Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Post by YJ ''The Doctor'' »

Ναι ρε lker ταχυτητηα ηθελα να γραψω.....μπερδευτικα :mrgreen:

Κοιτα ειναι χαζο να μιλαμε για φουλ τροποποιημενα-μεταλλαγμενα αυτοκινητα και μετα να συγκρινουμε Jimny-Wrangler-Cherokee-Samurai-σκατα- κλπ γιατι τελικα τιποτα απο ολα αυτα ΔΕΝ ειναι πλεον κατι απο αυτα.

Για ''βαση'' ο καθενας επιλεγει οτι γουσταρει/εχει/μπορει και μετα κανει οτι τον φωτισει/ξερει/θελει, οποτε καλυτερα να συγκρινουμε.... rigs ( αρματα ) οπως λενε και οι ''φιλοι'' μας οι αμερικλανοι :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
kostas654

Post by kostas654 »

σαν του μιχαλοπουλου το rig δηλαδη
Κώστας Γκιαούρης
lker

Post by lker »

YJ ''The Doctor'' wrote:Ναι ρε lker ταχυτητηα ηθελα να γραψω.....μπερδευτικα :mrgreen:

Κοιτα ειναι χαζο να μιλαμε για φουλ τροποποιημενα-μεταλλαγμενα αυτοκινητα και μετα να συγκρινουμε Jimny-Wrangler-Cherokee-Samurai-σκατα- κλπ γιατι τελικα τιποτα απο ολα αυτα ΔΕΝ ειναι πλεον κατι απο αυτα.

Για ''βαση'' ο καθενας επιλεγει οτι γουσταρει/εχει/μπορει και μετα κανει οτι τον φωτισει/ξερει/θελει, οποτε καλυτερα να συγκρινουμε.... rigs ( αρματα ) οπως λενε και οι ''φιλοι'' μας οι αμερικλανοι :lol: :lol: :lol:
Αδερφέ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου στο 100% ;)
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
lker

Post by lker »

kostas654 wrote:σαν του μιχαλοπουλου το rig δηλαδη
εσενα σε τρώει ο κωλος σου επισταμένως εχω αντιληφθεί :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
YJ ''The Doctor''

kostas654 wrote:σαν του μιχαλοπουλου το rig δηλαδη
:lol: :lol: :lol:

Φανταζομαι μιλας για αυτο που θα κανει , ε?
Αυτο με τους 3 τονους????

The Donkey tube chassis
kostas654

Post by kostas654 »

ναι γιατρε για αυτο...ΛΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟς ΜΟΥ ΑΠΛΑ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩImage
Image
Κώστας Γκιαούρης
YJ ''The Doctor''

Δον's ( secret project ) rig

Image

The Donkey tube chassis
georgexj

Post by georgexj »

ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Λοιπόν μάγκες τώρα στο τελείωμα μιλήσατε σωστά!!!
Και τα wrangler και τα jimny - samurai που τρέχουν σε αγώνες δυνατούς με πολλές απαιτήσεις εκτος απο το σασι τους και το κουβούκλιο τους (σε πολλές περιπτώσεις ούτε αυτά τα δυο πράγματα δεν μένουν ολόκληρα) όλα τα άλλα είναι αλαγμένα απο μεγαλύτερα αυτοκίνητα απο ανθεκτικότερα υλικά.......
Εγώ πιστεύω οτι ένα samurai τούμπανο σε trophy και wild terrain θα πάει καλύτερα απο ενα wrangler τις περισσοτερες φορές!
Απο κει και πέρα το θέμα για εμας είναι να καταφέρεις να φτιάξεις ενα αμάξι τούμπανο με όσα λεφτά διαθέτεις και να μπορείς να πας στο βουνο χωρις να σου βγει πολύ η πίστη!!!
Εχω δει και wrangler τέτοια και jimny τα οποία είναι πολύ καλοφτιαγμένα και κάνουν παπάδες.
samurai δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να είναι άνετο στο δρόμο αλλά τελοσπάντων!!!

Τώρα όσο για τον Δον έχει βάλει σκοπό της ζωής του να γαμήσει Ναυπλιώτικα wrangler!!!!!
Για πόσο καιρό θα το πετυχαίνει αυτό με την μετατροπή που πάει να κάνει δέν ξέρω........... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

georgexj wrote:ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”