CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by antonisxj »

aggas wrote:
μπορείς να κάνεις μια βόλτα από τον κήπο μου να πατήσεις λίγο το χώμα που έριξα, με τα τεράστια bogger να το ισιώσουμε;; :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock:
χώμα? :o :o
να το ισιώσω? :? :? :?
και μετά? θα κόψω ημιαξόνιο και βάση κινητήρα μαζί. θα φκιερέσει ο αμερικλάνος. θα γενεί perl harbor στη Σούδα.
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:ήμουν στον κήπο και προσπαθούσα να κλείσω μια μυρμιγκοφωλιά με τα bogger και έκοψα ημιαξόνιο πέφτωντας στην τρύπα. τώρα μου έκαναν μήνυση τα μυρμίγκια και χάλασα το γκαζόν όταν με τραβούσε το JCB να με βγάλει.
άστα...
προβλήματα...
Μην το γελας και μην κανεις πλακα...

ΣΕ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

antonisxj wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
antonisxj wrote:άντε ρε παιδιά. κάντε κάτι εσείς οι τετράλιτροι γιατί εμείς τα ντιζελάκια έχουμε κάτσει στη γωνιά μας.
Θερμοκρασιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:?:
απλα με τετοιες θερμοκρασιες εμεις καθομαστε ησυχα!!!!!!!!!!! :D :D :D
aggas

Post by aggas »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:απλα με τετοιες θερμοκρασιες εμεις καθομαστε ησυχα!!!!!!!!!!! :D :D :D
Σιγά ρε Ακίλιους :evil: :evil: :evil: Σε λίγο θα μας πείς ότι το καλοκαίρι το κλειδώνεις και δεν το κυκλοφορείς :twisted: :twisted: :twisted: Ντροπή σου ρε ντιζελίδη :twisted: :twisted: :twisted: Μασάνε ρε τα πετρέλαια από καύσωνες;; ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
georgexj

Post by georgexj »

καγκουρες για πειτε μου το βοηθητικο με κωδικο 231 μπαινει το αυτοματο σασμαν που εχω???κ μην αρχησετε αμεσως το κραξιμο.δεν επαθε τιποτα αλλα το θεωρω καλητερο απο αυτο που φοραει κ πριν αρχισω να ανεβοκατεβαζω σασμαν κ να βλεπω οτι δεν κανει το εθεσα σαν ερωτημα.

σιγουρα θα με ρωτησετε τι φοραει τωρα.δεν το εχω κοιταξει αλλα σιγουρα δεν φοραει το 231.πιστευω ο doctor να ξερει πιο φοραμε!!!απλα θελω να δω αν κουμπωνει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lker

Post by lker »

Καλημέρα κάγκουρες :D Μπορει να μην γραφω τον τελευταιο καιρό, αλλα οποτε προλαβαινω σας διαβαζω και ξεχνιεμαι ... τον τελευταιο καιρο το ένα χαστουκι σκάει μετά το άλλο ... και οχι τπτ άλλο ... δεν ειμαι συνηθισμένος να γυρνάω το μάγουλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γιανναρε καλοριζικο αδερφέ :mrgreen: Να το ευχαριστηθείς, να το λιωσεις και να γουσταρεις οσο δεν παει αλλο :D :D :D

Κωστή και στα δικά σου σύντομα!!! ;)
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
St. Tselios

Post by St. Tselios »

lker wrote:...Καλημέρα κάγκουρες :D Μπορει να μην γραφω τον τελευταιο καιρό, αλλα οποτε προλαβαινω σας διαβαζω και ξεχνιεμαι ... τον τελευταιο καιρο το ένα χαστουκι σκάει μετά το άλλο ... και οχι τπτ άλλο ... δεν ειμαι συνηθισμένος να γυρνάω το μάγουλο...
Nα γραφεις Λευτερη...και ας μην υπαρχει ορεξη.
Θα σου φτιαχτει εδω μεσα... ;)
Image
kostas654

Post by kostas654 »

lker wrote: Κωστή και στα δικά σου σύντομα!!! ;)
ευχαριστω πολυ,ετοιμο και το δικο μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
εχει δεθει ολο και το μονο που μενει εναι να γινει ενας τελικος ελεγχος και να μπει και η εξατμιση που παρελαβα χθες βραδυ απο το αμερικα :D :D :D :D :D :D :D
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios

Post by St. Tselios »

kostas654 wrote:
lker wrote: Κωστή και στα δικά σου σύντομα!!! ;)
ευχαριστω πολυ,ετοιμο και το δικο μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
εχει δεθει ολο και το μονο που μενει εναι να γινει ενας τελικος ελεγχος και να μπει και η εξατμιση που παρελαβα χθες βραδυ απο το αμερικα :D :D :D :D :D :D :D

ΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝ
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

Καλημέρα παιδιά!!!
Ντίνο το νου σου!!!!
Ρε tselio κανενα βιντεάκι ή καμια φωτογραφια απο την συναντηση σας στην παραλία θα βάλεις???
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”