Το κείμενο της απόφασης του Εθνικού Δικαστηρίου Εφέσεων σε κοινή θέα, σε ξεχωριστό thread αυτού του forum:
viewtopic.php?f=8&t=5338
6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011
- Mike Miskis
Re: 6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011
Ιδιαιτερη μνεια για να πεις το ΔΙΚΑΙΟ ,ΔΙΚΑΙΟ και το ΑΔΙΚΟ,ΑΔΙΚΟ νομιζω οτι δε χρειαζεται.Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ουτε η θεση 5ος,9ος,4ος κ.τ.λ. ουτε καν η 2η θεση που πηρα.Θα προτιμουσα να εβγαινα τελευταιος παρα να γινοτανε οποιαδηποτε ΑΔΙΚΙΑ.Περιμενουμε πως και πως να γινει κανενας αγωνας για να βρεθουμε με φιλους και μεσα στους φιλους ειναι και οι οργανωτες και οι αγωνιζομενοι και οι θεατες και ολοι αυτοι τελος παντων που ασχολουνται με αυτο το χομπι,αθλημα πεστο οπως θες.Το να ακυρωθει ενας αγωνας δεν με πειραζει καθολου,το να μη δω ομως τους φιλους μου στον επομενο αγωνα οπου κι αν ειναι αυτος (γιατι φανταζομαι οποιος αδικειται δεν θα ξαναπαει)θα με πειραξει αφανταστα.Τελος ας παρει καποιος την ευθυνη για οτι εγινε και ας ελπισουμε να μην ξαναγινει.Ολα αυτα ειναι προσωπικη και ταπεινη μου αποψη και χωρις να θελω ουτε να ''γλειψω'' τους αδικημενους αλλα ουτε και να γινω ''κακος'' με αυτους που το προκαλεσαν.
''Η Ρωμανια κι' αν περασεν,ανθει και φερει κι' αλλο'' www.4x4grevena.gr
Συμφωνω με τα γραφομενα του Φωτη .
Το ότι δεν ηταν δικαιη αποφαση , νομιζω ηταν κοινη ομολογια των αγωνιζομενων .Το ότι καποιοι από εμας το εγραψαν κιολας δεν είναι λογος για να τους γινει προσωπικη μνεια …
Εχει ο καιρος γυρισματα …μπορει καποια στιγμη , σε καααααποιο αγωνα εγω να κανω σε εσενα ενσταση ή εσυ σ’εμενα !!!
Μην ξεχνάς οτι στον αγώνα δε σε ξέρω δε με ξέρεις , υποφέρω κ' υποφέρεις

Το ότι δεν ηταν δικαιη αποφαση , νομιζω ηταν κοινη ομολογια των αγωνιζομενων .Το ότι καποιοι από εμας το εγραψαν κιολας δεν είναι λογος για να τους γινει προσωπικη μνεια …
Εχει ο καιρος γυρισματα …μπορει καποια στιγμη , σε καααααποιο αγωνα εγω να κανω σε εσενα ενσταση ή εσυ σ’εμενα !!!

Μην ξεχνάς οτι στον αγώνα δε σε ξέρω δε με ξέρεις , υποφέρω κ' υποφέρεις

Εγώ επειδή είμαι κακό παιδί και εχω μακριά γλώσσα εχω υποβάλει στον εαυτό μου ποινή αυτομαστίγωματος των ούλων μου για να σύνερθω και βρίσκομαι σε περίοδο διαλογισμού αυτοκριτικής και αποστερησης των εγκόσμιων ηδονών! Μόλις μετεμψυχωθώ και μεταλαχθώ σε ΜΗΚΥΘΜΟΤΑΒΑΝΟ ΤΟΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΤΟ (έντομο της πλειστοκαιάνειας εποχής του μεσοζωικού αιώνος)θα ξαναγράψω την άποψη μου επί του θέματος! Εξάλλου όταν με μαλώνουν οι φίλοι μου ΓΊΝΟΜΑΙ ΚΑΛΛΊΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΆΣ ΚΑΙ ΨΆΧΝΩ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΏΡΗΣΑ! χωρίς αποσιωπητικά και τελίτσες...
Iωσηφ τις ευχες μου για γρηγορη αναρρωση...γιατι εμαθα οτι δεν εισαι καθολου καλα!!!!!!
Η αναρτηση σου λογικο να εχει κατσει απ τη μερια του συνοδηγου αφου ο Πετραν δεν βγηκε απ τ αμαξι ουτε λεπτο σ ολο το trophy.........

Η αναρτηση σου λογικο να εχει κατσει απ τη μερια του συνοδηγου αφου ο Πετραν δεν βγηκε απ τ αμαξι ουτε λεπτο σ ολο το trophy.........

quinda wrote:
Κυριε Μπογιατζη Χρηστο
Απ τη στιγμη που αγωνας trophy της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν περασε ποτε απ αυτο το εμποδιο....λετε να παμε να ριξουμε καμια βουτια το καλοκαιρακι.....???
Χρονια μας πολλα...!!!
Ρουμανικα ομιλειτε...???

[imghttp://img543.imageshack.us/img543/2758/img8123.jpg][/img]