σε αυτό για να ανεβάσετε και της δικιάς μου ομάδας ένα παρόμοιο βιντεοκλίπ ......

βέβαια βάλατε φωτογραφικό υλικό !!!! αλλά λίγο γιατί????? δεν ξεκουραστήκατε ακόμα???

υ.γ

φιλιά :D :D :D :D
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

Το οτι δεν απαντας δειχνει την ενοχη σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
quinda

Post by quinda »

:lol: :lol: :lol: :lol: Αγαπητε Κυριε ALEXELIS,θα ηθελα να σας εκφρασω τη λυπη μου για την κατηγορια σας εναντιον μου,η οποια να υποθεσω οτι προκυπτει μαλλον απο καποια λαθος πληροφορια που θα εφτασε στ αυτια σας....χρηματα δεν πηρα!!!!!
Θελω επισης να προσθεσω οτι τους Κυριους Αλεμαο και Τζιαλα δεν τους γνωριζω προσωπικα....
Επισης θελω να πιστευω οτι οι ανωτερω κυριοι δεν εχουν καμια σχεση με τα 50 τσουρεκια που παρελαβα προσφατα με την ενδειξη δωρο-αγνωστος αποστολεας......!!!!!!

Το γεγονος οτι αργησα να απαντησω οφειλεται στο γεγονος της εξωνυχιστικης ερευνας που εκανα ωστε να βρω φωτογραφικο υλικο να σας ικανοποιησω μπας και πειτε καμια καλη κουβεντα για μενα......

Η προσπαθεια βεβαια αποδειχτηκε ακαρπη με αποτελεσμα να μην μπορεσω να συλεξω το απαιτουμενο υλικο για τη δημιουργια βιντεο.....

Δεσμευομαι ομως στο επομενο trophy που θα βρεθουμε να τοποθετησω στο πισω μερος του tj μου την καμερα στραμενη προς τα πισω ωστε να μην χασω στιγμη σας.....

Καταφερα ομως με μεγαλη προσπαθεια και βρηκα 2 φωτο που σας απεικονιζουν σε μια προσπαθεια σας να βγαλετε το εκπληκτικο σωληνωτο δημιουργημα σας απ το νερο......

Αυτο που θα θελα απο εσας μονο ειναι να μας πειτε απο ποιον αγωνα ειναι διοτι στο φετινο Τhessaloniki Trophy δεν ειχε τετοιο περασμα......πουθενα!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε που το βρηκες το νεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο........???????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
αμα δεν κανει το μπανακι του δεν μπορει!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

quinda wrote:Το γεγονος οτι αργησα να απαντησω οφειλεται στο γεγονος της εξωνυχιστικης ερευνας που εκανα ωστε να βρω φωτογραφικο υλικο να σας ικανοποιησω μπας και πειτε καμια καλη κουβεντα για μενα......Η προσπαθεια βεβαια αποδειχτηκε ακαρπη με αποτελεσμα να μην μπορεσω να συλεξω το απαιτουμενο υλικο για τη δημιουργια βιντεο.....
Ο ΛΟΓΟΣ :arrow: Δημοσιεύτηκε: 02 Δεκ 2011 19:59 σελιδα 22
quinda wrote:Εκτος απο σενα γιατι περνουσες παντου αερας....και δεν σ επιαναν οι καμερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μονο σταματημενο σε προλαβαινε ο φακος!!!!!!

quinda wrote:Δεσμευομαι ομως στο επομενο trophy που θα βρεθουμε να τοποθετησω στο πισω μερος του tj μου την καμερα στραμενη προς τα πισω ωστε να μην χασω στιγμη σας.....
Για να μπορεσεις να το καταφερεις αυτο υπαρχει μονο μια περιπτωσει .
Να τρεξεις μαζι μου στην extrim και να εισαι το Α? και βεβαια με τιμα ιδιαιτερα που μου κανεις δημοσια προταση ,καλο θα ηταν ωμος να τρεξεις β? μια που εισαι μαθημενος στην χομπι ,πιστεψε με ειναι λιγο ποιο ζορικα τα πραγματα εδω ,αν το θες ομως πολυ σου υποσχομαι οτι θα στηριξω με απολυτη σοβαροτητα :lol: :lol: την προσπαθεια σου και θα σε προστατευσω με ολες μου της δυνάμεις :D :D :D

quinda wrote:Αυτο που θα θελα απο εσας μονο ειναι να μας πειτε απο ποιον αγωνα ειναι διοτι στο φετινο Τhessaloniki Trophy δεν ειχε τετοιο περασμα......πουθενα!!!!!!
Ρε που το βρηκες το νεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....
Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω :x :x :x ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΩ ΡΟΑΤ ΜΠΟΥΚ ΕΕΕ ..... :lol: :lol: :lol: :lol:

υ.γ

Να πεις σε αυτον τον φιλαρακο σου που σου εδωσε τις φωτογραφιες ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol:
αααα και θυμησε του οτι δεν εκανε παραπανω απο 200 μετρα τον τιμωρησε ο καλος Θεουλης :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”